Επίσης,΄άσχετο-σχετικό, μπορείς πλέον να πας να κάνεις ένα σύμφωνο συμβίωσης και να τα ξεκαθαρίζεις όλα πανέμορφα στο ίδιο το συμβόλαιο και άντε γεια. Γλιτώνεις και τα πανηγύρια των γάμων.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:08
Δεν μπαίνει θέμα "υπέρ" της κοινοκτημοσύνης. Το ανέβασα απλώς για να υπάρχει μια ιδέα στο πως αντιμετωπίζονται αυτά τα θέματα δικαστικά και ότι δεν παίζουν φάσεις "κάποιος μου'πε, κάτι του' πα, κάτι φαντάστηκα" κλπ ως αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο.
Και απ' ό,τι ξέρω, αν υπάρχει κάποιο σχετικό συμβόλαιο, επιδέχεται ανανεώσεις όσο διαρκεί ο γάμος. Οπότε, δεν είναι καθόλου κακό να υπάρχει μια γενική εικόνα.
Ούτως ή άλλως, δεν είναι τα μόνα άρθρα που αφορούν σε διαζύγια κλπ Υπάρχουν δεκάδες σχετικά σ' αυτό το θέμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
Να σου πω, με τα πανηγύρια των γάμων ποτέ δεν ήμουν ένθερμη φαν, ειδικώς στο σημερινό πλαίσιο. Και δεν με χαλάει καθόλου κάτι πιο ζεστό και εθιμικό, αρκεί να είναι λιτό και με κοντινούς ανθρώπους που το διασκεδάζουν και το χαίρονται πραγματικά. Τα υπόλοιπα τα βλέπω κάτι σαν μια πανάκριβη διαδικασία που αφορά σε επίδειξη και τα χαζά διαδικαστικά που ακολουθούν κάθε κοινωνικοεπαγγελματική υποχρέωση, ισορροπίες μεταξύ των σογιών κλπ κλπCecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:10Επίσης,΄άσχετο-σχετικό, μπορείς πλέον να πας να κάνεις ένα σύμφωνο συμβίωσης και να τα ξεκαθαρίζεις όλα πανέμορφα στο ίδιο το συμβόλαιο και άντε γεια. Γλιτώνεις και τα πανηγύρια των γάμων.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:08
Δεν μπαίνει θέμα "υπέρ" της κοινοκτημοσύνης. Το ανέβασα απλώς για να υπάρχει μια ιδέα στο πως αντιμετωπίζονται αυτά τα θέματα δικαστικά και ότι δεν παίζουν φάσεις "κάποιος μου'πε, κάτι του' πα, κάτι φαντάστηκα" κλπ ως αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο.
Και απ' ό,τι ξέρω, αν υπάρχει κάποιο σχετικό συμβόλαιο, επιδέχεται ανανεώσεις όσο διαρκεί ο γάμος. Οπότε, δεν είναι καθόλου κακό να υπάρχει μια γενική εικόνα.
Ούτως ή άλλως, δεν είναι τα μόνα άρθρα που αφορούν σε διαζύγια κλπ Υπάρχουν δεκάδες σχετικά σ' αυτό το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Πλάκα πλάκα, έχω πάει σε γάμο μέχρι πρώτα ξαδέρφια από σόι και οι φίλοι του ζεύγους, να ήμασταν βαριά 100 άτομα. Ονειρεμένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:22
Να σου πω, με τα πανηγύρια των γάμων ποτέ δεν ήμουν ένθερμη φαν, ειδικώς στο σημερινό πλαίσιο. Και δεν με χαλάει καθόλου κάτι πιο ζεστό και εθιμικό, αρκεί να είναι λιτό και με κοντινούς ανθρώπους που το διασκεδάζουν και το χαίρονται πραγματικά. Τα υπόλοιπα τα βλέπω κάτι σαν μια πανάκριβη διαδικασία που αφορά σε επίδειξη και τα χαζά διαδικαστικά που ακολουθούν κάθε κοινωνικοεπαγγελματική υποχρέωση, ισορροπίες μεταξύ των σογιών κλπ κλπ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν είναι καθόλου αποδεκτοί και μη μου την μπαίνεις γιατί ξέρω καράτε.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:51Πρώτον και τελευταίον: και οι δύο τρόποι συντάξεως είναι εξίσου αποδεκτοί, οπότε κακώς μέμφεσαι![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Γιατί πραγματολογική παρουσίαση και όχι συναισθηματική τοποθέτηση - πεποίθηση; Η συνταγή είναι απλά, μπαίνεις στη θέση του παππού και λες. Η κόρη μου που έχει τα ασπεργκερικά της κολλήματα δεν καταφέρνει να ξεπεράσει τα εαυτουλίστικά της με συνέπεια να μαλακίζεται χοντρά και δυστυχεί το παιδί. Κινώ διαδικασίες και παίρνω την επιμέλεια. Το μεγαλώνω με την ίδια συνταγή. Αγάπη και τέλος.Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:02ξερεις πολυ καλα, οτι οταν φτανει η δουλεια στο δικαστηριο, η μια πλευρα λεει δεν εχω μια, και η αλλη λεει εχεις πολυ περισσοτερα. για να βγαλει το δικαστηριο κατι στη μεση.aljawn έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:28
Αν ήταν νίκη για τον παππού θα έλεγε στο δικαστήριο ότι μέχρι 200 μπορώ να δώκω, και 200 θα επιδίκαζε το δικαστήριο.
Αλλά λογικά ο παππούς ήταν τύπου τρολαίπωρα και τα λεφτά τα έκανε μασούρι.
ε, εδω δεν ξερουμε ποσα (και αν) ηταν διατεθειμενος ο παππους να δωσει η εδινε ετσι κι αλλιως. οποτε δεν ξερουμε και ποιος "νικησε"
βλεποντας ομως τοσο μικρα ποσα, σε κανει να αναρρωτιεσαι αν αξιζε το κοπο, και το κοστος της δικαστικης διαμαχης.
δεν ειναι καθολου σπανιο να ξεκινουν τετοιες διαμαχες απο δικηγορους που ετσι βγαζουν το ψωμι τους.
Αν δεν μπορεί ο παππούς λοιπόν στην προκείμενη περίπτωση, ξέρω ότι δεν έχω δίκιο και ότι είμαι επιβεβαιωμένα λάθος αλλά, άει και γαμήσου κωλόγερε. Στ' αρχίδια μου. Να πάρεις το παιδί και να δώσεις την ψυχή σου. Για την ψυχή σου μαλάκα, τώρα που προλαβαίνεις. Γιατί σίγουρα μεγάλωσες σαν μαλάκας το γιο σου και έγινε έτσι όπως έγινε. Την πάρτη σου κοίταζες μόνο, άχρηστος, χωρίς ν ' αγαπάς.
(Το ξαναλέω δεν είναι έτσι αντικειμενικά, αλλά δεν πειράζει)
Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2020, 23:49Γιατί πραγματολογική παρουσίαση και όχι συναισθηματική τοποθέτηση - πεποίθηση; Η συνταγή είναι απλά, μπαίνεις στη θέση του παππού και λες. Η κόρη μου που έχει τα ασπεργκερικά της κολλήματα δεν καταφέρνει να ξεπεράσει τα εαυτουλίστικά της με συνέπεια να μαλακίζεται χοντρά και δυστυχεί το παιδί. Κινώ διαδικασίες και παίρνω την επιμέλεια. Το μεγαλώνω με την ίδια συνταγή. Αγάπη και τέλος.Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:02ξερεις πολυ καλα, οτι οταν φτανει η δουλεια στο δικαστηριο, η μια πλευρα λεει δεν εχω μια, και η αλλη λεει εχεις πολυ περισσοτερα. για να βγαλει το δικαστηριο κατι στη μεση.aljawn έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:28
Αν ήταν νίκη για τον παππού θα έλεγε στο δικαστήριο ότι μέχρι 200 μπορώ να δώκω, και 200 θα επιδίκαζε το δικαστήριο.
Αλλά λογικά ο παππούς ήταν τύπου τρολαίπωρα και τα λεφτά τα έκανε μασούρι.
ε, εδω δεν ξερουμε ποσα (και αν) ηταν διατεθειμενος ο παππους να δωσει η εδινε ετσι κι αλλιως. οποτε δεν ξερουμε και ποιος "νικησε"
βλεποντας ομως τοσο μικρα ποσα, σε κανει να αναρρωτιεσαι αν αξιζε το κοπο, και το κοστος της δικαστικης διαμαχης.
δεν ειναι καθολου σπανιο να ξεκινουν τετοιες διαμαχες απο δικηγορους που ετσι βγαζουν το ψωμι τους.
Αν δεν μπορεί ο παππούς λοιπόν στην προκείμενη περίπτωση, ξέρω ότι δεν έχω δίκιο και ότι είμαι επιβεβαιωμένα λάθος αλλά, άει και γαμήσου κωλόγερε. Στ' αρχίδια μου. Να πάρεις το παιδί και να δώσεις την ψυχή σου. Για την ψυχή σου μαλάκα, τώρα που προλαβαίνεις. Γιατί σίγουρα μεγάλωσες σαν μαλάκας το γιο σου και έγινε έτσι όπως έγινε. Την πάρτη σου κοίταζες μόνο, άχρηστος, χωρίς ν ' αγαπάς.
(Το ξαναλέω δεν είναι έτσι αντικειμενικά, αλλά δεν πειράζει)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ισχύει και το αντίρροπο:mao mao έγραψε: 24 Σεπ 2020, 17:48Αποφεύγουν τη συζήτηση για τον παππού γιατί δεν υπάρχει λογικό επιχείρημα που να λέει οτι φέρει ευθύνη και πρέπει να πληρώσει.
υπάρχει νομική υποχρέωση του γιου, της κόρης και του εγγονού να παρέχουν διατροφή στον παππού και τη γιαγιά σε περίπτωση που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες διαβίωσής τους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
30% νομιζωstergiosbik έγραψε: 24 Σεπ 2020, 19:16Ναι καλα.Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2020, 19:14 Στην Ελλάδα, έτσι κι αλλιώς, ο νόμος ορίζει την αυτοτέλεια των περιουσιών των συζύγων. Δε θα σου φάει ό,τι έχεις αγοράσει στο όνομά σου. Ακόμα κι αν έχει επενδύσει σε αυτό, θα πρέπει να το αποδείξει.
Οτι αποκτιεται μετα τον γαμο θα στο παρει σε ποσοστο 50%.
Με το ίδιο σκεπτικό φαντάζομαι πρέπει να πληρώνουν οι γονείς για ότι χρωστάει ο γιος. Πχ μπουμπουνισε τα κοινόχρηστα ο γιος; Πρέπει να πληρωσει ο πατέρας ή η μάνα. Το ίδιο για το ενοίκιο, και για ότι άλλο.
Ειναι τελείως λάθος το σκεπτικό αυτό γιατί αναγνωρίζει ευθύνη των γονέων για τις πραξεις του γιου και μετά την ενηλικίωση του γιου.
Είναι επισης και recursive γιατί έαν δεν πληρώσει ο πατέρας και η μάνα οι ευθύνες πάνε στους γονείς τους κλπ.
Ειναι τελείως λάθος το σκεπτικό αυτό γιατί αναγνωρίζει ευθύνη των γονέων για τις πραξεις του γιου και μετά την ενηλικίωση του γιου.
Είναι επισης και recursive γιατί έαν δεν πληρώσει ο πατέρας και η μάνα οι ευθύνες πάνε στους γονείς τους κλπ.
Aν είναι κληρονομιά, κληροδότημα ή δωρεά, όχι.perseus έγραψε: 25 Σεπ 2020, 08:2230% νομιζωstergiosbik έγραψε: 24 Σεπ 2020, 19:16Ναι καλα.Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2020, 19:14 Στην Ελλάδα, έτσι κι αλλιώς, ο νόμος ορίζει την αυτοτέλεια των περιουσιών των συζύγων. Δε θα σου φάει ό,τι έχεις αγοράσει στο όνομά σου. Ακόμα κι αν έχει επενδύσει σε αυτό, θα πρέπει να το αποδείξει.
Οτι αποκτιεται μετα τον γαμο θα στο παρει σε ποσοστο 50%.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φροντιστήρια; Παιχνίδια;Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:05οχι ταμειο. οχι λεφτα στο χερι γιατι θα γινει εκμεταλλευση.Βλήμα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 16:13 Δεν είναι σωστή απόφαση, αλλά είναι βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.
Τα παιδιά είναι υπόθεση όλων μας. Πρέπει να γίνει ένα ταμείο που να ενισχύει τις μονογονεϊκές οικογένειες. Ένα τέτοιο ταμείο είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα από το ταμείο ανεργίας.
Και το λέω ως άτεκνος.
παροχες σε ειδος. παιδικοι σταθμοι, φτηνη στεγαση, ισως και τροφιμα, αλλα οχι λεφτα στο χερι.
Μια κακή ανάμνηση που είχα από το δημοτικό, είναι ότι δεν μπορούσα να μάθω ούτε το... καλαματιανό. Ήμουν ο πιο σκράπας στους παραδοσιακούς χορούς. Εντελώς άρρυθμος λέμε.
Ευτυχώς λέω να μην παντρευτώ και θα γλιτώσω αυτό το ρεζιλίκι.
Ευτυχώς λέω να μην παντρευτώ και θα γλιτώσω αυτό το ρεζιλίκι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αγις έγραψε: 24 Σεπ 2020, 23:51Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2020, 23:49Γιατί πραγματολογική παρουσίαση και όχι συναισθηματική τοποθέτηση - πεποίθηση; Η συνταγή είναι απλά, μπαίνεις στη θέση του παππού και λες. Η κόρη μου που έχει τα ασπεργκερικά της κολλήματα δεν καταφέρνει να ξεπεράσει τα εαυτουλίστικά της με συνέπεια να μαλακίζεται χοντρά και δυστυχεί το παιδί. Κινώ διαδικασίες και παίρνω την επιμέλεια. Το μεγαλώνω με την ίδια συνταγή. Αγάπη και τέλος.Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:02
ξερεις πολυ καλα, οτι οταν φτανει η δουλεια στο δικαστηριο, η μια πλευρα λεει δεν εχω μια, και η αλλη λεει εχεις πολυ περισσοτερα. για να βγαλει το δικαστηριο κατι στη μεση.
(Το ξαναλέω δεν είναι έτσι αντικειμενικά, αλλά δεν πειράζει)![]()
viewtopic.php?f=36&t=22152&start=60#p1310677
Ρουφιανάκος;
Εν τω μεταξύ λέει παρακάτω ότι του ζήτησα συγνώμη ενώ αυτό δεν έγινε ποτέ και δεν έχω μετανιώσει για κάτι που είπα.
αμετανοητε -κοψε τις πιπες - γραψε πως εκανες απαραδεκτη χοντρομαλακια η εισαι για χλαπατσες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-