!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντίδραση για τη μάσκα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντίδραση για τη μάσκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cecily Anne έγραψε: 26 Σεπ 2020, 19:30
hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 12:57
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2020, 09:09 Ο hell υποστηρίζει, ότι μπορούν να ληφθούν και να λειτουργήσουν μέτρα όπως η διατήρηση της απόστασης 1,5 μέτρου σε όλες τις κοινωνικές και εργασιακές σχέσεις, μετακινήσεις κλπ σε μια σταθερή βάση. Και ότι όποιος δεν φοράει μάσκα είναι σίγουρο ότι θα πλένει κάθε λίγο τα χέρια, θα απολυμαίνει τα πράγματα που χρησιμοποιεί κλπ

Αυτά είναι απλά και λειτουργικά πράγματα που μπορούν πανεύκολα να εφαρμοσθούν από τις κυβερνήσεις, αλλά όλοι είναι ηλίθιοι και δεν το καταλαβαίνουν.
Δίκιο έχεις. Συγκριτικά είναι πανεύκολο να εγγυηθείς ότι ο κόσμος φοράει τις μάσκες όπως λένε οι εργαστηριακές μελέτες που αποτελούν ενδείξεις ότι κάτι κάνει η μάσκα. Δεν είναι ότι το 99,999999% τις φοράει λάθος, φοράει βρόμικες ή υγρές μάσκες, τις πιάνει από όπου να 'ναι, τις ανεβοκατεβάζει, κτλ, που ακόμα κι αυτές οι μελέτες λένε ότι εκμηδενίζουν την χρησιμότητά τους.

Επίσης παρ' ό,τι το μέτρο της απόστασης και της υγιεινής το είδαμε με τα μάτια μας ότι όχι μόνο γίνεται αποδεκτό αλλά είναι και εύκολα πραγματοποιήσιμο, για κάποιον διεστραμμένο λόγο το θεωρείς πιο δύσκολο από ένα μέτρο που ξέρουμε ότι πρώτον δεν κάνει τίποτα και δεύτερον είναι ανεφάρμοστο.
Έλα ρε μαλακα, πήγαινα στη νυχού και φόραγε 12 ώρες τη μάσκα προ κορωναϊού και σκούζεις 50 σελίδες να πούμε. Και βλέπεις τα παιδάκια με ένα σωρό ασθένειες και φοράνε από το νήπιο τους μέχρι όσο αντέξουν τη μάσκα και δεν σκούζουν. Ο ανιψιός μου ρε φίλε στο νήπιο και τη φορά όλη μέρα και όταν δει τη γιαγιά μου, χωρίς μάσκα, τη διώχνει να πάει να βάλει.

Δε θέτε να φοράτε μάσκα, μη βάζετε. Να βάζει το κράτος ένα πρόστιμο τύπικό 100-150 ευρώ εφαρμόσιμο και τέλος.
Στ'αρχίδια μας κι αν θα πεθάνετε στην τελική.
Δεν μπορώ, βαριέμαι.
Η πιθανότητα στην ηλικία μου να πεθάνω από κορωνοϊό είναι πολύ μικρότερη από την πιθανότητα να πεθάνω από γρίπη, τροχαίο, καρδιά, καρκίνο και ένα σωρό άλλα πράγματα. Για την ακρίβεια, στο ηλικιακό μου γκρουπ, η πιθανότητα θανάτου από covid είναι το πολύ η μισή της πιθανότητας θανάτου από γρίπη, που είναι έτσι κι αλλιώς γελοία μικρή. Φυσικά η γρίπη έχει τουλάχιστον 10πλάσια κρούσματα ετησίως στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ, οπότε η πιθανότητα να πεθάνω από γρίπη είναι στην πραγματικότητα 15-20 φορές μεγαλύτερη.

Να το πω και διαφορετικά. Η περίπτωση να πεθάνω μέσα στο επόμενο έτος, καθαρά με βάση την ηλικία μου, είναι 0,2%. Σε περίπτωση που πεθάνω, η πιθανότητα να πεθάνω από οτιδήποτε άλλο πλην covid είναι 99,9%. Αυτά δεν τα βγάζω απ' το μυαλό μου, είναι επίσημα στατιστικά.

