Αυτός γλείφει τη ΝΔ και την οικογένεια Μητσοτάκη για καμιά θεσούλα φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων στο μεγάλο κράτος, από όπου θα μας λέει να μην τα περιμένουμε όλα από το μεγάλο κράτος
Περα απο το οτι ολα αυτα που λεει ειναι σωστα, εγω θα σταθω στο σημειο του αμορφωτου. Οντως ειναι αμορφωτος και ο λογος του ακαταληπτος και δυσνοητος, παρα το γεγονος οτι δηλωνει μεταξυ αλλων και δημοσιογραφος.
Τεσπα, εχει καπελωσει, αριβιστας, ολα σωστα
η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλελε ειναι πρακτικα αναλφαβητοι και κρατικοδιαιτοι ενω απο την αλλη παρουσιαζονται ως εκπροσωποι της αριστειας και της ιδιωτικης πρωτοβουλιας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αυτός γλείφει τη ΝΔ και την οικογένεια Μητσοτάκη για καμιά θεσούλα φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων στο μεγάλο κράτος, από όπου θα μας λέει να μην τα περιμένουμε όλα από το μεγάλο κράτος
Περα απο το οτι ολα αυτα που λεει ειναι σωστα, εγω θα σταθω στο σημειο του αμορφωτου. Οντως ειναι αμορφωτος και ο λογος του ακαταληπτος και δυσνοητος, παρα το γεγονος οτι δηλωνει μεταξυ αλλων και δημοσιογραφος.
Αυτός ο Χατζηστεφάνου είναι σαν το Χίο; Έχει το ακαταλόγιστο; Έχει πει ποτέ του καμιά καλή κουβέντα για 5-10 ανθρώπους;
Ποιο ήταν το σχέδιο στην ολότητα του που δεν τολμησε να εφαρμόσει;
Να γίνει ένα ενιαίο δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων στο κέντρο σε αθηνας-ερμου-σοκακια-πανεπιστημιου, σύνδεση και με ακαδημία πλατωνος στο μέλλον κλπ.
Δεν γίνονται αυτά, πρέπει να γκρεμίσεις το κέντρο και να το ξαναχτίσεις από την αρχή. Όλοι οι ονειροπαρμένοι νομίζουν ότι επειδή έχει ποδηλατόδρομους το Άμστερνταμ μπορεί να έχει και η Αθήνα.
Νοοτροπία για τα μπάζα.
Δε χρειάζεται να γκρεμίσεις τίποτα για να φτιάξεις ποδηλατοδρόμους, πεζόδρομους και να ενοποιήσεις τις διαδρομές και τους αρχαιολογικούς χώρους του κεντρου.
Έξαλλος ο γόνος με τους επικριτές του ,δεν δίστασε να απαντήσει με επιχειρήματα στις αηθεις επιθέσεις,με βαρυσημαντη συνέντευξη σε γνωστό,ανεξαρτητο μαχητικό ραδιοφωνικό σταθμό.
Δεν δίστασε να απαντήσει με θάρρος και παρρησία στις σκληρές ερωτήσεις των δημοσιογράφων ,που , ομολογουμένως, πολλές φορές άγγιζαν τα όρια της αγένειας και φανέρωναν πολιτική σκοπιμότητα.
Όμως ο δήμαρχος Αθηναίων ήταν εκεί ,δεν κρύφτηκε και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας.
Κάθε ομοιότητα του σταθμού με αυτόν του δήμου Αθηναίων,είναι συμπτωματική.
Να γίνει ένα ενιαίο δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων στο κέντρο σε αθηνας-ερμου-σοκακια-πανεπιστημιου, σύνδεση και με ακαδημία πλατωνος στο μέλλον κλπ.
Δεν γίνονται αυτά, πρέπει να γκρεμίσεις το κέντρο και να το ξαναχτίσεις από την αρχή. Όλοι οι ονειροπαρμένοι νομίζουν ότι επειδή έχει ποδηλατόδρομους το Άμστερνταμ μπορεί να έχει και η Αθήνα.
Νοοτροπία για τα μπάζα.
Δε χρειάζεται να γκρεμίσεις τίποτα για να φτιάξεις ποδηλατοδρόμους, πεζόδρομους και να ενοποιήσεις τις διαδρομές και τους αρχαιολογικούς χώρους του κεντρου.
Δεν μου λες, σε άλλον πλανήτη ζεις; Ή έστω σε άλλη πόλη; Που θα τους φτιάξεις τους ποδηλατόδρομους που το 95% των δρόμων του κέντρου είναι στενά της συμφοράς;
Υδράργυρος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 08:37
Ένας ένας εκτίθενται
Αυτός γιατί; Τι σχέση έχει με το έργο;
Αυτός ο Χατζηστεφάνου είναι σαν το Χίο; Έχει το ακαταλόγιστο; Έχει πει ποτέ του καμιά καλή κουβέντα για 5-10 ανθρώπους;
Δε λεει καλες κουβεντες, αλλα σε αυτους που στολιζει ειναι παντα ευστοχος
Υδράργυρος έγραψε: 25 Σεπ 2020, 23:11
Μόνο να στολίζει τον έχω ακούσει από τα βιντεάκια που ποστάρονται σε διάφορα νήματα. Δεν καταλαβαίνω τι σας αρέσει σε αυτόν. Μπορεί να έχει μια άλφα ευφυία αλλά τι να την κάνεις όταν είναι μονίμως κακιασμένος και επικριτικός με όλους και με όλα; Πως βοηθάει αυτός ο άνθρωπος να γίνει η κοινωνία λίγο καλύτερη; Όλο αυτό μου φαίνεται τελείως αντιπαραγωγικό και αντιαισθητικό.
Ο Χατζηστεφάνου είναι επιπέδου Χίου. Ας μείνουμε σε αυτό.