Η αστυνομία δαπανά το 20% τον εργατοωρών της σε ελέγχους.hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:19 Ρε μαλάκα, ξεκόλλα. Ήμαρτον δηλαδή. Σε ποιο πράγμα ελέγχεται το 10% του πληθυσμού; Άντε, να σου κάνω την χάρη ότι είναι το 8%, αν και ο αριθμός των ελέγχων δεν αναφέρεται σε πρόσωπα αλλά σε σημεία. Δηλαδή η είσοδος σε ένα λεωφορείο λογίζεται ως ένας έλεγχος.
Αυτήν την στιγμή η αστυνομία δαπανά περίπου το 20% των εργατοωρών της σε ελέγχους, το οποίο είναι σούπερ τραγικό, γιατί ούτε και πριν επαρκούσαν ο χρόνος και τα άτομα για τις υπόλοιπες υποθέσεις τους. Αυτό σημαίνει λιγότερες περιπολίες, πιο αργή ανταπόκριση σε κλήσεις, μικρότερος ρυθμός εξιχνίασης και πολλά άλλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντίδραση για τη μάσκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντίδραση για τη μάσκα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Πόσους αστυνομικούς ξέρεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Το ανακοίνωσε η αστυνομία το ποσοστό;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:08Τίποτα δεν είναι στατικό στο σύμπαν. Υπολογίζεις πάντα με βάση τα δεδομένα που έχεις, που είναι ήδη υπεραρκετά, δεν υποθέτεις διαφορετικά μελλοντικά δεδομένα γιατί αυτό δεν έχει καμμιά χρησιμότητα σε τίποτα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Σεπ 2020, 21:59Πρωτα από ολα, δεν πρόκειται για μια στατική κατάσταση.hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 21:08
Ο συλλογισμός μου είναι καθαρά μαθηματικός και δεν έχει ίχνος λάθους. Αλλά, αν θέλεις, μπορείς να μου πεις τι σε προβληματίζει.
Αν έκανες τον ίδιο συλλογισμό για την πιθανότητα θανάτου σου από τροχαίο ή απο κοβιντ τον Ιανουάριο του 2020 ..θα ήταν ο ίδιος με τον Σεπτέμβριο του 2020;
Δεν υποθέτεις διαφορετικά μελλοντικά δεδομένα με βάση τα στοιχεία που έχεις σημερα;
Νιώθω μια ανακούφιση που δεν έγινες τελικά μηχανικός αλλα ψιλικατζής.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Ρε βάλε μια μασκούλα στον Ανευλαβή.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:28
Αν έκανες τον ίδιο συλλογισμό για την πιθανότητα θανάτου σου από τροχαίο ή απο κοβιντ τον Ιανουάριο του 2020 ..θα ήταν ο ίδιος με τον Σεπτέμβριο του 2020;
Δεν υποθέτεις διαφορετικά μελλοντικά δεδομένα με βάση τα στοιχεία που έχεις σημερα;
Νιώθω μια ανακούφιση που δεν έγινες τελικά μηχανικός αλλα ψιλικατζής.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 26 Σεπ 2020, 22:48, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Μαλακισμένη κουβέντα. Φεύγω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Eίστε απολαυστικοί και ανυπέρβλητοι. Κερδίζετε το τμήμα μου με 26 μαθητές.
