Ποιος έλεγε ότι είσαι ο Ότο ρε!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ρε παιδιά πραγματικά δε κουραστηκατε;;
φτάνει..
φτάνει..
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Α εντάξει, άμα είναι ομαδική απόφαση, δεν μπορεί να υπάρξει κατάχρηση, εξαγνίζεται. 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Βαρέθηκες να περιμένεις μέχρι να έρθει η σειρά σου; Θα πω και τα δικά σου τώρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Λείπει και ο ΓΓ , να συγκεντρώσει ολες τις κριτικές - ειδικότητα του - που δέχτηκε η δημοφιλέστατη.
Σαν αυτήν την πολύ ευγενική πχ
viewtopic.php?f=63&t=2515&p=127352&hilit=hope#p127352
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Πώς έκανε κατάχρηση εξουσίας, εφόσον δεν ήταν δική της απόφαση;vagabondo έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 15:36 Α εντάξει, άμα είναι ομαδική απόφαση, δεν μπορεί να υπάρξει κατάχρηση, εξαγνίζεται.![]()
ΥΓ. Επίσης δεν του έριξε μπαν αυτή ρε, αφού δεν ήταν συντονίστρια πια.
Αγις έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 15:45 Λείπει και ο ΓΓ , να συγκεντρώσει ολες τις κριτικές - ειδικότητα του - που δέχτηκε η δημοφιλέστατη.
Ναι, μάζεψέ τες εσύ. Είμαστε στους 3 τον αριθμό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Bαριεμαι - δεν μετράω αλλο.Cecily Anne έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 15:56Πώς έκανε κατάχρηση εξουσίας, εφόσον δεν ήταν δική της απόφαση;vagabondo έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 15:36 Α εντάξει, άμα είναι ομαδική απόφαση, δεν μπορεί να υπάρξει κατάχρηση, εξαγνίζεται.![]()
ΥΓ. Επίσης δεν του έριξε μπαν αυτή ρε, αφού δεν ήταν συντονίστρια πια.
Αγις έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 15:45 Λείπει και ο ΓΓ , να συγκεντρώσει ολες τις κριτικές - ειδικότητα του - που δέχτηκε η δημοφιλέστατη.
Ναι, μάζεψέ τες εσύ. Είμαστε στους 3 τον αριθμό.
Εκείνα τα φοβερά του ΠιΜι υπάρχουν ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ναι, λογικό, τόσοι που είστε, χαθήκατε στο μέτρημα.
Να μαζευτείτε να παίξετε...τάβλι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Βασικά είναι πιο δύσκολο από το να υποστηρίζεις άκριτα κάτι, οτιδήποτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:57Πολύ δύσκολα να κρίνεις τα παντά χωρίς να υποστηρίζεις τίποτα.Αγις έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:26Η αλήθεια είναι οτι το Αντικοινωνικό Τέρας ηταν ιδιαιτερα εύστοχο κ αποτελεσματικό να σας πονάει στα πολιτικά - εξ ου και η αντιπάθεια .Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:18 Αυτό δεν αναιρεί κάτι. Μόνο την προσωπική εντύπωση ίσως διαμορφώνει.
Τα υπόλοιπα ειναι προφάσεις.
Απορώ πως τα κατάφερνε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
7 προειδοποιήσεις, 25 πόντοι ποινής συνολικά και συνέχιζε τις προσβολές.
Εσύ κρίνεις πως το να κατηγορείς διαχειριστή ως κλώνο μέλους και άλλες θεωρίες συνομωσίας, να μην κόβεις με 7 προειδοποιήσεις, να συνεχίζεις να στοχοποιείς χρήστρια με άνοιγμα συνεχώς νημάτων εναντίον της δεν είναι λόγος για μπαν και είναι κατάχρηση εξουσίας;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Καλα, ειπαμε, χαλια συμπεριφορα, στην ακρη αυτο, αλλα δεν πιστευε οτι διαχειριστης και χοουπ ειναι το ιδιο προσωπο. Το ηξερε οτι δεν ειναι το ιδιο προσωπο. Το ελεγε σε αντιδιαστολη στους λογαριασμους που του χρεωναν. Δεν τον υποστηριζω. Λεω αυτο που καταλαβα.
- Otto Weininger
Δεν είναι δύσκολο. Το να συμφωνείς με όλα ή να διαφωνείς με όλα, σε απαλλάσσει από το να σκέφτεσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:57Πολύ δύσκολα να κρίνεις τα παντά χωρίς να υποστηρίζεις τίποτα.Αγις έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:26
Η αλήθεια είναι οτι το Αντικοινωνικό Τέρας ηταν ιδιαιτερα εύστοχο κ αποτελεσματικό να σας πονάει στα πολιτικά - εξ ου και η αντιπάθεια .
Απορώ πως τα κατάφερνε.
Άρα καθόλου δύσκολο.
Τώρα στην πραγματική ζωή του υποθέτω δεν είναι έτσι γιατί δεν είναι και λειτουργικό συν τοις άλλοις.
Αλλά για εδώ, σιγά το δύσκολο.
Έντιντ : φακ, παίζει και να ειρωνευοσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 07 Ιούλ 2018, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Καλά αυτό το είχα ξεχάσει.Custom_F έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 16:29 Καλα, ειπαμε, χαλια συμπεριφορα, στην ακρη αυτο, αλλα δεν πιστευε οτι διαχειριστης και χοουπ ειναι το ιδιο προσωπο. Το ηξερε οτι δεν ειναι το ιδιο προσωπο. Το ελεγε σε αντιδιαστολη στους λογαριασμους που του χρεωναν. Δεν τον υποστηριζω. Λεω αυτο που καταλαβα.
Να δω τη χοπ να γράφει κώδικα κι ας πεθάνω.
- Dwarven Blacksmith
Λολ ναι ειρωνικά το είπα.Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 16:30Δεν είναι δύσκολο. Το να συμφωνείς με όλα ή να διαφωνείς με όλα, σε απαλλάσσει από το να σκέφτεσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:57Πολύ δύσκολα να κρίνεις τα παντά χωρίς να υποστηρίζεις τίποτα.Αγις έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:26
Η αλήθεια είναι οτι το Αντικοινωνικό Τέρας ηταν ιδιαιτερα εύστοχο κ αποτελεσματικό να σας πονάει στα πολιτικά - εξ ου και η αντιπάθεια .
Απορώ πως τα κατάφερνε.
Άρα καθόλου δύσκολο.
Τώρα στην πραγματική ζωή του υποθέτω δεν είναι έτσι γιατί δεν είναι και λειτουργικό συν τοις άλλοις.
Αλλά για εδώ, σιγά το δύσκολο.
Έντιντ : φακ, παίζει και να ειρωνευοσουν.
Δεν έχω θέμα μαζί του βασικά, αλλά όχι και πολιτικό μαστερμάιντ απλά επειδή απουσιάζει, έχει και η νοσταλγία ένα όριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 69 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 8 Απαντήσεις