Naida έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:07
Έχω θαλασσοπαρμενο προτιμώ κάτι σε αγρότη, θα μου έκανε.
Ωραίο σαν γούστο αλλά ίσως δεν θα ήταν βουτηγμένος στην πουτανιά όπως οι Αθηναίοι που έχεις συνηθίσει. Γιά μένα το ιδανικό είναι να μην μιλάει γιά πρώην ούτε καν θεωρητικώς γιά σχέσεις, να υπάρχουμε μόνο εμείς να διαγραφεί αυτομάτως το παρελθόν και η "παρθενία" να αντικαταστήσει τις εμπειρίες
Αν όντως σου αρέσει η αγροτιά δέξου προξενιά και σταμάτα τον άγαμο βίο που δεν οδηγεί πουθενά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπίστης έγραψε: 24 Σεπ 2020, 09:51
σταμάτα τον άγαμο βίο που δεν οδηγεί πουθενά
Ετσι το βλέπεις εσύ φίλε. Αμα παντρεύονται όλες, μετά τόσες γάτες τι θα κάνουνε; Κλέφτες θα γίνουνε ;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Naida έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:07
Έχω θαλασσοπαρμενο προτιμώ κάτι σε αγρότη, θα μου έκανε.
Ωραίο σαν γούστο αλλά ίσως δεν θα ήταν βουτηγμένος στην πουτανιά όπως οι Αθηναίοι που έχεις συνηθίσει. Γιά μένα το ιδανικό είναι να μην μιλάει γιά πρώην ούτε καν θεωρητικώς γιά σχέσεις, να υπάρχουμε μόνο εμείς να διαγραφεί αυτομάτως το παρελθόν και η "παρθενία" να αντικαταστήσει τις εμπειρίες
Αν όντως σου αρέσει η αγροτιά δέξου προξενιά και σταμάτα τον άγαμο βίο που δεν οδηγεί πουθενά
Naida έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:41
Ενώ ο έγγαμος οδηγεί που; θύμισε μου λίγο.
Στην αρετή και την εγκράτεια.
Το συνηθέστερο στο διαζύγιο με παιδιά ή και χωρίς και στο κέρατο.
Αλλά η ελευθερογαμία είναι 100% πορνική, οι απεριοριστές αλλαγές συντρόφου μετά την νεότητα κωμικές (και κατά την νεότητα τραγικές)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Naida έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:41
Ενώ ο έγγαμος οδηγεί που; θύμισε μου λίγο.
Στην αρετή και την εγκράτεια.
Το συνηθέστερο στο διαζύγιο με παιδιά ή και χωρίς και στο κέρατο.
Αλλά η ελευθερογαμία είναι 100% πορνική, οι απεριοριστές αλλαγές συντρόφου μετά την νεότητα κωμικές (και κατά την νεότητα τραγικές)
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 19:12
Μετά τόσα χρόνια στο ΠΝ δεν μπόρεσες να καταλάβεις, ότι ο τύπος δεν έχει σχέση με τη θάλασσα.
Η φάση αυτή είχε γίνει σε καφενείο της Σαλαμίνας το οποίο έχει ως θαμώνες άτομα του εμπορικού και του πολεμικού ναυτικού ,απόστρατους και εν ενεργεία
Δεν θέλω να δώσω περισσότερα στοιχεία
Την βρήκα και της μίλησα . Έδειξε ψύχραιμη , της είπα να μην δείξει ότι το ξέρει , να τον ξαποστειλει με την πρώτη ευκαιρία.
Αυτή περιμένει να διορίσει αυτός την κόρη της σε ναυτιλιακή εταιρεία με τις γνωριμίες του ,αν δεν το κάνει αυτό θα σημάνει ότι κάτι τρέχει
Πάντως μου είπε ότι έχει πάνω του χρήματα
Στις ναυτιλιακές εταιρείες γίνεται διορισμός με μέσο; Όσα λαμόγια έχω γνωρίσει, λένε ότι έχουν καριέρα στις ναυτιλιακές (μόνο καράβια δεν λένε ότι έχουν). Πιάνει στον Έλληνα.