βάλε ακουστικά...Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:14 Ενας γερος μιλαει δυνατα στο μπαλκονι και με εμποδιζει να σκεφτω.
εγώ ετσι κάνω...δε μπορω να ακουω τους γείτονες!!!
με εχουν πρηξει!
βάλε ακουστικά...Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:14 Ενας γερος μιλαει δυνατα στο μπαλκονι και με εμποδιζει να σκεφτω.
Δεν κανουν καλο στην ακοη τα ακουστικα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:16βάλε ακουστικά...Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:14 Ενας γερος μιλαει δυνατα στο μπαλκονι και με εμποδιζει να σκεφτω.
με εχουν πρηξει!
κακώς σκέφτεσαι. Καλύτερα παρατήρησε τι λέει ο κύριος. Δεν τρολλάρω.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:14 Ενας γερος μιλαει δυνατα στο μπαλκονι και με εμποδιζει να σκεφτω.
Για το ζαχαρο και τα νεφρα του ελεγε.mao mao έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:22κακώς σκέφτεσαι. Καλύτερα παρατήρησε τι λέει ο κύριος. Δεν τρολλάρω.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:14 Ενας γερος μιλαει δυνατα στο μπαλκονι και με εμποδιζει να σκεφτω.
καποια στιγμη θα γινει και αυτό...δεν είναι τόσο εύκολο προς το παρόν.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:19Δεν κανουν καλο στην ακοη τα ακουστικα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:16βάλε ακουστικά...Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:14 Ενας γερος μιλαει δυνατα στο μπαλκονι και με εμποδιζει να σκεφτω.
με εχουν πρηξει!
Γιατι δε μετακομιζεις;
Βρείτε ρε μαλάκες να πάτε σώγαμπροι - σώνυφες σε παραλιακό προάστιο όπως εγώ. Μόνο το κύμα της θάλασσας ακούω τώρα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:31καποια στιγμη θα γινει και αυτό...δεν είναι τόσο εύκολο προς το παρόν.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:19Δεν κανουν καλο στην ακοη τα ακουστικα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:16
βάλε ακουστικά...
με εχουν πρηξει!
Γιατι δε μετακομιζεις;
Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:38Βρείτε ρε μαλάκες να πάτε σώγαμπροι - σώνυφες σε παραλιακό προάστιο όπως εγώ. Μόνο το κύμα της θάλασσας ακούω τώρα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:31καποια στιγμη θα γινει και αυτό...δεν είναι τόσο εύκολο προς το παρόν.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:19
Δεν κανουν καλο στην ακοη τα ακουστικα.
Γιατι δε μετακομιζεις;
Στη λουτσα ειναι ησυχα.Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:38Βρείτε ρε μαλάκες να πάτε σώγαμπροι - σώνυφες σε παραλιακό προάστιο όπως εγώ. Μόνο το κύμα της θάλασσας ακούω τώρα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:31καποια στιγμη θα γινει και αυτό...δεν είναι τόσο εύκολο προς το παρόν.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 22:19
Δεν κανουν καλο στην ακοη τα ακουστικα.
Γιατι δε μετακομιζεις;
κανονισε συναντηση με πορνομεταναστη την επομενη φορα που θα κατεβει ο δημητρακηςΟρέστης 35 έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 04:58 Πηγα γκαζι που γινεται φαση και περιμενα εξω απο τα κλαμπ τις μεθυσμενες οπως με ειχε προτρεψει ο μπλακ πεηντ. Καποιες ειχαν ερωτικη διαθεση αλλα ηταν πραγματικα απλησιαστες. Ειναι αδυνατον να τους μιλησει καποιος αγνωστος. Μετα πηγα προς Κωσταντινουπολεως. Εκει ειναι ενα κλαμπακι το νοιζ που παιζει μουσικη σε πιο φυσιολογικη ενταση. Το τραγουδι που επαιζε ηταν ενα παλιο της Πωλινας "θα κανουμε αγγαλιες και φιλια και αλλα κολπα ερωτικα..". Εξω καθονταν τρια κοριτσια. Αυτες με αγριοκοιταξαν και απεφυγα την απευθειαν επαφη με τα ματια. Μη χειροτερα σκεφτηκα. Ειχα κουραστει απ το πολυ περπατημα και ειχα ιδρωσει οταν βλεπω ξσφνικα μπροστα μου με τεραστια επιβλητικα γραμματα την επιγραφη: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΟΥΝΑ. Ναι ρε γαμωτο! Ναι ρε γαμωτο! Επιτελους! Ενα αρχαιοελληνικου τυπου λουτρο για την αναζωογονηση του κουρασμενου ταξιδιωτη. Και ειναι ανοιχτο. Εκει θα παω να ανακτησω δυναμεις. Να πιω και το χυμο μου. [Συνεχιζεται...]
Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 04:58 Πηγα γκαζι που γινεται φαση και περιμενα εξω απο τα κλαμπ τις μεθυσμενες οπως με ειχε προτρεψει ο μπλακ πεηντ. Καποιες ειχαν ερωτικη διαθεση αλλα ηταν πραγματικα απλησιαστες. Ειναι αδυνατον να τους μιλησει καποιος αγνωστος. Μετα πηγα προς Κωσταντινουπολεως. Εκει ειναι ενα κλαμπακι το νοιζ που παιζει μουσικη σε πιο φυσιολογικη ενταση. Το τραγουδι που επαιζε ηταν ενα παλιο της Πωλινας "θα κανουμε αγγαλιες και φιλια και αλλα κολπα ερωτικα..". Εξω καθονταν τρια κοριτσια. Αυτες με αγριοκοιταξαν και απεφυγα την απευθειαν επαφη με τα ματια. Μη χειροτερα σκεφτηκα. Ειχα κουραστει απ το πολυ περπατημα και ειχα ιδρωσει οταν βλεπω ξσφνικα μπροστα μου με τεραστια επιβλητικα γραμματα την επιγραφη: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΟΥΝΑ. Ναι ρε γαμωτο! Ναι ρε γαμωτο! Επιτελους! Ενα αρχαιοελληνικου τυπου λουτρο για την αναζωογονηση του κουρασμενου ταξιδιωτη. Και ειναι ανοιχτο. Εκει θα παω να ανακτησω δυναμεις. Να πιω και το χυμο μου. [Συνεχιζεται...]
Κανεις δεν καβλαντιζει με καμια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 07:08Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 04:58 Πηγα γκαζι που γινεται φαση και περιμενα εξω απο τα κλαμπ τις μεθυσμενες οπως με ειχε προτρεψει ο μπλακ πεηντ. Καποιες ειχαν ερωτικη διαθεση αλλα ηταν πραγματικα απλησιαστες. Ειναι αδυνατον να τους μιλησει καποιος αγνωστος. Μετα πηγα προς Κωσταντινουπολεως. Εκει ειναι ενα κλαμπακι το νοιζ που παιζει μουσικη σε πιο φυσιολογικη ενταση. Το τραγουδι που επαιζε ηταν ενα παλιο της Πωλινας "θα κανουμε αγγαλιες και φιλια και αλλα κολπα ερωτικα..". Εξω καθονταν τρια κοριτσια. Αυτες με αγριοκοιταξαν και απεφυγα την απευθειαν επαφη με τα ματια. Μη χειροτερα σκεφτηκα. Ειχα κουραστει απ το πολυ περπατημα και ειχα ιδρωσει οταν βλεπω ξσφνικα μπροστα μου με τεραστια επιβλητικα γραμματα την επιγραφη: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΟΥΝΑ. Ναι ρε γαμωτο! Ναι ρε γαμωτο! Επιτελους! Ενα αρχαιοελληνικου τυπου λουτρο για την αναζωογονηση του κουρασμενου ταξιδιωτη. Και ειναι ανοιχτο. Εκει θα παω να ανακτησω δυναμεις. Να πιω και το χυμο μου. [Συνεχιζεται...]![]()
...στα δικαστήρια; Που;Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 04:58 Πηγα γκαζι που γινεται φαση και περιμενα εξω απο τα κλαμπ τις μεθυσμενες οπως με ειχε προτρεψει ο μπλακ πεηντ. Καποιες ειχαν ερωτικη διαθεση αλλα ηταν πραγματικα απλησιαστες. Ειναι αδυνατον να τους μιλησει καποιος αγνωστος. Μετα πηγα προς Κωσταντινουπολεως. Εκει ειναι ενα κλαμπακι το νοιζ που παιζει μουσικη σε πιο φυσιολογικη ενταση. Το τραγουδι που επαιζε ηταν ενα παλιο της Πωλινας "θα κανουμε αγγαλιες και φιλια και αλλα κολπα ερωτικα..". Εξω καθονταν τρια κοριτσια. Αυτες με αγριοκοιταξαν και απεφυγα την απευθειαν επαφη με τα ματια. Μη χειροτερα σκεφτηκα. Ειχα κουραστει απ το πολυ περπατημα και ειχα ιδρωσει οταν βλεπω ξσφνικα μπροστα μου με τεραστια επιβλητικα γραμματα την επιγραφη: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΟΥΝΑ. Ναι ρε γαμωτο! Ναι ρε γαμωτο! Επιτελους! Ενα αρχαιοελληνικου τυπου λουτρο για την αναζωογονηση του κουρασμενου ταξιδιωτη. Και ειναι ανοιχτο. Εκει θα παω να ανακτησω δυναμεις. Να πιω και το χυμο μου. [Συνεχιζεται...]
Βανδη - ΞενοδοχείοΟρέστης 35 έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 04:58 Πηγα γκαζι που γινεται φαση και περιμενα εξω απο τα κλαμπ τις μεθυσμενες οπως με ειχε προτρεψει ο μπλακ πεηντ. Καποιες ειχαν ερωτικη διαθεση αλλα ηταν πραγματικα απλησιαστες. Ειναι αδυνατον να τους μιλησει καποιος αγνωστος. Μετα πηγα προς Κωσταντινουπολεως. Εκει ειναι ενα κλαμπακι το νοιζ που παιζει μουσικη σε πιο φυσιολογικη ενταση. Το τραγουδι που επαιζε ηταν ενα παλιο της Πωλινας "θα κανουμε αγγαλιες και φιλια και αλλα κολπα ερωτικα..". Εξω καθονταν τρια κοριτσια. Αυτες με αγριοκοιταξαν και απεφυγα την απευθειαν επαφη με τα ματια. Μη χειροτερα σκεφτηκα. Ειχα κουραστει απ το πολυ περπατημα και ειχα ιδρωσει οταν βλεπω ξσφνικα μπροστα μου με τεραστια επιβλητικα γραμματα την επιγραφη: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΟΥΝΑ. Ναι ρε γαμωτο! Ναι ρε γαμωτο! Επιτελους! Ενα αρχαιοελληνικου τυπου λουτρο για την αναζωογονηση του κουρασμενου ταξιδιωτη. Και ειναι ανοιχτο. Εκει θα παω να ανακτησω δυναμεις. Να πιω και το χυμο μου. [Συνεχιζεται...]