!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός είναι ο πιο δυνατός υπερήρωας;
Re: Ποιός είναι ο πιο δυνατός υπερήρωας;
Tον "κόψιμο" τον ξέρει κανένας σας;;;
Αυτή είναι δύναμη ρε γαμώτο!!!
.
Αυτή είναι δύναμη ρε γαμώτο!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Μα αφου μας ειπε, ειναι 18-22αρα κοπελα, που ασχολειται με το ινστα, εχει ζωη και μπηκε εδω απλα για τα ελληνοτουρκικαthe comet the course the tail έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:11και η Καραμελίτσα;![]()
Spoiler
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
the comet the course the tail
η κουμπάρα της Niki θα είναιBazoomba έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:15Μα αφου μας ειπε, ειναι 18-22αρα κοπελα, που ασχολειται με το ινστα, εχει ζωη και μπηκε εδω απλα για τα ελληνοτουρκικαSpoiler
![]()
Bazoomba έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:15Μα αφου μας ειπε, ειναι 18-22αρα κοπελα, που ασχολειται με το ινστα, εχει ζωη και μπηκε εδω απλα για τα ελληνοτουρκικαSpoiler
![]()
Και της την έπεφταν οι γέροι στα 15 της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 23 Σεπ 2020, 23:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Καραμελίτσα
δεν είπα ότι έχω ζωή. σε εξεταστική είμαι.Bazoomba έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:15Μα αφου μας ειπε, ειναι 18-22αρα κοπελα, που ασχολειται με το ινστα, εχει ζωη και μπηκε εδω απλα για τα ελληνοτουρκικαSpoiler
![]()
αλλά εσείς προτιμάτε να είμαι ο Άλκης, ο κόκκινος από τα σφακιά.
Z
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Mary Embrey
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
τρομάζετε τον κόσμο και θα μείνουν 5 ημίτρελοι μπαρμπάδες στο φινάλε.παιζει να είναι όντως 22αρα που ασχολείται με το ίνστα έχει ζωή [
] και μπήκε εδώ απλά για τα ελληνοτουρκικά
-
the comet the course the tail
nowhere έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:33 τρομάζετε τον κόσμο και θα μείνουν 5 ημίτρελοι μπαρμπάδες στο φινάλε.παιζει να είναι όντως 22αρα που ασχολείται με το ίνστα έχει ζωή [] και μπήκε εδώ απλά για τα ελληνοτουρκικά
ποιο είναι το ινστα σου; στείλε μου πμ. (inbox... dm... πως διάλο το λέτεΚαραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:19δεν είπα ότι έχω ζωή. σε εξεταστική είμαι.Bazoomba έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:15Μα αφου μας ειπε, ειναι 18-22αρα κοπελα, που ασχολειται με το ινστα, εχει ζωη και μπηκε εδω απλα για τα ελληνοτουρκικαSpoiler
![]()
αλλά εσείς προτιμάτε να είμαι ο Άλκης, ο κόκκινος από τα σφακιά.
Δεν είναι σωστό να υποτιμάς τις γυναίκες.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:12Αυτή δεν είναι γυναικεία υπερδύναμη, είναι η αντρική κατωτερότητα.Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:10Τι κλαίγεσαι. Όλη η σούπερ δύναμη των γυναικών είναι ότι έχουν ωραίο αιδοίο που οι άντρες το θέλουν με αποτέλεσμα να τους σκοτώνουν στα ξαφνικά. Τυχαίο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έχεις δύο (2) μη αναγνωσμένα π. μηνύματα.the comet the course the tail έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:39nowhere έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:33 τρομάζετε τον κόσμο και θα μείνουν 5 ημίτρελοι μπαρμπάδες στο φινάλε.παιζει να είναι όντως 22αρα που ασχολείται με το ίνστα έχει ζωή [] και μπήκε εδώ απλά για τα ελληνοτουρκικά
![]()
ποιο είναι το ινστα σου; στείλε μου πμ. (inbox... dm... πως διάλο το λέτεΚαραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:19δεν είπα ότι έχω ζωή. σε εξεταστική είμαι.Bazoomba έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:15
Μα αφου μας ειπε, ειναι 18-22αρα κοπελα, που ασχολειται με το ινστα, εχει ζωη και μπηκε εδω απλα για τα ελληνοτουρκικαSpoiler
![]()
αλλά εσείς προτιμάτε να είμαι ο Άλκης, ο κόκκινος από τα σφακιά.)
.
.
Κάνε λίγο υπομονή φίλε μου.nowhere έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:33 τρομάζετε τον κόσμο και θα μείνουν 5 ημίτρελοι μπαρμπάδες στο φινάλε.παιζει να είναι όντως 22αρα που ασχολείται με το ίνστα έχει ζωή [] και μπήκε εδώ απλά για τα ελληνοτουρκικά
.
.
- EKPLIKTIKOS
Ο Μπατμαν;Leporello έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:08 Εδώ σε θέλω: ποιός είναι ο μόνος υπερήρωας που δεν έχει υπερφυσικές δυνάμεις;
ΕγώLeporello έγραψε: 23 Σεπ 2020, 23:08 Εδώ σε θέλω: ποιός είναι ο μόνος υπερήρωας που δεν έχει υπερφυσικές δυνάμεις;
Γιατί ρε δεν έβαλες τον Χούλκ? Ε? Ο Χούλκ τους ΓΑΜΑΕΙ όλους αυτούς. Αλλά βέβαια, τα γνωστά κέντρα αποφάσεων δεν τον θέλουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αράπης κανένας ρε μαλάκες; Μπουλουμού ρε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 5 Απαντήσεις