- hellegennes
Όχι. Αυτό είναι εκτίμηση δική μου με βάση τι ξέρω από δικούς μου στο σώμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Έχεις δει κάπου κάποια επίσημη ανακοίνωση;hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:42Όχι. Αυτό είναι εκτίμηση δική μου με βάση τι ξέρω από δικούς μου στο σώμα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Όλοι μασκα να σωθείτε
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- hellegennes
Τον Ιανουάριο του 2020 δεν είχαμε δεδομένα από covid. Πίστευα ότι θα ήξερες την διαφορά ανάμεσα στο επαρκή δεδομένα και 0 δεδομένα. Δεν νιώθω καθόλου ανακούφιση που έγινες γιατρός. Ευτυχώς δεν έχω χρειαστεί ποτέ τις υπηρεσίες σου για κάτι σοβαρό.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:28 Αν έκανες τον ίδιο συλλογισμό για την πιθανότητα θανάτου σου από τροχαίο ή απο κοβιντ τον Ιανουάριο του 2020 ..θα ήταν ο ίδιος με τον Σεπτέμβριο του 2020;
Και όχι, δεν κάνουμε ούτε στην μηχανική ούτε σε καμμιά απολύτως επιστήμη πρόβλεψη με δεδομένα που δεν έχουμε, στην πανηλίθια λογική ότι αύριο τα δεδομένα μπορεί να είναι διαφορετικά, το οποίο είπες ξεκάθαρα γιατί δεν σου άρεσαν οι αριθμοί και τα ποσοστά που παράθεσα.
Με λίγα λόγια, έδωσα πραγματικούς αριθμούς και ποσοστά για την πιθανότητα θανάτου του ηλικιακού μου γκρουπ από covid, απέναντι στην πιθανότητα θανάτου από γρίπη και από οτιδήποτε άλλο και είπες ότι είναι απαράδεκτος ο υπολογισμός γιατί η κατάσταση δεν είναι στατική. Κοινώς, ό,τι του φανεί...
Κάνε μου εσύ έναν υπολογισμό της πιθανότητας με βάση τα στοιχεία του 2021. Ρίξε τα ιατρικά ταρώ σου και πες μου. Εγώ δεν την έμαθα αυτήν την μέθοδο στο πανεπιστήμιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σφαγή για την επιστήμη 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Εσύ πριν 10 λεπτά είπες ότι περισσότερους ελέγχους κάνει η αστυνομία για πυροσβεστήρες στο κάρο σου, παρά για μάσκες, και αφού δεν ξέρεις προσωπικά κανέναν να ελέγχθηκε, άρα οι έλεγχοι είναι ελάχιστοι. Τα είδες κάπου επίσημα αυτά ή όταν πρόκειται για δικό σου ισχυρισμό ισχύει η προσωπική σου μαρτυρία και εντύπωση;Cecily Anne έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:43Έχεις δει κάπου κάποια επίσημη ανακοίνωση;hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:42Όχι. Αυτό είναι εκτίμηση δική μου με βάση τι ξέρω από δικούς μου στο σώμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Έγραψα "πρώτα από όλα δεν είναι στατικη".hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:49
Με λίγα λόγια, έδωσα πραγματικούς αριθμούς και ποσοστά για την πιθανότητα θανάτου του ηλικιακού μου γκρουπ από covid, απέναντι στην πιθανότητα θανάτου από γρίπη και από οτιδήποτε άλλο και είπες ότι είναι απαράδεκτος ο υπολογισμός γιατί η κατάσταση δεν είναι στατική. Κοινώς, ό,τι του φανεί...
Κάνε μου εσύ έναν υπολογισμό της πιθανότητας με βάση τα στοιχεία του 2021. Ρίξε τα ιατρικά ταρώ σου και πες μου. Εγώ δεν την έμαθα αυτήν την μέθοδο στο πανεπιστήμιο.
Έχει και άλλες τρύπες ο συλλογισμός σου.
Δείξε μου που βρηκες τα στοιχεία για τον υπολογισμό σου (κυριως σε ποιους πληθυσμούς αναφέρονται και σε ποια χρονική περιοδο) και θα σου απαντησω συγκεκριμένα.
Υγ.Μέχρι τότε μια απλή σκέψη. Η πιθανότητα να πεθάνεις εσύ από εηντζ (με παραδοχές πως μενεις στην Ελλάδα εισαι γύρω στα 40 και μάλλον ετεροφυλοφιλος ) τεινει προς το μηδεν.
Αντίθετα, αν πεθάνει κάποιος σαν εσενα, είναι πολύ πιθανό να είναι από τροχαίο.
Σταμάτα λοιπόν να οδηγείς, και πήδα χωρίς προφυλακτικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 26 Σεπ 2020, 22:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 150 Απαντήσεις