Καντάφι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαμπάς ή μπακλαβάς;
Re: Μπαμπάς ή μπακλαβάς;
Καντάφι.
Προτιμώ μαραγκούς.
Υπάρχει και γλυκό Μπολσεβίκος.
Με την καλλίτερη δυνατή.
Με αρέσουν πολύ τα γλυκά, ευτυχώς δεν χλαπακιάζω τόσα πολλά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω πολύ καιρό να φάω μπάμπα. Για αυτό και τον ψήφισα τον μπάμπα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ χλαπακιάζω. και μετά κόκα κόλα. Αλλιώς δεν ανάβω άλλο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όταν κάνω γουρουνιές το κάνω κι εγώ αυτό με την κόα κόλα μετά από γλυκό, αν και συνήθως δεν έχω κόα κόλα στο σπίτι γιατί ξες, Αμερικάνοι φονιάδες των λαώνεε οκ οκ, προτιμώ τις λεμονάδες, τις ελληνικές, ξες, λουξ, εψα
Εσύ είσαι μπούλης απ' όσο βλέπω αλλά μ' αρέσεις.
.
.
Στους δυο πολέμους που έκαναν οι Αμερικάνοι την είχα κόψει και κράταγα χρόνια παρόλο που είναι μέρος του μεταβολισμού μου. Μετά απλά ξαναήπια.sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2020, 21:26Όταν κάνω γουρουνιές το κάνω κι εγώ αυτό με την κόα κόλα μετά από γλυκό, αν και συνήθως δεν έχω κόα κόλα στο σπίτι γιατί ξες, Αμερικάνοι φονιάδες των λαώνεε οκ οκ, προτιμώ τις λεμονάδες, τις ελληνικές, ξες, λουξ, εψακτλ.
Μετά ο πόλεμος στη Σερβία και ξανάμανά.
Όμως θέλω να είμαι μόνιμα στην τσίτα που μου φέρνει. Αυτή η τσίτα αντισταθμίζει μια κατάσταση που συμβαίνει. Ξέρεις εμένα
Εξακολουθείς να με αρέσεις, άδικος κόπος.Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:08Στους δυο πολέμους που έκαναν οι Αμερικάνοι την είχα κόψει και κράταγα χρόνια παρόλο που είναι μέρος του μεταβολισμού μου. Μετά απλά ξαναήπια.sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2020, 21:26Όταν κάνω γουρουνιές το κάνω κι εγώ αυτό με την κόα κόλα μετά από γλυκό, αν και συνήθως δεν έχω κόα κόλα στο σπίτι γιατί ξες, Αμερικάνοι φονιάδες των λαώνεε οκ οκ, προτιμώ τις λεμονάδες, τις ελληνικές, ξες, λουξ, εψακτλ.
Όμως θέλω να είμαι μόνιμα στην τσίτα που μου φέρνει. Αυτή η τσίτα αντισταθμίζει μια κατάσταση που συμβαίνει. Ξέρεις εμένα
.
.
Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:08 Στους δυο πολέμους που έκαναν οι Αμερικάνοι την είχα κόψει και κράταγα χρόνια παρόλο που είναι μέρος του μεταβολισμού μου. Μετά απλά ξαναήπια.
6:35
σου αρέσει να σου καίγονται κύτταρα δηλαδή
δεν το είχαμε υποψιαστεί καθόλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Adidas την 26 Σεπ 2020, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Gherschaagk έγραψε: 26 Σεπ 2020, 20:55 Έχω πολύ καιρό να φάω μπάμπα. Για αυτό και τον ψήφισα τον μπάμπα.
Τελικά χλαπακιασα δύο. Σου αφιερώνω τον έναν, εκ των υστέρων.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Το έχω δει το βίντεο και δεν έλεγε κάτι τέτοιο. Επίσης τα κύτταρα δεν καίγονται. προσωπικά εμένα μου συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που πας να εννοήσεις. Φτιάχνω διαρκώς νέες συνάψεις. Ήδη ξέρω να κάνω πατίνια και να σου πω κάτι; δεν έχω κάνει ούτε μία φορά.georgeamfi έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:21Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2020, 22:08 Στους δυο πολέμους που έκαναν οι Αμερικάνοι την είχα κόψει και κράταγα χρόνια παρόλο που είναι μέρος του μεταβολισμού μου. Μετά απλά ξαναήπια.
σου αρέσει να σου καίγονται κύτταρα δηλαδή![]()
δεν το είχαμε υποψιαστεί καθόλου![]()
7:50
μια φορά δες κάτι ολόκληρο ρε
μια φορά δες κάτι ολόκληρο ρε
-
Planis
Μπαμπάς ή μπακλαβάς
Είναι σαν να συγκρίνεις να θέλεις να οδηγήσεις ένα Σκόντα Φάμπια και μία Μερσεντές E-class.
Κάντε μόνοι σαν τον παραλληλισμό...
Είναι σαν να συγκρίνεις να θέλεις να οδηγήσεις ένα Σκόντα Φάμπια και μία Μερσεντές E-class.
Κάντε μόνοι σαν τον παραλληλισμό...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi