Για να απαιτήσεις το δεύτερο θα πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι η μάσκα στον γενικό πληθυσμό περιορίζει την επικινδυνότητα σε οτιδήποτε, πράγμα που ούτε αυταπόδεικτο είναι ούτε υπάρχουν σοβαρά στοιχεία που να οδηγούν εκεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:20 Τα στατιστικά σύγκρισης της επικινδυνότητας της μάσκας με την επικινδυνότητα των δραστηριοτήτων χωρίς μάσκα σε φάση πανδημίας ζήτησα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντίδραση για τη μάσκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντίδραση για τη μάσκα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος esu την 25 Σεπ 2020, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Οκ,καλυτερο θα ηταν να συγκεντρωσετε ολες τις ερωτησεις σας σε ενα ποστ,για να μπορεσω να τις απαντησω ολες μαζι και να μην επανερχομαστε συνεχεια με νεες.hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:19Δεν είναι καθόλου άσχετο. Τα μοντέλα που δείχνουν ότι η μάσκα συγκρατεί σταγονίδια, προϋποθέτουν η μάσκα να καλύπτει πάντα εξολοκλήρου την μύτη σου και όλο το κάτω μέρος του προσώπου και μάλιστα σφιχτά. Να εφαρμόζει όσο πιο τέλεια γίνεται. Εννοείται να είσαι ξυρισμένος, γιατί τα γένια εμποδίζουν την μάσκα να κλείσει.Thor έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:11Χρωμα σωβρακου θες ή ειναι ασχετο;Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:08
Πόσες ώρες βρίσκεται μόνο στο σαγόνι σου και πόσες φορές την αλλάζεις;
Επίσης ελπίζω να είναι είτε χειρουργική και να την αλλάζεις ανά δύο ώρες είτε υφασμάτινη που να αποτελείται από πολλές στρώσεις.
Μεχρι στιγμης εχουμε:
Αν φοραω.
Ποσες ωρες φοραω.
Αν εχω γενια.
Αν καλυπτει εξ ολοκληρου τη μυτη μου και το σαγόνι μου.
Αν ειναι χειρουργικη ή υφασματινη.
Αν τη φοραω διαρκως ή κατω απ'το σαγονι.
Μου ξεφυγε κατι;
Παρακαλω συμπληρωστε τη λιστα και θα επανελθω.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Παπαριές μαρίτσαμ.hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:24Για να απαιτήσεις το δεύτερο θα πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι η μάσκα στον γενικό πληθυσμό περιορίζει την επικινδυνότητα σε οτιδήποτε, πράγμα που ούτε αυταπόδεικτο είναι ούτε υπάρχουν σοβαρά στοιχεία που να οδηγούν εκεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:20 Τα στατιστικά σύγκρισης της επικινδυνότητας της μάσκας με την επικινδυνότητα των δραστηριοτήτων χωρίς μάσκα σε φάση πανδημίας ζήτησα.
Είναι σα συζητάμε για το αν η χημειοθεραπεία κάνει καλό ή κακό στη θεραπεία ή την αποδυνάμωση επέκτασης του καρκίνου και να μου λες ότι κάνει κακό επειδή πέφτουν τα μαλλιά και αυτό είναι αποδεδειγμένο.
Αυτές τις τσαχπινιές να τις κάνεις στους πηζομπούμπηδες, όχι σε μένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με λίγα λόγια δεν κάνεις σωστή χρήση της μάσκας, σωστά;Thor έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:29Οκ,καλυτερο θα ηταν να συγκεντρωσετε ολες τις ερωτησεις σας σε ενα ποστ,για να μπορεσω να τις απαντησω ολες μαζι και να μην επανερχομαστε συνεχεια με νεες.hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:19Δεν είναι καθόλου άσχετο. Τα μοντέλα που δείχνουν ότι η μάσκα συγκρατεί σταγονίδια, προϋποθέτουν η μάσκα να καλύπτει πάντα εξολοκλήρου την μύτη σου και όλο το κάτω μέρος του προσώπου και μάλιστα σφιχτά. Να εφαρμόζει όσο πιο τέλεια γίνεται. Εννοείται να είσαι ξυρισμένος, γιατί τα γένια εμποδίζουν την μάσκα να κλείσει.
Επίσης ελπίζω να είναι είτε χειρουργική και να την αλλάζεις ανά δύο ώρες είτε υφασμάτινη που να αποτελείται από πολλές στρώσεις.
Μεχρι στιγμης εχουμε:
Αν φοραω.
Ποσες ωρες φοραω.
Αν εχω γενια.
Μου ξεφυγε κατι;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- hellegennes
Μόνο που ο ΠΟΥ αναφέρεται στα κατά, για τα οποία έχει στοιχεία.esu έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:22 ΥΓ: παρεπιπτόντως η πρόταση "δεν υπάρχουν ακόμα επαρκή στοιχεία υπέρ" δεν ισοδυναμεί με την πρόταση "υπάρχουν επαρκή στοιχεία κατά". Για την ακρίβεια είναι τελείως άλλο πράγμα.
Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει δίλημμα. Η πιθανότητα να περάσεις covid είναι μικρή. Στην Ελλάδα το πέρασαν μερικές χιλιάδες (της τάξης του 0,1%-0,5% του πληθυσμού). Δεύτερον, δεν είναι ακμή. Η λέξη χρησιμοποιείται καταχρηστικά για να περιγράψει ένα εύρος παθήσεων του δέρματος από την χρήση μάσκας. Από απλά σπυράκια και αλλεργικά εξανθήματα ως μύκητες. Η πιθανότητα να το πάθεις αυτό δεν είναι καθόλου μικρή. Ξέρω ήδη αρκετό κόσμο που το έπαθε. Αντιθέτως, το μόνο άτομο που ξέρω να πέρασε covid είναι ο Leporello, που δεν τον ξέρω καν προσωπικά.
Disclaimer για αποφυγή ψεκασμένων ηλιθιοτήτων. Δεν ισχυρίζομαι ότι ο κορωνοϊός είναι ακίνδυνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απο που τεκμαίρεται αυτο;Albrecht έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:35Με λίγα λόγια δεν κάνεις σωστή χρήση της μάσκας, σωστά;Thor έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:29Οκ,καλυτερο θα ηταν να συγκεντρωσετε ολες τις ερωτησεις σας σε ενα ποστ,για να μπορεσω να τις απαντησω ολες μαζι και να μην επανερχομαστε συνεχεια με νεες.hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:19
Δεν είναι καθόλου άσχετο. Τα μοντέλα που δείχνουν ότι η μάσκα συγκρατεί σταγονίδια, προϋποθέτουν η μάσκα να καλύπτει πάντα εξολοκλήρου την μύτη σου και όλο το κάτω μέρος του προσώπου και μάλιστα σφιχτά. Να εφαρμόζει όσο πιο τέλεια γίνεται. Εννοείται να είσαι ξυρισμένος, γιατί τα γένια εμποδίζουν την μάσκα να κλείσει.
Μεχρι στιγμης εχουμε:
Αν φοραω.
Ποσες ωρες φοραω.
Αν εχω γενια.
Μου ξεφυγε κατι;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
Εμπεδοκλής
Πέρασε και η οικογένεια ενός γνωστού μου, 65 ετών και δεν νοσηλεύτηκε κανείς. Ουαου.hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:39Μόνο που ο ΠΟΥ αναφέρεται στα κατά, για τα οποία έχει στοιχεία.esu έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:22 ΥΓ: παρεπιπτόντως η πρόταση "δεν υπάρχουν ακόμα επαρκή στοιχεία υπέρ" δεν ισοδυναμεί με την πρόταση "υπάρχουν επαρκή στοιχεία κατά". Για την ακρίβεια είναι τελείως άλλο πράγμα.
Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει δίλημμα. Η πιθανότητα να περάσεις covid είναι μικρή. Στην Ελλάδα το πέρασαν μερικές χιλιάδες (της τάξης του 0,1%-0,5% του πληθυσμού). Δεύτερον, δεν είναι ακμή. Η λέξη χρησιμοποιείται καταχρηστικά για να περιγράψει ένα εύρος παθήσεων του δέρματος από την χρήση μάσκας. Από απλά σπυράκια και αλλεργικά εξανθήματα ως μύκητες. Η πιθανότητα να το πάθεις αυτό δεν είναι καθόλου μικρή. Ξέρω ήδη αρκετό κόσμο που το έπαθε. Αντιθέτως, το μόνο άτομο που ξέρω να πέρασε covid είναι ο Leporello, που δεν τον ξέρω καν προσωπικά.
Disclaimer για αποφυγή ψεκασμένων ηλιθιοτήτων. Δεν ισχυρίζομαι ότι ο κορωνοϊός είναι ακίνδυνος.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ρε μλκς, εδώ 62% ψήφισαν ότι υπάρχουν λεφτοδεντρα και σεις αναρωτιεστε για τους ψεκασμενους που δε φοράνε μάσκα;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Αν μη τι άλλο, αυτό είναι μια λογική εξήγηση για τις καταλήψεις.
Ξέρεις τι δράματα προκαλεί η ακμή στα πιτσιρίκια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Πρώτα απ' όλα πετάς την μπάλα στην εξέδρα γιατί δεν απέδειξες με κάποιον τρόπο ότι η μάσκα κάνει κάτι σε γενική χρήση στην κοινωνία. Το να την συγκρίνεις με την χημειοθεραπεία είναι τρομερό θράσος.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:32Παπαριές μαρίτσαμ.hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:24Για να απαιτήσεις το δεύτερο θα πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι η μάσκα στον γενικό πληθυσμό περιορίζει την επικινδυνότητα σε οτιδήποτε, πράγμα που ούτε αυταπόδεικτο είναι ούτε υπάρχουν σοβαρά στοιχεία που να οδηγούν εκεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2020, 17:20 Τα στατιστικά σύγκρισης της επικινδυνότητας της μάσκας με την επικινδυνότητα των δραστηριοτήτων χωρίς μάσκα σε φάση πανδημίας ζήτησα.
Είναι σα συζητάμε για το αν η χημειοθεραπεία κάνει καλό ή κακό στη θεραπεία ή την αποδυνάμωση επέκτασης του καρκίνου και να μου λες ότι κάνει κακό επειδή πέφτουν τα μαλλιά και αυτό είναι αποδεδειγμένο.
Αυτές τις τσαχπινιές να τις κάνεις στους πηζομπούμπηδες, όχι σε μένα.
Έπειτα, η πιθανότητα να κολλήσεις και να πεθάνεις από κορωνοϊό αν δεν φοράς μάσκα, που για μένα ισούται με την πιθανότητα να κολλήσεις και να πεθάνεις από κορωνοϊό αν φοράς μάσκα -ή ίσως η δεύτερη πιθανότητα είναι μεγαλύτερη- είναι πολύ μικρή. Ακόμη και στην Αμερική, σε βάθος έτους είναι μικρότερη από 0,1%. Η πιθανότητά σου να πεθάνεις, αν χρειάζεσαι χημειοθεραπεία και δεν κάνεις είναι 100%.
Να πω ότι είναι αστείο που τα συγκρίνεις θα ήταν understatement.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για ευκολία στη σύγκριση σημείωσα με πράσινο αστεράκι τις μελέτες που έδειξαν ότι η χρήση μάσκας είναι προτιμότερη από τη μη χρήση μάσκας και με κίτρινο σταυρουδάκι τις μελέτες που έδειξαν ότι η μη χρήση μάσκας είναι προτιμότερη από τη χρήση μάσκας.

- Dwarven Blacksmith
Δε βλέπω Hellegenes at al, σε πιάσανε κορόιδο.foscilis έγραψε: 25 Σεπ 2020, 18:04 Για ευκολία στη σύγκριση σημείωσα με πράσινο αστεράκι τις μελέτες που έδειξαν ότι η χρήση μάσκας είναι προτιμότερη από τη μη χρήση μάσκας και με κίτρινο σταυρουδάκι τις μελέτες που έδειξαν ότι η μη χρήση μάσκας είναι προτιμότερη από τη χρήση μάσκας.
![]()
Ναι αλλά ο WHO δεν τις δέχεται τις έρευνες αυτές, ασχέτως αν ενθαρρύνει τις κυβερνήσεις να συνιστούν την χρήση μάσκας στους πολίτες τους (Governments should encourage the general public to wear a fabric mask if there is widespread community transmission, and especially where physical distancing cannot be maintained. Why? Masks are a key tool in a comprehensive approach to the fight against COVID-19. For more public advice on masks, read our Q&A and watch our videos.).foscilis έγραψε: 25 Σεπ 2020, 18:04 Για ευκολία στη σύγκριση σημείωσα με πράσινο αστεράκι τις μελέτες που έδειξαν ότι η χρήση μάσκας είναι προτιμότερη από τη μη χρήση μάσκας και με κίτρινο σταυρουδάκι τις μελέτες που έδειξαν ότι η μη χρήση μάσκας είναι προτιμότερη από τη χρήση μάσκας.
![]()
το ξέρω, με έχει πληροφορήσει ο Χελληγενής που έχει πρόσβαση στα παρασκήνια.
- "θες λεφτά Τέντρος Γκεμπρεγιεσούς Πωςσελένε;" είπε ο μασώνος. "θα πεις οπωσδήποτε για μάσκες".
- "μα ρε παιδιά κάνουν κακό, έλεος πού είναι τα δεδομένα σας; Με τι μούτρα θα αντικρύσω το Χελληγένη και τον Εμπέδοκλα; Μήπως να πω να φοράνε και βατραχοπέδιλα;"
- "μάλιστα χιουμοράκι βλέπω, πώς θα σου φαίνοταν μια νέα καριέρα στο stand up comedy;"
- "..."
- "τι θες Τέντρος;"
- "... ... λεφτά"
- "ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ;!;"
- "ΛΕΦΤΑ"
- "ωραία. Μάσκες λοιπόν. Γκέγκε;"
- "Γκέγκε"
- "θες λεφτά Τέντρος Γκεμπρεγιεσούς Πωςσελένε;" είπε ο μασώνος. "θα πεις οπωσδήποτε για μάσκες".
- "μα ρε παιδιά κάνουν κακό, έλεος πού είναι τα δεδομένα σας; Με τι μούτρα θα αντικρύσω το Χελληγένη και τον Εμπέδοκλα; Μήπως να πω να φοράνε και βατραχοπέδιλα;"
- "μάλιστα χιουμοράκι βλέπω, πώς θα σου φαίνοταν μια νέα καριέρα στο stand up comedy;"
- "..."
- "τι θες Τέντρος;"
- "... ... λεφτά"
- "ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ;!;"
- "ΛΕΦΤΑ"
- "ωραία. Μάσκες λοιπόν. Γκέγκε;"
- "Γκέγκε"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση