!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
Τι έγινε; Το αβάπτιστο είναι δικαστικός όρος;
Και δηλώνει ηλικία;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
Αυτο ειναι λογω άνοιας ,της λεω εισαι με πιτζάμες σε κρεββατι ,ειμαι με το σωβρακο στο κρεββατι σε ποιανου το σπιτι μπορουμε να ειμαστε σε αυτη την κατασταση?Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:12perseus έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:10Το αλλο το καλυτερο το ειπα προχθες ,ειμαι με το σωβρακο στο κρεββάτι αγκαλιά με τον γατο και βγαινει η μανα μου απο το δωματιο με κατι ρουχα ενα βιβλιο και μια παναγια ξυλογλυπτη.
Εγω ,που πας με την παναγια γαμω την παναγια μου?
![]()
Αυτά είναι καθημερινά και μη εχθρικά. μια χαρά. Εγώ έβριζα αληθινά. Ευτυχώς όχι για πολύ. Μέχρι τα 19 μου.
καλο αυτο. τους γκομενους/ες τους φερνουμε σπιτι με βαρδιες, η ολοι μαζι;EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:32Ναι. Εγω εχω ξεκαθαρισει στη γυναίκα μου οτι δε χωρίζω. Αμα θελει ας χωρίσει μονη τηςΑσέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:27
παρεπιπτονως, εχετε ιδεα ποσο κοστιζει να βγαλεις ενα διαζυγιο; εχω εικονα οτι ακομη και συναινετικο, κατω απο 1000αρικο δεν πεφτεις. απορια το εχω, αμα εισαι μπιτι μπατιρης και δεν εχεις μια. τι σκατα κανεις; μενεις παντρεμενος "στα χαρτια";![]()
Οχι απλώς μενεις παντρεμένος στα χαρτια αλλα συνεχίζεις κ να συζεις γιατι τα δυο σπιτια = διπλα εξοδα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ας πούμε ότι το συγκεκριμένο δικαίωμα στην ανατροφή είναι ποσοστιαία ανάλογο με τη διατροφή που πληρώνει.under έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:05 Ενα επισης ερωτημα ειναι τι δικαιωμα εχει ο παππους ως προς το παιδι και κυριως την ανατροφη του ;
Είναι απολύτως δίκαιο, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
https://www.google.com/amp/s/www.manche ... 399580.amp
Οι κουφαλες οι αγγλοι
Καναν 5000 τεστ και το 48% βγηκε οτι ηταν αλλουνου!
Οι κουφαλες οι αγγλοι
Καναν 5000 τεστ και το 48% βγηκε οτι ηταν αλλουνου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 24 Σεπ 2020, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι, λέω ότι χρησιμοποιήθηκε γι' αυτόν τον λόγο. Κατά τη γνώμη μου, είναι λάθος.Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:14 Τι έγινε; Το αβάπτιστο είναι δικαστικός όρος;Και δηλώνει ηλικία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Δεν ξέρω, αν χρησιμοποιήθηκε δικαστικά ή είναι του δημοσιογράφου πατέντα, δεν μπορώ να βασιστώ στο κείμενο. Επίσης, το έχω γράψει ήδη 2-3 φορές ότι δεν καλύπτεται το παιδί με την καμία με το 100ρικο, με την ίδια λογική που δεν είδε ποτέ της διατροφή από τον πατέρα, μπορεί και να μη δει κι από τον παππού. Αν ήθελαν να βοηθούν, θα βοηθούσαν από μόνοι τους και δε θα τους κυνηγούσε δικαστικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:12
Nαι, καταλαβαίνω ότι το "αβάπτιστο" δεν διασαφηνίζει ηλικία, αλλά θεωρώ ότι ως δικαστικός όρος απλώς προσδιορίζει ηλικία, διαφορετικά δεν θα υπήρχε ουδείς λόγος να υπάρχει.
Με τη συνεπιμέλεια, σαφώς και δεν διαφωνώ και έχω γράψει για την αδικία που υφίστανται οι υπεύθυνοι πατέρες. Και ναι, θεωρώ ότι πρέπει να παίζουν στα ίσα με τις μάνες σ' αυτό το θέμα, έτσι ώστε να μειωθεί ο αριθμός των γυναικών, που βλέπουν το διαζύγιο ως καριέρα.
Κατά τα άλλα, θεωρώ ότι στα νορμάλ διαζύγια συνεπιμέλεια υπάρχει, ούτως ή άλλως. Αν είναι σοβαροί οι γονείς θα βρουν τις ισορροπίες, αν δεν είναι, τίποτα δεν σώζεται.
Αλλά θεωρώ σαφές, ότι δεν πρόκειται να λύσει κάτι σε περιπτώσεις σαν κι αυτήν γιατί κατά τα φαινόμενα, αν χρειάζεται δικαστική απόφαση για να καλύψει ο παππούς τον παπάρα γιό, δεν υπάρχει καν ενδιαφέρον για το πιτσιρίκι.
Οπότε, μιλάμε για διεκδίκηση πληνεπιμέλειας σε τέτοιες φάσεις.
Δικός μου όρος, έτσι;
Το πρόβλημα των περισσοτέρων που είμαστε "κατά" της απόφασης είναι ξεκάθαρα ότι δεν γίνεται να πληρώνουν τρίτοι τα γαμησιάτικα κωλοπαίδων και να τους ξελασπώνουν ες αεί. Το γιατί το έχετε εκλάβει αποκλειστικά ως προς τη μάνα και τσαντίζεστε, δεν το κατανοώ. Και οι δύο ανίκανοι είναι, κατά πώς φαίνεται (με ένα μικρό ερωτηματικό από πλευράς μου ως προς τη μάνα, μέχρι να μάθω την ηλικία του μωρού).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- EKPLIKTIKOS
Έξω μονο ρε, τι το καναμε μπουρδελο;Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:17
καλο αυτο. τους γκομενους/ες τους φερνουμε σπιτι με βαρδιες, η ολοι μαζι;
-
stergiosbik
Γιατι;EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:23Έξω μονο ρε, τι το καναμε μπουρδελο;Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:17
καλο αυτο. τους γκομενους/ες τους φερνουμε σπιτι με βαρδιες, η ολοι μαζι;![]()
Στις μπολιτισμενες κοινωνιες του Δυτικου κοσμου μενουν ολοι μαζι.
Συζυγοι και εραστες.
δε χρειαζεται "λογο" για να σε τρεξει στα δικαστηρια. προφανως δεν ειχαν πολιτισμενη σχεση μεταξυ τους, αλλα δεν ξερουμε τι σχεση ειχαν και ποιος ηταν περισσοτερο καθικι απο τον αλλο.foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2020, 11:02Ε ναι όμως προφανώς σε αυτήν την περίπτωση δε θα είχε και λόγο να σε τρέξει στα δικαστήρια η άλλη και πιθανότατα θα είχατε και συνολικά μια πιο πολιτισμένη σχέση βασισμένη στην αλληλοκατανόηση και την αμοιβαία αγάπη για το παιδί.Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:49 γω θαλεγα τι 120 και μαλακιες, αν ημουν παπους νηστικος θα εμενα για να τρωει το εγγονι, αλλα θα ειχα και την απαιτηση τουλαχιστον να το βλεπω, και να ξερω οτι μεγαλωνει καλα. οχι να δινω για το παιδι και να καταληγουν οπου αλλου.
Εδώ καταλαβαίνεις ότι μιλάμε συνολικά για παρακμιακές καταστάσεις.
Το δικαστήριο όμως δεν είναι δουλειά του να κάτσει να λύσει τις προσωπικές τους διαφορές και να τους κάνει όλους αυτούς ανθρώπους. Δουλειά του είναι να εξασφαλίσει ότι το μωρό έχει γάλα.
το σεναριο να ειναι ο παππους το καθικι παιζει μια χαρα, αλλα το ιδιο παιζει και το σεναριο να ηταν μια χαρα παππουδακος, να εδινε ηδη ας πουμε 2 κατοσταρικα το μηνα για το παιδι (τοσο μπορουσε) και να βρεθηκε κανας πονηριδης δικηγορος να ειπε στην καρχια "θα του παρουμε 4" και η τελικη αποφαση να ειναι """νικη""" για τον παππου. και κανονικη νικη, χωρις εισαγωγικα, γιατον (τους) δικηγορο που κονομησε κανα χιλιαρικακι.
- Cecily Anne
Θέλεις να τα κάμουν όλα μαζί μπαμπάς και γιος ες αεί με λίγα λόγια;Niki έγραψε: 24 Σεπ 2020, 11:53 Εγώ θα ήθελα ακόμα να επεκταθεί η ευθύνη των γονιών και για άλλα εγκλήματα.
Μεγάλωσες κύριε έναν εγκληματία του έλεγες από μικρό δείρε τον μην έρθεις σπίτι ποτέ δαρμένος αλλιώς θα τις φας από μένα.
Οι γυναίκες είναι πόρνες μόνο τα χρήματα σου θέλουν και πως να σε τυλίξουν.
Σκοτώνει από το ξύλο μια γυναίκα στα 30 του;
Μέσα γονείς και αυτός.
Το να είσαι γονιός είναι μεγάλο θέμα δεν τα καταφέρνεις ζήτα βοήθεια από το κράτος.
Το να μεγαλώνεις ένα εγκληματία να τον αμολάς στην κοινωνία να ασχολείται αυτή μαζί του έχει κάποια ευθύνη.
Δεν μπορείς να είσαι άξιος να κάνεις παιδιά μην σώσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στην περίπτωση της γνώριμης αδιαφορίας (όπως εμπνέει το παράδειγμα του νήματος), δηλαδή άμα είναι χαΙβανοειδές γομάρι ο πατέρας , αλλά και η μάνα, καλό θα ήταν πέρα από τους υποχρεωτικούς ή μη νόμους για την επιμέλεια και το να δοθεί το παιδί σε άλλους και όχι στους γονείς λόγω ακαταλληλότητας,
Καλό θα ήταν κι ένα προστιμάκι υπέρ του παιδιού ή κάποια καταναγκαστικά έργα υπέρ του κράτους.
Δεν μπορεί ρε πούστη μου το παιδί κάποιο απόγευμα να είναι στη θλιμμένη του σκέψη, στο άγχος και την παιδική του απόγνωση και εκείνη τη στιγμή ο μαλάκας να βλέπει μπα ή να παίζει παιχνίδι ή να πίνει μπύρες μαλακιζόμενος με τους φίλους του και η άλλη να κάνει νυχάκια να ψάχνει κρέμες για τη μάπα και να ποστάρει μαλακίες στα μέσα προβάλλοντας τη σκατομούρη της με στημένες μαλακοφωτογραφίες.
Άντε αρχίδια γαμώ τον εαυτούλη σας τον άχρηστο. (που τον φτιάξανε οι αμόρφωτοι γονείς σας)
Καλό θα ήταν κι ένα προστιμάκι υπέρ του παιδιού ή κάποια καταναγκαστικά έργα υπέρ του κράτους.
Δεν μπορεί ρε πούστη μου το παιδί κάποιο απόγευμα να είναι στη θλιμμένη του σκέψη, στο άγχος και την παιδική του απόγνωση και εκείνη τη στιγμή ο μαλάκας να βλέπει μπα ή να παίζει παιχνίδι ή να πίνει μπύρες μαλακιζόμενος με τους φίλους του και η άλλη να κάνει νυχάκια να ψάχνει κρέμες για τη μάπα και να ποστάρει μαλακίες στα μέσα προβάλλοντας τη σκατομούρη της με στημένες μαλακοφωτογραφίες.
Άντε αρχίδια γαμώ τον εαυτούλη σας τον άχρηστο. (που τον φτιάξανε οι αμόρφωτοι γονείς σας)
Σωστά.
παντως εδω και 100 σελιδες, δεν ειδα εναν να λεει οτι ο πατερας δεν ειναι μαλακας.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Σεπ 2020, 11:32Σαφώς όχι. Αλλά αν και υπάρχει αποδεδειγμένος μαλάκας, οι άλλοι έχουν τελεσιδικήσει στο ότι η μάνα είναι καριόλα.Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 11:25το οτι ο ενας ειναι μαλακας αποκλειει την πιθανοτητα η αλλη να ειναι καριολα;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 21:01
Όσοι λένε καριόλα μία που της επιδικάζονται 120 ευρώ για ένα πιτσιρίκι, ακριβώς επειδή δεν τα δίνει ο μαλάκας. Να κόψει το λαιμό του να τα βρει ο παπάρας. Αυτός τα παίρνει από την τσέπη του παππού και όχι η καριόλα.
Γι' αυτό είναι τριτοκοσμικοί βλάκες.
Αν ήταν νίκη για τον παππού θα έλεγε στο δικαστήριο ότι μέχρι 200 μπορώ να δώκω, και 200 θα επιδίκαζε το δικαστήριο.Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:25δε χρειαζεται "λογο" για να σε τρεξει στα δικαστηρια. προφανως δεν ειχαν πολιτισμενη σχεση μεταξυ τους, αλλα δεν ξερουμε τι σχεση ειχαν και ποιος ηταν περισσοτερο καθικι απο τον αλλο.foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2020, 11:02Ε ναι όμως προφανώς σε αυτήν την περίπτωση δε θα είχε και λόγο να σε τρέξει στα δικαστήρια η άλλη και πιθανότατα θα είχατε και συνολικά μια πιο πολιτισμένη σχέση βασισμένη στην αλληλοκατανόηση και την αμοιβαία αγάπη για το παιδί.Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 10:49 γω θαλεγα τι 120 και μαλακιες, αν ημουν παπους νηστικος θα εμενα για να τρωει το εγγονι, αλλα θα ειχα και την απαιτηση τουλαχιστον να το βλεπω, και να ξερω οτι μεγαλωνει καλα. οχι να δινω για το παιδι και να καταληγουν οπου αλλου.
Εδώ καταλαβαίνεις ότι μιλάμε συνολικά για παρακμιακές καταστάσεις.
Το δικαστήριο όμως δεν είναι δουλειά του να κάτσει να λύσει τις προσωπικές τους διαφορές και να τους κάνει όλους αυτούς ανθρώπους. Δουλειά του είναι να εξασφαλίσει ότι το μωρό έχει γάλα.
το σεναριο να ειναι ο παππους το καθικι παιζει μια χαρα, αλλα το ιδιο παιζει και το σεναριο να ηταν μια χαρα παππουδακος, να εδινε ηδη ας πουμε 2 κατοσταρικα το μηνα για το παιδι (τοσο μπορουσε) και να βρεθηκε κανας πονηριδης δικηγορος να ειπε στην καρχια "θα του παρουμε 4" και η τελικη αποφαση να ειναι """νικη""" για τον παππου. και κανονικη νικη, χωρις εισαγωγικα, γιατον (τους) δικηγορο που κονομησε κανα χιλιαρικακι.
Αλλά λογικά ο παππούς ήταν τύπου τρολαίπωρα και τα λεφτά τα έκανε μασούρι.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-