Αλήθεια, θα μου τα έλεγες αυτά πέρυσι για την γρίπη, που η πιθανότητα να πεθάνω ήταν 20 φορές μεγαλύτερη;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 20:43

Η πιθανότητα στην ηλικία μου να πεθάνω από κορωνοϊό είναι πολύ μικρότερη από την πιθανότητα να πεθάνω από γρίπη, τροχαίο, καρδιά, καρκίνο και ένα σωρό άλλα πράγματα. Για την ακρίβεια, στο ηλικιακό μου γκρουπ, η πιθανότητα θανάτου από covid είναι το πολύ η μισή της πιθανότητας θανάτου από γρίπη, που είναι έτσι κι αλλιώς γελοία μικρή. Φυσικά η γρίπη έχει τουλάχιστον 10πλάσια κρούσματα ετησίως στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ, οπότε η πιθανότητα να πεθάνω από γρίπη είναι στην πραγματικότητα 15-20 φορές μεγαλύτερη.

Να το πω και διαφορετικά. Η περίπτωση να πεθάνω μέσα στο επόμενο έτος, καθαρά με βάση την ηλικία μου, είναι 0,2%. Σε περίπτωση που πεθάνω, η πιθανότητα να πεθάνω από οτιδήποτε άλλο πλην covid είναι 99,9%. Αυτά δεν τα βγάζω απ' το μυαλό μου, είναι επίσημα στατιστικά.

Αλήθεια, θα μου τα έλεγες αυτά πέρυσι για την γρίπη, που η πιθανότητα να πεθάνω ήταν 20 φορές μεγαλύτερη;
Το προβλημα δεν είναι μονο ο θάνατός σου, αλλά πόσο θα κοστίσεις στο κράτος, αν θα καταφέρεις να νοσηλευτείς και πολλά άλλα, ποιούς θα κολλήσεις, το κόστος τους αυτών και αν θα πεθάνουν τελικά αυτοί κ.ο.κ. Από εκεί και πέρα, φέτος ακόμα περισσότερο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Σεπ 2020, 20:29 Γενικώς ας ακολουθήσουμε απλά τους κανόνες κι ας βγάλουμε το σκασμό. Είτε η "εγκύκλιος" λέει αυτά είτε αλλα.

Από εκεί και πέρα βέβαια, η κουβέντα είναι για θεμα στο πχόρουμ. Και για ένα νήμα. Όχι παραπάνω.

Ο χελλης έχει δίκαιο για την χρήση της μάσκας γενικώς. Γίνεται κακη χρήση από το σύνολο του κόσμου και τελικώς μόνο της ως μέτρο δεν έχει κανένα νόημα.
Μαζί με όλα τα υπόλοιπα, ίσως και να κάμουν κάτι....Και σε τελική ανάλυση το διαταυτα είναι πως είναι τα μέτρα αυτά είναι τα μόνα που μπορούμε να κάνουμε ως κοινότητα σε αυτήν τη φαση.
Λάθος, μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα, αλλά κανείς δεν θέλει να ξοδέψει λεφτά. Γιατί στην ηθικολογία είναι όλοι καλοί, αλλά αν είναι να βάλουν στην τσέπη προτιμούν να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους με ημίμετρα.

Αποστάσεις παντού: διπλάσια δρομολόγια ΜΜΜ, πληρότητα που να πληροί τα κριτήρια απόστασης, επιβεβλημένες αποστάσεις σε καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες, μικρότερα τμήματα σε σχολεία / απογευματινές βάρδιες / μείωση ωρών.

Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να αυξανόταν η φορολογία μου για να βγουν τα μέτρα. Ταυτόχρονα όμως θα έπρεπε να πέσουν αναλογικά οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα και το περίσσευμα να πηγαίνει στο κράτος, να μειωθούν οι αποδοχές δημοσίου και οι συντάξεις και να περιοριστούν άσκοπα έξοδα. Π.χ. η βουλή χαλαρά την βγάζει και με τα μισά έξοδα, έτσι για το καλό παράδειγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Προτείνω το ινδικό μοντέλο για τους αρνητές των μέτρων.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 17:49 Στο προσωπικό του περιβάλλον έτσι κι αλλιώς δεν φοράει μάσκα, οπότε τι βλακείες είναι αυτές που επικαλείσαι;

Σημασία έχει τι κάνει σε δημόσιους χώρους. Κι εκεί τηρούνται οι αποστάσεις αν τις επιβάλλεις, όπως και η υγιεινή. Εγώ στο μαγαζί μου πώς καταφέρνω και τις τηρώ; Κάνω τίποτα μαγικά; Έχω υπνωτίσει τους πελάτες;

Αντιθέτως, από άποψη μάσκας το ποσοστό που την φοράει σωστά είναι εξαιρετικά μικρό, στατιστικά ασήμαντο. Και δεν είναι κάτι που παρατηρώ μόνο στο μαγαζί μου αλλά και παντού όπου πάω είτε από πελάτες είτε από εργαζόμενους.

Α, εννοείται ότι η υγιεινή είναι αποδεδειγμένα πιο εφαρμόσιμη, ειδικά αν την προμοτάρει το κράτος και τα μήντια απέναντι σε ψευδαισθήσεις όπως η μάσκα. Την Άνοιξη οι πωλήσεις σε καθαριστικά και αντισηπτικά είχαν εκτοξευθεί στον θεό. Τώρα παίζουν μπάλα πολύ χαμηλά.
Δεν νομίζω ότι χρειάζονται ύπνωση οι πελάτες των καταστημάτων, γιατί ποτέ δεν είδα συνωστισμό και καυγάδες σε σ/μ, μια χαρά αντιδρά η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών. Και ειδικώς σε περιπτώσεις "γειτονιάς" και οικειότητας, ουδείς γουστάρει να θεωρείται ο απόκληρος/ανεπιθύμητος της φάσης. Από εκεί και πέρα, υστερικοί όπως η τηλεπαρουσιάστρια (δεν θυμάμαι το όνομα της) αντιμετωπίζονται όπως ως αυτό που είναι. Όπως δεν τίθεται θέμα βαβούρας και στους υπαλλήλους των ιδιωτικών επιχειρήσεων, δεν θεωρώ ότι οι περισσότεροι πουλάνε τον ίδιο τσαμπουκά που πουλάνε πχ σε μία στάση ή μέσα στο λεωφορείο. Με λίγα λόγια, ο καθένας πουλάει μαγκιά εκεί που τον παίρνει και συνήθως αυτό συμβαίνει σε περιβάλλον ανωνυμίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 20:50
Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να αυξανόταν η φορολογία μου για να βγουν τα μέτρα. Ταυτόχρονα όμως θα έπρεπε να πέσουν αναλογικά οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα και το περίσσευμα να πηγαίνει στο κράτος, να μειωθούν οι αποδοχές δημοσίου και οι συντάξεις και να περιοριστούν άσκοπα έξοδα. Π.χ. η βουλή χαλαρά την βγάζει και με τα μισά έξοδα, έτσι για το καλό παράδειγμα.
Α εντάξει, αν μιλάς για τόσο απλά μέτρα, που μπορούν να εφαρμοστούν με ένα νόμο κι ένα άρθρο, κανένα πρόβλημα.

Εγώ σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι αν πέσει έστω ως πρόταση, ακόμα και όλη η βουλή θα ενταχθεί σύσσωμη στον αγανακτισμένο αντιμασκικό αγώνα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ο συλλογισμός σου είναι απαράδεκτος για απόφοιτο μέσης εκπαίδευσης.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cecily Anne έγραψε: 26 Σεπ 2020, 20:45 Το προβλημα δεν είναι μονο ο θάνατός σου, αλλά πόσο θα κοστίσεις στο κράτος, αν θα καταφέρεις να νοσηλευτείς και πολλά άλλα, ποιούς θα κολλήσεις, το κόστος τους αυτών και αν θα πεθάνουν τελικά αυτοί κ.ο.κ.
Όλα αυτά ισχύουν πολλαπλάσια για την γρίπη, που κολλάει το 10-15% του πληθυσμού, δηλαδή 20πλάσιος αριθμός του κορωνοϊού.

Όσο για το πόσο θα κοστίσω στο κράτος, πληρώνω ασφάλιση τόσα χρόνια και χρειάστηκα νοσηλεία ακριβώς 0 φορές. Στην διάρκεια αυτών των ετών έχω πάει 2 φορές νοσοκομείο, όπου απασχόλησα έναν γιατρό για 5 λεπτά και μου έκαναν ένα τεστ αίματος και τις προάλλες που πήγα και απασχόλησα 10 λεπτά μία γιατρίνα, που μου έβαλε μπεταντίν, γάζες και μου έκανε τοπική αναισθησία για να καθαρίσει ένα τραύμα.

Ακόμη και να νοσηλευτώ από κορωνοϊό, που η πιθανότητα είναι εξαιρετικά μικρή, σαφώς μικρότερη της γρίπης, τα έξοδα νοσηλείας έχουν καλυφθεί μια χαρά από τις εισφορές μου σε υγεία. Δεν θα πληρώσεις δεκάρα.

Επίσης πληρώνω φόρους, άμεσους και έμμεσους, μέρος των οποίων πάει π.χ. για να φτιαχτούν έργα σε άλλες πόλεις και για να πηγαίνουν τα παιδιά των άλλων σχολείο, αλλά δεν γύρισα ποτέ να πω ότι οι άλλοι μού κοστίζουν λεφτά. Γενικά αυτό το επιχείρημα με το τι κοστίζει ένας φορολογούμενος πολίτης στο σύστημα υγείας είναι λίγο ηλίθιο. Περιμένω από σένα να το καταλαβαίνεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cecily Anne έγραψε: 26 Σεπ 2020, 20:34 Άμα σε πιάσουν χωρίς πυροσβεστήρα στο αμάξι, θα σου κοψουν οι αρχιδες κλήση και στις μάσκες δεν ξέρω έναν να έχει φαει ένα πρόστιμο .
Οβελιξίζεις. Κι εγώ δεν ξέρω προσωπικά κανέναν που να πέρασε κορωνοϊό, άρα δεν υπάρχει.

Σχεδόν 17.000 πρόστιμα έχουν πέσει για μάσκες.

Πες μου τώρα πόσα έχουν πέσει φέτος για έλλειψη πυροσβεστήρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 21:03
Cecily Anne έγραψε: 26 Σεπ 2020, 20:45 Το προβλημα δεν είναι μονο ο θάνατός σου, αλλά πόσο θα κοστίσεις στο κράτος, αν θα καταφέρεις να νοσηλευτείς και πολλά άλλα, ποιούς θα κολλήσεις, το κόστος τους αυτών και αν θα πεθάνουν τελικά αυτοί κ.ο.κ.
Όλα αυτά ισχύουν πολλαπλάσια για την γρίπη, που κολλάει το 10-15% του πληθυσμού, δηλαδή 20πλάσιος αριθμός του κορωνοϊού.

Όσο για το πόσο θα κοστίσω στο κράτος, πληρώνω ασφάλιση τόσα χρόνια και χρειάστηκα νοσηλεία ακριβώς 0 φορές. Στην διάρκεια αυτών των ετών έχω πάει 2 φορές νοσοκομείο, όπου απασχόλησα έναν γιατρό για 5 λεπτά και μου έκαναν ένα τεστ αίματος και τις προάλλες που πήγα και απασχόλησα 10 λεπτά μία γιατρίνα, που μου έβαλε μπεταντίν, γάζες και μου έκανε τοπική αναισθησία για να καθαρίσει ένα τραύμα.

Ακόμη και να νοσηλευτώ από κορωνοϊό, που η πιθανότητα είναι εξαιρετικά μικρή, σαφώς μικρότερη της γρίπης, τα έξοδα νοσηλείας έχουν καλυφθεί μια χαρά από τις εισφορές μου σε υγεία. Δεν θα πληρώσεις δεκάρα.

Επίσης πληρώνω φόρους, άμεσους και έμμεσους, μέρος των οποίων πάει π.χ. για να φτιαχτούν έργα σε άλλες πόλεις και για να πηγαίνουν τα παιδιά των άλλων σχολείο, αλλά δεν γύρισα ποτέ να πω ότι οι άλλοι μού κοστίζουν λεφτά. Γενικά αυτό το επιχείρημα με το τι κοστίζει ένας φορολογούμενος πολίτης στο σύστημα υγείας είναι λίγο ηλίθιο. Περιμένω από σένα να το καταλαβαίνεις.
1. Πόσα έχεις πληρώσει για υγεία που θεωρείς ότι είναι πολλά; Κοντινές ηλικίες είμαστε, μη με τρελαίνεις.
2. Υπολογίζεις μόνο το προσωπικό σου κόστος και όχι το κόστος του αποτυπώματός σου στον πληθυσμό.
3. Οχι, δεν ισχύουν πολλαπλάσια για τη γρίπη, γιατί αν ίσχυαν θα είχε καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία προ κορωναϊού
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Σεπ 2020, 21:02

Ο συλλογισμός σου είναι απαράδεκτος για απόφοιτο μέσης εκπαίδευσης.
Ο συλλογισμός μου είναι καθαρά μαθηματικός και δεν έχει ίχνος λάθους. Αλλά, αν θέλεις, μπορείς να μου πεις τι σε προβληματίζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2020, 21:06
Cecily Anne έγραψε: 26 Σεπ 2020, 20:34 Άμα σε πιάσουν χωρίς πυροσβεστήρα στο αμάξι, θα σου κοψουν οι αρχιδες κλήση και στις μάσκες δεν ξέρω έναν να έχει φαει ένα πρόστιμο .
Οβελιξίζεις. Κι εγώ δεν ξέρω προσωπικά κανέναν που να πέρασε κορωνοϊό, άρα δεν υπάρχει.

Σχεδόν 17.000 πρόστιμα έχουν πέσει για μάσκες.

Πες μου τώρα πόσα έχουν πέσει φέτος για έλλειψη πυροσβεστήρα.
Προσωπικά ξέρω 5 και κανένα για μάσκα στην περιοχή μου, όχι στην Ελλάδα.
17.000 πρόστιμα σημαίνει 17000 φορές, όταν ο ένας χωρίς μάσκα κυκλοφορεί έξω ένα 8ωρο χωρίς μάσκα και είναι ένας; Καταλαβαίνεις ΤΙ ΜΙΚΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ;
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

20/09/2020
Ron Paul Institute: Χρήση μάσκας για τον κορωνοιό, άλλο ένα ψέμα παραπλάνησης και αυτό το γνωρίζουν οι επιστήμονες.

Εικόνα

«Γνωρίζουμε ότι η χρήση μάσκας εκτός των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης προσφέρει ελάχιστη, αν όχι μηδενική προστασία από μολύνσεις» αναφέρει το Ron Paul Institute, το ινστιτούτο που έχει δημιουργήσει ο πρώην γερουσιαστής Ron Paul.

Οι αρχές δημόσιας υγείας θεωρούν ότι λόγω του Covid-19 θα πρέπει να υπάρχει απόσταση μεταξύ των πολιτών και των ασθενών.
Η πιθανότητα να μεταδοθεί ο Covid-19 από μια αλληλεπίδραση σε δημόσιο χώρο είναι επομένως ελάχιστη.

Σε πολλές περιπτώσεις, η επιθυμία για ευρεία κάλυψη του προσώπου με μάσκες είναι μια αντανακλαστική αντίδραση στο stress που προκαλεί η πανδημία αναφέρει το New England Journal of Medicine.

Αυτές τις μέρες ο καθένας φαντάζεται τον εαυτό του να είναι επιστήμονας.
Οι δημοσιογράφοι π.χ. στους New York Times λειτουργούν με την αυταπάτη ότι κατέχουν την απόλυτη γνώση μας λένε να «ακούσουμε την επιστήμη» όταν πρόκειται για μάσκες.
Προφανώς «οι μάσκες λειτουργούν» γιατί το «The Science» το διεθνούς φήμης επιστημονικό περιοδικό.
Όσοι μιλούν για τις μάσκες απλά παπαγαλίζουν την προπαγάνδα της μάσκας, όλα αυτά δεν έχουν θέση στο οπλοστάσιο της επιστημονικής έρευνας.
https://emperorsclothes.gr/covid-19/6753/
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cecily Anne έγραψε: 26 Σεπ 2020, 21:08 1. Πόσα έχεις πληρώσει για υγεία που θεωρείς ότι είναι πολλά; Κοντινές ηλικίες είμαστε, μη με τρελαίνεις.
2. Υπολογίζεις μόνο το προσωπικό σου κόστος και όχι το κόστος του αποτυπώματός σου στον πληθυσμό.
3. Οχι, δεν ισχύουν πολλαπλάσια για τη γρίπη, γιατί αν ίσχυαν θα είχε καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία προ κορωναϊού
Σίγουρα καλύπτουν όλο το κόστος νοσηλείας τα ασφάλιστρα που έχω καταβάλει ως τώρα, στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση που όχι μόνο κολλήσω αλλά νοσηλευτώ κιόλας.

Εννοείται ότι ισχύουν πολλαπλάσια για την γρίπη. Η γρίπη κοστίζει δεκάδες δισεκατομμύρια ετησίως. Κολλάει πολύ περισσότερος κόσμος, χάνονται σαφέστατα περισσότερες εργατοώρες, για να μην πούμε για το συνολικό κόστος στην υγεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χέλλαρε, γάμα τους ασάλιωτα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση