!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαστε αυτάρκεις και υπάρχει επάρκεια αγαθών.
Re: Είμαστε αυτάρκεις και υπάρχει επάρκεια αγαθών.
και με δυνατή αυτοκινητοβιομηχανία.για να πάρεις αμάξι από του μαζεράκη μπαίνεις σε λίστα αναμονής μήνες
Που το διαβάζεις αυτό;Mansko έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:00 Απ' οτι διαβάζω η χώρα μας παράγει αρκετά για να θρέψει τους κατοίκους της και μάλιστα για να κάνει και εξαγωγές.
Δε μπορεί να είμαστε τόσο άνιωθοι.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Οι Η.Π.Α δεν είναι; Σε φαγητό;Σενέκας έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:07επειδή δε ζούμε στο 500 πχ, αυτάρκεια σημαίνει να ζεις σαν τη Βόρεια Κορέα, που παίζει να είναι η και η μόνη (σχετικά) αυτάρκης χώρα στον κόσμοMansko έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:00 Απ' οτι διαβάζω η χώρα μας παράγει αρκετά για να θρέψει τους κατοίκους της και μάλιστα για να κάνει και εξαγωγές. Αναφέρομαι στον γεωργικό τομέα. Τα υπόλοιπα είναι τσόντες. Εχουμε Ελαιόλαδο, φρούτα, λαχανικά, έτσι κι' αλλιώς αν περιορίσεις το κρέας και τρώς πιο πολύ αυγά και γάλα θα είναι πολύ καλύτερα γιατί οι κρεατοβιομηχανίες είναι κόλαση για τα ζώά. Τι πιστεύετε; Είμαστε;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Κατ' αρχήν πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της χώρας μας.nemo έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:13δεν θυμάμαι πόσες φορές την έσωσε η κίνα από λιμόΣενέκας έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:07επειδή δε ζούμε στο 500 πχ, αυτάρκεια σημαίνει να ζεις σαν τη Βόρεια Κορέα, που παίζει να είναι η και η μόνη (σχετικά) αυτάρκης χώρα στον κόσμοMansko έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:00 Απ' οτι διαβάζω η χώρα μας παράγει αρκετά για να θρέψει τους κατοίκους της και μάλιστα για να κάνει και εξαγωγές. Αναφέρομαι στον γεωργικό τομέα. Τα υπόλοιπα είναι τσόντες. Εχουμε Ελαιόλαδο, φρούτα, λαχανικά, έτσι κι' αλλιώς αν περιορίσεις το κρέας και τρώς πιο πολύ αυγά και γάλα θα είναι πολύ καλύτερα γιατί οι κρεατοβιομηχανίες είναι κόλαση για τα ζώά. Τι πιστεύετε; Είμαστε;
και εμεις δεν είμαστε αυτάρκεις ακόμη το σιτάρι που φτιάχνουμε το ψωμί και τα μακαρόνια το εισάγουμε
σε αυτό έχεις δίκιο πρέπει να διώξουμε με κλωτσές τους εθνομηδενιστέςMansko έγραψε: 30 Σεπ 2020, 14:10Κατ' αρχήν πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της χώρας μας.nemo έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:13δεν θυμάμαι πόσες φορές την έσωσε η κίνα από λιμόΣενέκας έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:07
επειδή δε ζούμε στο 500 πχ, αυτάρκεια σημαίνει να ζεις σαν τη Βόρεια Κορέα, που παίζει να είναι η και η μόνη (σχετικά) αυτάρκης χώρα στον κόσμο
και εμεις δεν είμαστε αυτάρκεις ακόμη το σιτάρι που φτιάχνουμε το ψωμί και τα μακαρόνια το εισάγουμε
Αν δε νιώθεις έστω και λίγο Ελληνας καλύτερα μη μείνεις εδώ.nemo έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:46σε αυτό έχεις δίκιο πρέπει να διώξουμε με κλωτσές τους εθνομηδενιστές![]()
Με αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές, κινητά, υπολογιστές κλπ κλπ τι θα κάνουμε;Mansko έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:00 Απ' οτι διαβάζω η χώρα μας παράγει αρκετά για να θρέψει τους κατοίκους της και μάλιστα για να κάνει και εξαγωγές. Αναφέρομαι στον γεωργικό τομέα. Τα υπόλοιπα είναι τσόντες. Εχουμε Ελαιόλαδο, φρούτα, λαχανικά, έτσι κι' αλλιώς αν περιορίσεις το κρέας και τρώς πιο πολύ αυγά και γάλα θα είναι πολύ καλύτερα γιατί οι κρεατοβιομηχανίες είναι κόλαση για τα ζώά. Τι πιστεύετε; Είμαστε;
Ή εννοείς αυτά ως τσόντες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μιλάω σε αγαθά πρώτης ανάγκης. Φαγητό, φάρμακα, σπίτια.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Σεπ 2020, 19:11Με αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές, κινητά, υπολογιστές κλπ κλπ τι θα κάνουμε;Mansko έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:00 Απ' οτι διαβάζω η χώρα μας παράγει αρκετά για να θρέψει τους κατοίκους της και μάλιστα για να κάνει και εξαγωγές. Αναφέρομαι στον γεωργικό τομέα. Τα υπόλοιπα είναι τσόντες. Εχουμε Ελαιόλαδο, φρούτα, λαχανικά, έτσι κι' αλλιώς αν περιορίσεις το κρέας και τρώς πιο πολύ αυγά και γάλα θα είναι πολύ καλύτερα γιατί οι κρεατοβιομηχανίες είναι κόλαση για τα ζώά. Τι πιστεύετε; Είμαστε;
Έχεις δουλέψει ποτέ σε χωράφι;Mansko έγραψε: 30 Σεπ 2020, 19:29Μιλάω σε αγαθά πρώτης ανάγκης. Φαγητό, φάρμακα, σπίτια.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Σεπ 2020, 19:11Με αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές, κινητά, υπολογιστές κλπ κλπ τι θα κάνουμε;Mansko έγραψε: 29 Σεπ 2020, 22:00 Απ' οτι διαβάζω η χώρα μας παράγει αρκετά για να θρέψει τους κατοίκους της και μάλιστα για να κάνει και εξαγωγές. Αναφέρομαι στον γεωργικό τομέα. Τα υπόλοιπα είναι τσόντες. Εχουμε Ελαιόλαδο, φρούτα, λαχανικά, έτσι κι' αλλιώς αν περιορίσεις το κρέας και τρώς πιο πολύ αυγά και γάλα θα είναι πολύ καλύτερα γιατί οι κρεατοβιομηχανίες είναι κόλαση για τα ζώά. Τι πιστεύετε; Είμαστε;
Είχες ποτέ κάποιο μποστάνι;
Άρμεξες ποτέ κάποιο ζώο;
Προτίθεσαι γενικώς να στήσεις τη ζωή σου σύμφωνα με τον τρόπο που προτείνεις, συμμετέχοντας παραγωγικά σε αυτές τις διαδικασίες και πετώντας το οτιδήποτε δεν είναι αγαθό πρώτης ανάγκης;
Ή απλώς είσαι ένα παιδί της πόλης, που πρέπει να μείνει στην πόλη για να δίνει οδηγίες για το πως θα τροφοδοτεί η επαρχία τα αστικά κέντρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οχι δεν τα έχω κάνει αυτά που λες. Ούτε προτείνω να γίνουμε Βόρεια Κορέα. Δεν θα διάλεγα κάτι τέτοιο. Εκτός αν η άλλη επιλογή ήταν να γίνω η πουτάνα κάποιου.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Σεπ 2020, 19:37Έχεις δουλέψει ποτέ σε χωράφι;
Είχες ποτέ κάποιο μποστάνι;
Άρμεξες ποτέ κάποιο ζώο;
