!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όταν κάποιος βγάζει άλλο πρόσωπο από αυτό που ήξερες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Όταν κάποιος βγάζει άλλο πρόσωπο από αυτό που ήξερες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Custom_F έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:50 Ποτε ανεβηκε και ποτε το φτασατε και 8 σελιδες... μουχατε πολλα να πειτε κουτσομπολακιααα! :lol:

Θα πω πρωτα αυτο που εχω ακουσει και μετα θα διαβασω...

Μια γνωστη λοιπον, εβαλε την κολλητη της (ανυπανδρη η κολλητη, την οποια και ειχε συνεχεια μες το σπιτι) να την πεσει στον αντρα της ενα βραδυ που τη φιλοξενουσαν, ενω εκεινη υποτιθεται κοιμοταν. Κανονισμενα ολα, σηκωθηκε και τους "επιασε". Τωρα τι ακριβως επιασε και τι ακριβως συνεβη, μπροστα δεν ημουν, δεν εχω ιδεα και δε ρωτησα να μαθω και παραπανω. Εμαθα ομως οτι για να τον γνωρισει και να τον παντρευτει, το ειχε επισης σχεδιασει. Πως γινεται τωρα αυτο... ρε γμτ...

Το θεμα ειναι οτι δε μπορουμε να ξερουμε. Δε μας νοιαζει κιολας, αλλα κουβεντα να γινεται. Δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι. Ο καθενας θα πεταξει κακιες για τον αλλο. Οχι πως δεν υπαρχουν απαραδεκτοι ανθρωποι και στα δυο φυλα, αλλα σιγουρα οι ιδιοι, οσο και οι καλοθελητες φιλοι και συγγενεις, θα τα εμπλουτισουν καπως.

Επιλεγω να μη με νοιαζει και να μην εκφερω γνωμη αν δεν ξερω ολο το στορι, τοσο απο τη μια, οσο απο την αλλη πλευρα. Μπορει καποιος να εκανε κατι ασχημο, αλλα να τον ειχε φτασει ο αλλος στο αμην. Μπορει να εχει ψυχολογικα προβληματα... χιλια μπορει! Δεν ξερει κανεις. Βεβαια Αθηνα μου οπως ειπες, δεν ηταν και πολυ φιλη σου, οποτε ισως να μην γνωριζες καλα το "προσωπο" της.
Πόσο βλακώδης πέρα από κάθε φαντασία κίνηση ήταν αυτή που έκανε η τύπισσα; Ειλικρινά για μυαλό πρέπει να έχει ένα γαριδάκι ή μονοκύτταρη αμοιβάδα, δεν υπάρχει! Δηλαδή έστησε ένα πέσιμο και χώρισε (;) τον άντρα της επειδή τον "έπιασε" με άλλη, πως μεταφράζεται το "έπεσε"; Αυτή μπορεί να μπήκε την ώρα που η φίλη της μπορεί να αγκάλιασε τον άλλο φέρνοντας τον προ εκπλήξεως και μετά να του έκανε σκηνή ότι είναι άπιστος και ακόμα ο άνθρωπος να αναρωτιέται τι έγινε, τι εννοεί τον "έπιασε"; Μήπως το σχεδίασε για να τον ξεφορτωθεί γιατί τον είχε βαρεθεί και το έστησε όλο με την άλλη;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

paul25 έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 15:16
Custom_F έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:50 Ποτε ανεβηκε και ποτε το φτασατε και 8 σελιδες... μουχατε πολλα να πειτε κουτσομπολακιααα! :lol:

Θα πω πρωτα αυτο που εχω ακουσει και μετα θα διαβασω...

Μια γνωστη λοιπον, εβαλε την κολλητη της (ανυπανδρη η κολλητη, την οποια και ειχε συνεχεια μες το σπιτι) να την πεσει στον αντρα της ενα βραδυ που τη φιλοξενουσαν, ενω εκεινη υποτιθεται κοιμοταν. Κανονισμενα ολα, σηκωθηκε και τους "επιασε". Τωρα τι ακριβως επιασε και τι ακριβως συνεβη, μπροστα δεν ημουν, δεν εχω ιδεα και δε ρωτησα να μαθω και παραπανω. Εμαθα ομως οτι για να τον γνωρισει και να τον παντρευτει, το ειχε επισης σχεδιασει. Πως γινεται τωρα αυτο... ρε γμτ...

