!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντίδραση για τη μάσκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντίδραση για τη μάσκα
Δεν μπορείτε να ενημερώνετε, όταν αλλάζετε νικ, να καταλαβαίνουμε με ποιόν μιλάμε; Είναι ο τρίτος που έχω απορία σήμερα. Μετά τον Φαιντφλουφλοκάτι και τον σενεκοκάτι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Δημοκρατικός
Φοβερά στοιχεία δηλαδή.hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:11Yougov είναι, νιώσε. Η ερώτηση είναι «φοράω μάσκα εκτός σπιτιού» με επιλογές:
1. ποτέ
2. σπάνια
3. συχνά
4. πάντα
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- hellegennes
Με τα φτωχά αγγλικά σου και τις φτωχές τεχνικές σου γνώσεις αυτό νομίζεις ότι λέει ο χάρτης;
Μόνο 97% έδωσες;Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:07Πρωτομαλακιστής ή έχει πει αυτός πιο πριν για ψιλικατζίδικα και μαλακίες; Δίνω 97% στο δεύτερο γιατί σε ξέρω.hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2020, 00:58 Έχει πολύ πλάκα που νομίζεις ότι ξέρεις τι συμβαίνει σε άλλες χώρες και πώς ζούνε. Μάλλον η δουλειά σου ως ψήστης στα Burger King δεν σου αφήνει αρκετό χρόνο για επιμόρφωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ρε μλκ πες το στα ίσια. Σου άρεσε η φάση με τις γιαπωνέζεςΔημοκρατικός έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:09To 67% της χώρας είναι δάσοςΧαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:03ethereal έγραψε: 29 Σεπ 2020, 00:34
Η πλάκα είναι ότι ο παραπάνω καημένος δεν έχει ούτε καν γι' αυτές ιδέα.
Ή μάλλον για το ότι ακόμα και σε κάποιες εταιρίες, γυναίκες επιστήμονες τις βλέπουν ως τέτοιες.
Ναι αλλά τεχνολογία, ηλεκτρίσιτι, φακοί, μηχανς, χεντάι. Μην είσαι τσοπαναραίος ρε! Πολιτισμός λέμε, καπιταλισμός, εξέλιξη. Πατάμε σε πλακάκια και όχι στο χώμα και δεν σκαρφαλώνουμε στα δέντρα. όσοι θέλετε μείνετε στην πιθικίσια εποχή.
Εγώ προσωπικά μικρός δεν μπορούσα να σκαρφαλώνω στα δέντρα στο χωριό. όλο έπεφτα και ήμουν γενικά δυσκίνητος. Όλα τα άλλα παιδιά μπορούσαν.
ταν μεγάλωσα είχα πετύχει έναν απ' αυτούς. Είχε γίνει κουμούνι.![]()
![]()
![]()
με τα μαστίγια και τους δεμένους πελάτες που τυγχάνουν μεγαλογιάπηδες. Και το όνειρο της επιτυχίας, καραεπιχειρηματίας κι έτσι
και εξουσία - σε πληρώνω και παίξε αυτόν τον ρόλο επειδή γουστάρω και υποταγή - δεμένος στα χέρια μιας αφέντρας - για να ευλογήσουμε στην τελική και την πραγματική μας υπόσταση.
Μη νομίζεις κι εγώ έτσι είμαι. Αλλά προσπαθώ να το κάνω εδώ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Καταφανώς καλύτερα από το «άκουσα κάποτε ότι οι Ιάπωνες φοράνε μάσκες». Αναξιόπιστο το Yougov και το Imperial που συλλέγουν τα δεδομένα. Σίγουρα εσύ θα έχεις καλύτερα στοιχεία για το ότι οι Βόρειοι φοράνε μάσκες και μάλιστα σωστά.Δημοκρατικός έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:13Φοβερά στοιχεία δηλαδή.hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:11Yougov είναι, νιώσε. Η ερώτηση είναι «φοράω μάσκα εκτός σπιτιού» με επιλογές:
1. ποτέ
2. σπάνια
3. συχνά
4. πάντα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ίσως ακριβώς έτσι έβλεπα αυτήν την ερώτηση τη στιγμή που έγραφα το νούμερο.
Δημοκρατικος-> διάδοχοςCecily Anne έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:11 Δεν μπορείτε να ενημερώνετε, όταν αλλάζετε νικ, να καταλαβαίνουμε με ποιόν μιλάμε; Είναι ο τρίτος που έχω απορία σήμερα. Μετά τον Φαιντφλουφλοκάτι και τον σενεκοκάτι.
Σενεκοκατι-> νίρο
ΦαιντφλουΓΚοκατι-> Hope
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Adidas την 29 Σεπ 2020, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
O 4oς georgeamfi.Cecily Anne έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:11 Δεν μπορείτε να ενημερώνετε, όταν αλλάζετε νικ, να καταλαβαίνουμε με ποιόν μιλάμε; Είναι ο τρίτος που έχω απορία σήμερα. Μετά τον Φαιντφλουφλοκάτι και τον σενεκοκάτι.
Ήταν ο Διάδοχος ψήστης στα μπέργκερ κινγκ;georgeamfi έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:26
Δημοκρατικος-> διάδοχος
Σενεκοκατι-> νίρο
ΦαιντφλουΓΚοκατι-> Hope
Α ο Νίρο ξαναμπήκε; Υπέροχα.
Δεν παίζει να'ναι η χοουπ το φαιντφλουφλοκάτι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ο πεφτουλας με τα πμCecily Anne έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:27O 4oς georgeamfi.Cecily Anne έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:11 Δεν μπορείτε να ενημερώνετε, όταν αλλάζετε νικ, να καταλαβαίνουμε με ποιόν μιλάμε; Είναι ο τρίτος που έχω απορία σήμερα. Μετά τον Φαιντφλουφλοκάτι και τον σενεκοκάτι.
Δεν υπάρχει σωστά στις μάσκες ρε. ΄Αμα έχεις μυτόγκα διακιωμά σου είναι να την κρψεις με τη μάσκα, αν θέλεις. Εμείς με ωραία μύτη φυσικά και δεν την καλύπτουμε.
Πάντως το ξαναλέω για να διαφωτίσω. Άμα είσαι μυτόγκας και με τρύπα, κοτσάρεις και ένα σκουλαρίκι κρίκο ασημένιο ή χάλκινο Η μύτη ως κεραία θα τραβάει μεγάλο εύρος του φάσματος, θα φορτίζει το σκουλαρίκι, θα κάνει μαγνητικό πεδίο κι όπως θα κουνάς μπρος πίσω το κεφάλι, θα φυσάς μύξα που θα ακτινοβολεί ιόντα και θα διαλύουν του δεσμούς υδρογόνου του ιού. Επαγωγικό ρεύμα ρε μαλάκες!
Πάντως το ξαναλέω για να διαφωτίσω. Άμα είσαι μυτόγκας και με τρύπα, κοτσάρεις και ένα σκουλαρίκι κρίκο ασημένιο ή χάλκινο Η μύτη ως κεραία θα τραβάει μεγάλο εύρος του φάσματος, θα φορτίζει το σκουλαρίκι, θα κάνει μαγνητικό πεδίο κι όπως θα κουνάς μπρος πίσω το κεφάλι, θα φυσάς μύξα που θα ακτινοβολεί ιόντα και θα διαλύουν του δεσμούς υδρογόνου του ιού. Επαγωγικό ρεύμα ρε μαλάκες!
- Cecily Anne
Το Γιώργος τι είναι; Σε ξαναβάφτισαν;georgeamfi έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:33Ο πεφτουλας με τα πμCecily Anne έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:27O 4oς georgeamfi.Cecily Anne έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:11 Δεν μπορείτε να ενημερώνετε, όταν αλλάζετε νικ, να καταλαβαίνουμε με ποιόν μιλάμε; Είναι ο τρίτος που έχω απορία σήμερα. Μετά τον Φαιντφλουφλοκάτι και τον σενεκοκάτι.
Ο νιρο ειναι αποδεδειγμένα, δλδ το εδηλωσε ο ιδιοςCecily Anne έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:27O 4oς georgeamfi.Cecily Anne έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:11 Δεν μπορείτε να ενημερώνετε, όταν αλλάζετε νικ, να καταλαβαίνουμε με ποιόν μιλάμε; Είναι ο τρίτος που έχω απορία σήμερα. Μετά τον Φαιντφλουφλοκάτι και τον σενεκοκάτι.
Δημοκρατικος-> διάδοχος
Σενεκοκατι-> νίρο
ΦαιντφλουΓΚοκατι-> HopeΚουλό.
Ο δημοκρατικός υποτίθεται ειναι ο νορθενσπιριτοτετοιος αλλα πιστεύω οτι θα παίξει ανατροπή αλα αγκάθα Κρίστι και θα ειναι κάποιος σάικο μιμητης, πχ ο Γιώργης
Ο φειγκτετοιος μιλαει ενίοτε αποτομα αλλα ειναι ψυχούλα. Έχει κατ επαναληψιν δηλώσει οτι δεν ειναι κάποιο αλλο μελος ή οχι κάποιο γνωστό δλδ παρακολουθούσε απλώς απο παλια, ενα απο τα δυο δεν θυμαμαι
Υποψιάζομαι οτι ειναι γυναικα γιατί ξερει πάντα να αποσυρεται όταν κερδίζει ακόμα πρώτον αλλα ταυτόχρονα δεν παίζει για την νίκη αλλα για το παιχνίδι. Αυτά ειναι γυναικεια χαρακτηριστικά. Ή ενός γνησιου 80ς τύπου
georgeamfi έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:38Ο νιρο ειναι αποδεδειγμένα, δλδ το εδηλωσε ο ιδιοςCecily Anne έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:27O 4oς georgeamfi.Cecily Anne έγραψε: 29 Σεπ 2020, 01:11 Δεν μπορείτε να ενημερώνετε, όταν αλλάζετε νικ, να καταλαβαίνουμε με ποιόν μιλάμε; Είναι ο τρίτος που έχω απορία σήμερα. Μετά τον Φαιντφλουφλοκάτι και τον σενεκοκάτι.
Δημοκρατικος-> διάδοχος
Σενεκοκατι-> νίρο
ΦαιντφλουΓΚοκατι-> HopeΚουλό.
Ο δημοκρατικός υποτίθεται ειναι ο νορθενσπιριτοτετοιος αλλα πιστεύω οτι θα παίξει ανατροπή αλα αγκάθα Κρίστι και θα ειναι κάποιος σάικο μιμητης, πχ ο Γιώργης
Ο φειγκτετοιος μιλαει ενίοτε αποτομα αλλα ειναι ψυχούλα. Έχει κατ επαναληψιν δηλώσει οτι δεν ειναι κάποιο αλλο μελος ή οχι κάποιο γνωστό δλδ παρακολουθούσε απλώς απο παλια, ενα απο τα δυο δεν θυμαμαι
Υποψιάζομαι οτι ειναι γυναικα γιατί ξερει πάντα να αποσυρεται όταν κερδίζει ακόμα πρώτον αλλα ταυτόχρονα δεν παίζει για την νίκη αλλα για το παιχνίδι. Αυτά ειναι γυναικεια χαρακτηριστικά. Ή ενός γνησιου 80ς τύπου![]()
Αφού λέει όλο "τύπε" ρε. Αυτό είναι αντρικό πράγμα.
- Cecily Anne
Δεν παίζει να είναι η Χοουπ, ξεκολλάτε.
Εγω το έλεγα για να σπάσω τα νευρα της νύχτας. Μετά μου κόλλησε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot