Εσπρέσσο με σαλαμούρα.
Φραπέ με γάρο φέτας.
Καπουτσίνο με ξερά σκατά.

Παλι αυτοτρομπονιαστηκε το μποτ με το corrupted firmware ??isuldar έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:20 The trend then spread to other Asian countries and became especially popular in China.
εχεις μεινει ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ πισω....βρες καινουργιο παραμυθιnick έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:24 Αυτα εχει ο καπιταλισμος, καλοπεραση, ευημερια και ιδέες για να μην πλητουμε.
Στον κομμουνισμο εχει food rationing και ουρες.
![]()

Ελα ρουφα το τσαγακι σου τωρα και ασε τις νασκες ζουδι .
The trend then spread to other Asian countries and became especially popular in China.
Καραμελίτσα έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:43 Το δοκίμασα. Δε μ' αρέσει καθόλου. Τουλάχιστον το εμπορικό. Το τσάι πολύ γλυκό και το τυρί κρέμα πολύ λιπαρό.
Η ιδέα δεν είναι κακή. Αλλά είναι για το σπίτι να το φτιάξεις.
Aμα δεν βγαλεις selfie δεν ειναι ολοκληρωμενη η συνταγη.Καραμελίτσα έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:43 Το δοκίμασα. Δε μ' αρέσει καθόλου. Τουλάχιστον το εμπορικό. Το τσάι πολύ γλυκό και το τυρί κρέμα πολύ λιπαρό.
Η ιδέα δεν είναι κακή. Αλλά είναι για το σπίτι να το φτιάξεις.
Ο ξινος ο μουτζουρης ο κνιτης παλι γκρινιαζειΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:16 Καπιταλισμός μαλάκα μου, στο επόμενο στάδιο θα καταναλώσετε:
Εσπρέσσο με σαλαμούρα.
Φραπέ με γάρο φέτας.
![]()
Πρωτο-πρωτος σαν καλο προβατο του καπιταλισμου θα εβγαλες σελφι με το μουστακιΥδράργυρος έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:55Ο ξινος ο μουτζουρης ο κνιτης παλι γκρινιαζειΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:16 Καπιταλισμός μαλάκα μου, στο επόμενο στάδιο θα καταναλώσετε:
Εσπρέσσο με σαλαμούρα.
Φραπέ με γάρο φέτας.
![]()
Τι εννοεις εχω μεινει πισω;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:38εχεις μεινει ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ πισω....βρες καινουργιο παραμυθιnick έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:24 Αυτα εχει ο καπιταλισμος, καλοπεραση, ευημερια και ιδέες για να μην πλητουμε.
![]()
Yπαρχει η φτωχεια του καπιταλισμου.nick έγραψε: 27 Σεπ 2020, 23:17Τι εννοεις εχω μεινει πισω;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:38εχεις μεινει ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ πισω....βρες καινουργιο παραμυθιnick έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:24 Αυτα εχει ο καπιταλισμος, καλοπεραση, ευημερια και ιδέες για να μην πλητουμε.
![]()
Δεν υπαρχει πια rationing στον κομμουνισμο ή δεν υπαρχει πια κομμουνισμός;
![]()
Οπως ειχε πει και ο Bil Gates, υπαρχουν δυο είδη προιοντων:ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Σεπ 2020, 23:20Yπαρχει η φτωχεια του καπιταλισμου.nick έγραψε: 27 Σεπ 2020, 23:17Τι εννοεις εχω μεινει πισω;
Δεν υπαρχει πια rationing στον κομμουνισμο ή δεν υπαρχει πια κομμουνισμός;
![]()
viewtopic.php?f=29&t=24159
Για αυτο εισαι αποτυχημενος και δυστυχισμενος.
Καιρος να αντιμετωπισεις την πραγματικοτητα.![]()