Το θεμα ειναι οτι δε μπορουμε να ξερουμε. Δε μας νοιαζει κιολας, αλλα κουβεντα να γινεται. Δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι. Ο καθενας θα πεταξει κακιες για τον αλλο. Οχι πως δεν υπαρχουν απαραδεκτοι ανθρωποι και στα δυο φυλα, αλλα σιγουρα οι ιδιοι, οσο και οι καλοθελητες φιλοι και συγγενεις, θα τα εμπλουτισουν καπως.

Επιλεγω να μη με νοιαζει και να μην εκφερω γνωμη αν δεν ξερω ολο το στορι, τοσο απο τη μια, οσο απο την αλλη πλευρα. Μπορει καποιος να εκανε κατι ασχημο, αλλα να τον ειχε φτασει ο αλλος στο αμην. Μπορει να εχει ψυχολογικα προβληματα... χιλια μπορει! Δεν ξερει κανεις. Βεβαια Αθηνα μου οπως ειπες, δεν ηταν και πολυ φιλη σου, οποτε ισως να μην γνωριζες καλα το "προσωπο" της.
Πόσο βλακώδης πέρα από κάθε φαντασία κίνηση ήταν αυτή που έκανε η τύπισσα; Ειλικρινά για μυαλό πρέπει να έχει ένα γαριδάκι ή μονοκύτταρη αμοιβάδα, δεν υπάρχει! Δηλαδή έστησε ένα πέσιμο και χώρισε (;) τον άντρα της επειδή τον "έπιασε" με άλλη, πως μεταφράζεται το "έπεσε"; Αυτή μπορεί να μπήκε την ώρα που η φίλη της μπορεί να αγκάλιασε τον άλλο φέρνοντας τον προ εκπλήξεως και μετά να του έκανε σκηνή ότι είναι άπιστος και ακόμα ο άνθρωπος να αναρωτιέται τι έγινε, τι εννοεί τον "έπιασε"; Μήπως το σχεδίασε για να τον ξεφορτωθεί γιατί τον είχε βαρεθεί και το έστησε όλο με την άλλη;
Καλε αυτο δεν ειπα; :xena:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
paul25

Custom_F έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 15:20
Καλε αυτο δεν ειπα; :xena:
Το αφήνεις να εννοηθεί δηλαδή σε αυτή τη φράση; Δεν είναι ξεκάθαρο.

Εμαθα ομως οτι για να τον γνωρισει και να τον παντρευτει, το ειχε επισης σχεδιασει. Πως γινεται τωρα αυτο... ρε γμτ...

Ότι δηλαδή είχε σχεδιάσει και το χωρισμό.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

paul25 έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 15:23

Εμαθα ομως οτι για να τον γνωρισει και να τον παντρευτει, το ειχε επισης σχεδιασει. Πως γινεται τωρα αυτο... ρε γμτ...

Custom_F έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:50
Μια γνωστη λοιπον, εβαλε την κολλητη της (ανυπανδρη η κολλητη, την οποια και ειχε συνεχεια μες το σπιτι) να την πεσει στον αντρα της ενα βραδυ που τη φιλοξενουσαν, ενω εκεινη υποτιθεται κοιμοταν. Κανονισμενα ολα, σηκωθηκε και τους "επιασε". Τωρα τι ακριβως επιασε και τι ακριβως συνεβη, μπροστα δεν ημουν, δεν εχω ιδεα και δε ρωτησα να μαθω και παραπανω.

Άβαταρ μέλους
paul25

Custom_F έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 15:27
paul25 έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 15:23

Custom_F έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 12:50
Μια γνωστη λοιπον, εβαλε την κολλητη της (ανυπανδρη η κολλητη, την οποια και ειχε συνεχεια μες το σπιτι) να την πεσει στον αντρα της ενα βραδυ που τη φιλοξενουσαν, ενω εκεινη υποτιθεται κοιμοταν. Κανονισμενα ολα, σηκωθηκε και τους "επιασε". Τωρα τι ακριβως επιασε και τι ακριβως συνεβη, μπροστα δεν ημουν, δεν εχω ιδεα και δε ρωτησα να μαθω και παραπανω.
Όχι! Αυτή φράση αφήνει να εννοηθεί οτι μπορεί να ήταν ζηλιάρα και έβαλε τη φίλη της να του την πέσει για να τσεκάρει την πίστη του, δεν δείχνει ρητά οτι το σχεδίασε για να τον διώξει επειδή τον βαρέθηκε.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

paul25 έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 15:29
Όχι! Αυτή φράση αφήνει να εννοηθεί οτι μπορεί να ήταν ζηλιάρα και έβαλε τη φίλη της να του την πέσει για να τσεκάρει την πίστη του, δεν δείχνει ρητά οτι το σχεδίασε για να τον διώξει επειδή τον βαρέθηκε.
Μα το εγραψα επειδη η νηματοθετρια ειπε για κατι απαραδεκτο και σκηνοθετημενο που εκανε η φιλη της για να χωρισει... και ειπα και γω για μια δικη μου γνωστη... Νομιζα οτι δεν ηθελε διευκρινηση... :102: Παντως, ναι... σκηνοθετησε για να τον γνωρισει με σκοπο να τον παντρευτει, παντρευτηκαν, εκαναν δυο παιδια και σκηνοθετησε και το χωρισμο.

Αααα αυτα απο αλλη φιλη δικη της.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ντακσξξξ σιγαααα δεν εγινε και τπτ τραγικό.
Ασε που για ολα αυτά -ιντριγκες- φταίει σιγουρα η πατριαρχική κοινωνία που αναγκασε την Κυρία να χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους στη ζωή της.
Είναι το πραγματικό θύμα της υπόθεσης. :a040:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Athina__P έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 09:56
Η δική μου εξήγηση είναι ότι το στρες στη μεγαλούπολη μας κάνει να αναλαμβάνουμε ευθύνες που δεν μπορούμε να τις φέρουμε εις πέρας καλά όλες.
Η δική μου εξήγηση είναι ότι αν είσαι αυνάνας ή πόρνη* στο χωριό, είσαι και στην πόλη.

*Στις άτυπες αναφέρομαι. Οι επαγγελματίες είναι κυρίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Πιστευω οτι υπαρχουν καταλληλες γυναικες αλλα δε φτανουν για ολους μας.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 15:53
Athina__P έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 09:56
Η δική μου εξήγηση είναι ότι το στρες στη μεγαλούπολη μας κάνει να αναλαμβάνουμε ευθύνες που δεν μπορούμε να τις φέρουμε εις πέρας καλά όλες.
Η δική μου εξήγηση είναι ότι αν είσαι αυνάνας ή πόρνη* στο χωριό, είσαι και στην πόλη.

*Στις άτυπες αναφέρομαι. Οι επαγγελματίες είναι κυρίες.
:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 18:23 Πιστευω οτι υπαρχουν καταλληλες γυναικες αλλα δε φτανουν για ολους μας.
Ποσο μα ποσο αληθες. :a040:
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

plouf έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 18:50
Ορέστης 35 έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 18:23 Πιστευω οτι υπαρχουν καταλληλες γυναικες αλλα δε φτανουν για ολους μας.
Ας κλαψουμε παρεα. :a035:

Τουλαχιστον θα πας διακοπες; Μπορει να εχει τουριστριες.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 18:58
plouf έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 18:50
Ας κλαψουμε παρεα. :a035:

Τουλαχιστον θα πας διακοπες; Μπορει να εχει τουριστριες.
Εχω να παω διακοπες 18 χρονια.Το καλο ειναι οτι εκει που μενω εχει σε κοντινη αποσταση θαλασσα και παω τα καλοκαιρια για μπανιο. :D
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Έχουν δίκιο οι MGTOW - γυναίκες αδίστακτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

plouf έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 18:57 Μια φορα παντως η αδερφη μου τα εφτιαξε με το αφεντικο της και ειναι μαζι για χρονια και οσονουπω θα γινω θειος.Και οχι δεν ειμαι επαρχια.
Πού πήγαν οι αρχές της αριστεράς ορέ; Συντρόφισσα με το αφεντικό; :e040: :a040:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Έχουν δίκιο οι MGTOW - γυναίκες αδίστακτες

Juno έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 13:40
plouf έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 18:57 Μια φορα παντως η αδερφη μου τα εφτιαξε με το αφεντικο της και ειναι μαζι για χρονια και οσονουπω θα γινω θειος.Και οχι δεν ειμαι επαρχια.
Πού πήγαν οι αρχές της αριστεράς ορέ; Συντρόφισσα με το αφεντικό; :e040: :a040:
Βασικα η αδερφη μου ειναι απολιτικ και ποτε εγω ουτε ο πατερας μου δεν της υποδειξαμε ποιον θα εχει για συντροφο και τι θα κανει στην ζωη της γενικοτερα.Αν εκεινη ειναι ευτυχισμενη ας ειναι με οποιον θελει οποιος και αν ειναι αυτος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”