Προτίθεσαι γενικώς να στήσεις τη ζωή σου σύμφωνα με τον τρόπο που προτείνεις, συμμετέχοντας παραγωγικά σε αυτές τις διαδικασίες και πετώντας το οτιδήποτε δεν είναι αγαθό πρώτης ανάγκης;
Ή απλώς είσαι ένα παιδί της πόλης, που πρέπει να μείνει στην πόλη για να δίνει οδηγίες για το πως θα τροφοδοτεί η επαρχία τα αστικά κέντρα;
Κι εγώ δεν έχω εμπειρία αλλά επειδή έχω παρακολουθήσει πως γίνονται, ακόμη και με χρήση τεχνολογίας, δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Αυτό που εννοώ είναι ότι σε ένα περιβάλλον που οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν εργασιακή ή κοινωνική σχέση με το οτιδήποτε συνεπάγεται η "αυτάρκεια", το να λέμε ότι "έχουμε" ελιές, πορτοκάλια ή πατάτες δεν σημαίνει αυτάρκεια. Αυτάρκεια έχεις όταν μπορείς να ζεις με αυτά που παράγεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σου εξήγησα εγώ δεν είμαι σκουπίδι. Οπως κάτι άλλα σκουπίδια δήθεν διανοούμενοι εδώ μέσα. Γι' αυτό το λόγο έχω μητέρα και είμαι anal virgin. Και φυσικά δεν είμαι η πουτάνα κανενός. Εβραίου, Μασόνου δε ξέρω τι σκατά είναι. Εκεί είναι το όλο θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Σεπ 2020, 22:25 Κι εγώ δεν έχω εμπειρία αλλά επειδή έχω παρακολουθήσει πως γίνονται, ακόμη και με χρήση τεχνολογίας, δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Αυτό που εννοώ είναι ότι σε ένα περιβάλλον που οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν εργασιακή ή κοινωνική σχέση με το οτιδήποτε συνεπάγεται η "αυτάρκεια", το να λέμε ότι "έχουμε" ελιές, πορτοκάλια ή πατάτες δεν σημαίνει αυτάρκεια. Αυτάρκεια έχεις όταν μπορείς να ζεις με αυτά που παράγεις.
-
Γιάννης
Mansko έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:21Οπως κάτι άλλα σκουπίδια δήθεν διανοούμενοι εδώ μέσα. Γι' αυτό το λόγο έχω μητέρα και είμαι anal virgin
WTF???
Αν είναι εκεί όλο το θέμα, διάλεξες λάθος ενότητα. Προτείνω την υπάρχουσα σε σέναMansko έγραψε: 01 Οκτ 2020, 17:21Σου εξήγησα εγώ δεν είμαι σκουπίδι. Οπως κάτι άλλα σκουπίδια δήθεν διανοούμενοι εδώ μέσα. Γι' αυτό το λόγο έχω μητέρα και είμαι anal virgin. Και φυσικά δεν είμαι η πουτάνα κανενός. Εβραίου, Μασόνου δε ξέρω τι σκατά είναι. Εκεί είναι το όλο θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Σεπ 2020, 22:25 Κι εγώ δεν έχω εμπειρία αλλά επειδή έχω παρακολουθήσει πως γίνονται, ακόμη και με χρήση τεχνολογίας, δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Αυτό που εννοώ είναι ότι σε ένα περιβάλλον που οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν εργασιακή ή κοινωνική σχέση με το οτιδήποτε συνεπάγεται η "αυτάρκεια", το να λέμε ότι "έχουμε" ελιές, πορτοκάλια ή πατάτες δεν σημαίνει αυτάρκεια. Αυτάρκεια έχεις όταν μπορείς να ζεις με αυτά που παράγεις.
viewforum.php?f=55
και στον συντονισμό υποενότητα για "Εθνική προσέγγιση των vegan/anal virgin σε αστικό περιβάλλον" ή κάτι σχετικό.
Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα λύνονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση