Cecily Anne έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 19:45Με την ευχή μου. Να δεις και τι ωραία θα ξανασυνεννοούμαστε τότε, όπως παλιά, με 2 ποστ θα λύνεται η διαφωνία.vagabondo έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 19:42
Γι' αυτό δεν είσαι κατάλληλη για συντονίστρια.
Να βρει άλλη, ο Spiros252.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Vagabondo από τη στιγμή που πιστεύεις ότι μπορεί τα μπαν να επιβάλλονται λόγω χρήσης "του εικονιδίου χτυπήματος στην πλάτη με ειρωνικό γέλιο" ή κάτι αντίστοιχο, έχεις θεμελιώδες πρόβλημα με την πολιτική αυτού εδώ του φόρουμ την οποία θεωρείς ανελεύθερη και υπέρμετρα λογοκριτική.
Οπότε όποια συντονίστρια και να βάλω δε νομίζω να λυθεί το πρόβλημα.
Για αυτό θα κρατήσω τη Cecily Anne στη θέση της.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Ποδόσφαιρο δεν βλέπετε;
Εδώ ο μάστορας που έχω, το θέμα του είναι ότι χάνει τον αγώνα και όχι ότι θα σοβατίζει Σαββάτο βράδυ με μπαλαντέζα.
Εδώ ο μάστορας που έχω, το θέμα του είναι ότι χάνει τον αγώνα και όχι ότι θα σοβατίζει Σαββάτο βράδυ με μπαλαντέζα.
Τί γίνεται 'δω ρε, έχει Αμαριανές αφέντρες να μαστιγώνουν Μινματάρ σκλάβους?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να της επιτραπει ομως να απανταει με τροπο που με δυο μηνυματα να τελειωνει η υποθεση. Μας λειπει! 
Της νυχτας τα καμωματα...Μηχανικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 19:57 Ποδόσφαιρο δεν βλέπετε;
Εδώ ο μάστορας που έχω, το θέμα του είναι ότι χάνει τον αγώνα και όχι ότι θα σοβατίζει Σαββάτο βράδυ με μπαλαντέζα.![]()
Και με τις ενέργειες της παρούσας κυβέρνησης έχω πρόβλημα, ευτυχώς όμως, η παρούσα κυβέρνηση μου δίνει την δυνατότητα να διαφωνώ για τις επιλογές της και να αμφισβητώ την ικανότητα της. Δεν ξέρω γι αυτόν το χώρο.Spiros252 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 19:55 Vagabondo από τη στιγμή που πιστεύεις ότι μπορεί τα μπαν να επιβάλλονται λόγω χρήσης "του εικονιδίου χτυπήματος στην πλάτη με ειρωνικό γέλιο" ή κάτι αντίστοιχο, έχεις θεμελιώδες πρόβλημα με την πολιτική αυτού εδώ του φόρουμ την οποία θεωρείς ανελεύθερη και υπέρμετρα λογοκριτική.
Occasio facit furem
- Cecily Anne
Τώρα θα μας πεις ότι σε φιμώσαμε κιόλας...vagabondo έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 20:15Και με τις ενέργειες της παρούσας κυβέρνησης έχω πρόβλημα, ευτυχώς όμως, η παρούσα κυβέρνηση μου δίνει την δυνατότητα να διαφωνώ για τις επιλογές της και να αμφισβητώ την ικανότητα της. Δεν ξέρω γι αυτόν το χώρο.Spiros252 έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 19:55 Vagabondo από τη στιγμή που πιστεύεις ότι μπορεί τα μπαν να επιβάλλονται λόγω χρήσης "του εικονιδίου χτυπήματος στην πλάτη με ειρωνικό γέλιο" ή κάτι αντίστοιχο, έχεις θεμελιώδες πρόβλημα με την πολιτική αυτού εδώ του φόρουμ την οποία θεωρείς ανελεύθερη και υπέρμετρα λογοκριτική.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ειναι μερικές φορές που νοιώθω αόρατος, σαν να μην υπάρχω, πολύ περίεργο.
- Cecily Anne
Α ναι, συγγνώμη εσένα σε ξέχασα πριν να σε αναφέρω, παράλειψη ε!
Ο τύπος που άλλα διάβασε, άλλα κατάλαβε, αλλά παραδόξως, κατηγόρησε την ΧΟΠ με τη μία. Και που επίσης παραδόξως, ξέχασε να ζητήσει συγγνώμη, μόλις αποκαλύφθηκε το ψεύδος. Και ξέρεις ποιό είναι το χειρότερο; Οι άλλοι καλώς ή κακώς είχαν ένα μπαν στη πλάτη να το παίξουν θιγμένοι. Εσύ μας βγήκες κοντέσσα Βαλέραινα τελείως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
το εξήγησα και στον Σπύρο, δεν την ξέρω αλλά ήταν απαράδεκτη νομίζω στην συμπεριφορά της, μπράβο που την μπανάρατε πάντως, έστω αργά
- Cecily Anne
Αντρίκιο.enaon έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 21:09το εξήγησα και στον Σπύρο, δεν την ξέρω αλλά ήταν απαράδεκτη νομίζω στην συμπεριφορά της, μπράβο που την μπανάρατε πάντως, έστω αργά![]()
μπούμπικο όπως αρμόζει, μπράβο πάντως παιδιά, ηρέμησε το φόρουμ
Τελικά σε σένα ηλθε ποινή η τη σκαπούλαρες λογω μπερδεματος ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις