By the way, το exc125 είναι ότι ασφαλέστερο υπάρχει αν το οδηγεί άνθρωπος με το μυαλό εντός του κράνους.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:58 Αυτα τα αα ουυ θα σκοτωθουμε ειναι μαλακιες. Δηλαδή ο ενηλικας μαλακας είναι αρκετα ώριμος να ψηφίσει κ να αποφασίσει και για μενα, αλλα δεν ειναι ώριμος να πάρει ενα αυτοματο 100αρι αντι για ktm exc 125 ή rs 125? Μην ακούω μαλακιες, ναι πολλοι θα φανε το κεφαλι τους αλλα whatever, δεν ειναι μικρα παιδια![]()
Δηλαδή οταν παίρνει ο κάθε ασχετος ενα rx8 ειναι λιγότερο επικίνδυνος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.
Re: Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.
Γιατί περισσεύουν στον κόσμο για να αγοράσει καγκουρομηχανές;
Η πλειονότητα του κόσμου που θα εκμεταλλευτεί τη διάταξη είναι για να αγοράσει μούφα παπάκια των 100-110cc που κοστίζουν χίλια με δυο χιλιάδες ευρώ.
+ κάτι ακόμη.elchav έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:38Kι εγώ ήθελα να τους κράξω αλλά...τα παραπόνα σου στην Κομισιόν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:31 Τι στον μπούτσο πραγματικά. Δεν έχει καμία λογική.
Ποιος νεοδημοκράτης Καρανίκας έκανε κόντρες με μηχανάκι αλλά ο μπαμπάς του δεν του έδινε λεφτά για δίπλωμα;![]()
Ενσωματωμένη οδηγία είναι
Σκεφτείτε για μισό δευτερόλεπτο τι ψηφίσατε.
Σκεφτείτε να γινόταν αυτό επί σρζ τι θα λέγατε.
Κάπου και μέχρι εκεί εκπέμπετε, γενικά.
Δυστυχώς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Ίσως το καλύτερο θα είναι αφού πάμε σε λογική "όλοι θα οδηγήσουν ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα κάποια στιγμή", τότε και όλοι να περάσουν υποχρεωτική εκπαίδευση ως προς αυτό όταν παίρνουν το δίπλωμα για το αμάξι.
Εκεί είναι.Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:32 Δηλαδή εγώ τώρα πάω κι αγοράζω μηχανή; Που αν με ρωτήσεις που είναι τα φρένα, θα σου πω "μοιάζει με ποδήλατο, εκεί στο τιμόνι θα'ναι λογικά". ΜΑΛΑΚΙΕΕΕΣ.
- Υδράργυρος
Το δίπλωμα τις εμποδίζει να το οδηγήσουν; Η τιμή είναι πιο σοβαρός περιοριστικός παράγονταςvantono έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:44
Φαντάσου τωρα τη σέσιλυ και τη ναιδα πχ, να οδηγουν αυτο
ή οποιονδήποτε αλλον δεν εχει καμια απολύτως επαφή με δίτροχο.
Το οτι γενικα οι εκπαιδευτες οδηγησης καιγονται οταν ειναι να χασουν χρημα, ειναι μεγαλη αληθεια και το φωναζω πρωτος απ'ολους εγω. Αλλα εδω εχουν δικιο, τι να κανουμε.
Το φρένο για τον πίσω τροχό είναι στο δεξί πόδι συνήθως (στο τιμόνι είναι για τον μπροστά τροχό).foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:10Εκεί είναι.Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:32 Δηλαδή εγώ τώρα πάω κι αγοράζω μηχανή; Που αν με ρωτήσεις που είναι τα φρένα, θα σου πω "μοιάζει με ποδήλατο, εκεί στο τιμόνι θα'ναι λογικά". ΜΑΛΑΚΙΕΕΕΣ.
Δίχρονο να φανταστώ δεν είναι αυτό που είναι διετίας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εκεί είναι τα μπροστινά.foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:10Εκεί είναι.Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:32 Δηλαδή εγώ τώρα πάω κι αγοράζω μηχανή; Που αν με ρωτήσεις που είναι τα φρένα, θα σου πω "μοιάζει με ποδήλατο, εκεί στο τιμόνι θα'ναι λογικά". ΜΑΛΑΚΙΕΕΕΣ.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Τι φαντάζεσαι ότι θα έλεγα; Την ίδια πρόταση, χωρίς τη λέξη "νεοδημοκράτης".sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:08+ κάτι ακόμη.elchav έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:38Kι εγώ ήθελα να τους κράξω αλλά...τα παραπόνα σου στην Κομισιόν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:31 Τι στον μπούτσο πραγματικά. Δεν έχει καμία λογική.
Ποιος νεοδημοκράτης Καρανίκας έκανε κόντρες με μηχανάκι αλλά ο μπαμπάς του δεν του έδινε λεφτά για δίπλωμα;![]()
Ενσωματωμένη οδηγία είναι
Σκεφτείτε για μισό δευτερόλεπτο τι ψηφίσατε.
Σκεφτείτε να γινόταν αυτό επί σρζ τι θα λέγατε.
Κάπου και μέχρι εκεί εκπέμπετε, γενικά.
Δυστυχώς.
Όσο για την οδηγία εγώ δε νομίζω ότι είναι αυτό το πνεύμα της (χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος), αλλά το γράμμα της δεν είναι σίγουρα αφού δεν έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα.
Επομένως η ευθύνη, καλή ή κακή, πάει σε αυτούς που πέρασαν το νόμο.
- Cecily Anne
Αν κρίνω από κάτι λίγα που θυμάμαι από θερμοδυναμική 1, κύριε Τασσιέ, να'στε καλά, μάλλον στον κινητήρα αναφέρεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ποια διαφορά έχει αυτός πχ από τους απολογητές του σρζ*;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:08 Ίσως το καλύτερο θα είναι αφού πάμε σε λογική "όλοι θα οδηγήσουν ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα κάποια στιγμή", τότε και όλοι να περάσουν υποχρεωτική εκπαίδευση ως προς αυτό όταν παίρνουν το δίπλωμα για το αμάξι.
*μεταβλητή, μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε.
.
.
- EKPLIKTIKOS
Τι υπερβολές είναι αυτές; πάντως γεγονός είναι οτι αν δεν πέσεις δε θα μαθειςvantono έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:03 Με αυτό συμφωνώ κι εγώ. Το θεμα ειναι οτι θα τις αποσυμφορήσει μια και καλή βέβαια, καθώς οποιος καβαλήσει δίκυκλο χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση (και ιδίως εντος Αθηνων), κατα πασα πιθανότητα να μην ξανακαβαλήσει γενικως οτιδήποτε μηχανοκίνητο. Να καβαλάει μόνο το μαξιλαρακι της κασας κατω απο το χώμα. Αλλα δε βαριεσαι...
Οποιος φοβαται ας μείνει στο κουτάκι του. Εδω ρε μαλακες έχουν οργιάσει τα πατίνια με τα μικροσκοπικα ροδακια που πανε 50 χλμ/ω κ στη λακουβα γινεσαι ιπταμενος, διασχίζουν καθετα μεχρι κ τη Συγγρού που λεει ο λογος, στο 100αρι πιατζιο κολλήσατε που θα πάρει η καθε κυρα Κατινα να παει στη ΔΕΗ;
ντάμπουρ ντούμπουρ.
.
.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Να τα καβαλήσουν, να μάθουν τί είναι, πόσο επικίνδυνο και να σέβονται περισσότερο τα δίκυκλα στον δρόμο.
Να προσέχουν όμως γιατί προβλέπω να γεμίζει το ΚΑΤ... εδώ την πατάνε άνθρωποι που καβαλάνε 30 χρόνια!
Να προσέχουν όμως γιατί προβλέπω να γεμίζει το ΚΑΤ... εδώ την πατάνε άνθρωποι που καβαλάνε 30 χρόνια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανοβαγγελοδημήτρης την 24 Σεπ 2020, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση