!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντίδραση για τη μάσκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντίδραση για τη μάσκα
Εγώ δεν έχω συναντήσει κανέναν από κοντά. Ή μάλλον δεν έχω ακούσει κανένα να λέει ότι δε φορά μάσκα από άποψη. Και μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι με τέτοια βλακεία.
Μόνο στην τηλεόραση έχω δει. Και πού το ξέρω ότι δεν είναι ηθοποιοί, που τους βάζουν για να τρομάζει ο κόσμος;
Μόνο στην τηλεόραση έχω δει. Και πού το ξέρω ότι δεν είναι ηθοποιοί, που τους βάζουν για να τρομάζει ο κόσμος;
Z
Αν υποψιαστώ ότι οι γέροι στα μμμ την πέφτουν σε καλλιτέχνες του δρόμου...Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 11:53 Εγώ δεν έχω συναντήσει κανέναν από κοντά. Ή μάλλον δεν έχω ακούσει κανένα να λέει ότι δε φορά μάσκα από άποψη. Και μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι με τέτοια βλακεία.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΡΕ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΕΣ.
Συγχίστηκα τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
- Είναι αναμενόμενη και φυσιολογική κόπωση μετά απο τόσους μήνες κορονοκρίσης και μέτρων, αν και γενικά τα μέτρα τηρούνται, είναι μικρό το ποσοστό που δε φοράει μάσκες
- Η εξαίρεση των παπάδων, που επιδεικτικά δε φοράνε μάσκες, δινει το κακό παράδειγμα
- Η κυβέρνηση παίζει ένα βρώμικο παιχνίδι με την ατομική ευθύνη, και υπερτονίζει και υπερεκτιμά το δήθεν κίνημα κατά των μασκών, ώστε να καλύψει τις δικές της ανεπάρκειες και ευθύνες, και να επιβάλλει ευκολότερα το λοκ ντάουν. Γενικά η κυβέρνηση παίζει βρώμικα
- Η εξαίρεση των παπάδων, που επιδεικτικά δε φοράνε μάσκες, δινει το κακό παράδειγμα
- Η κυβέρνηση παίζει ένα βρώμικο παιχνίδι με την ατομική ευθύνη, και υπερτονίζει και υπερεκτιμά το δήθεν κίνημα κατά των μασκών, ώστε να καλύψει τις δικές της ανεπάρκειες και ευθύνες, και να επιβάλλει ευκολότερα το λοκ ντάουν. Γενικά η κυβέρνηση παίζει βρώμικα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2020, 11:29 Είναι η ίδιοι τύποι που επί Β' ΠΠ θα είχαν ανοιχτά τα φώτα ενώ οι γείτονες τα είχαν κλείσει για να μη βλέπουν τα βομβαρδιστικά, γιατί είναι δικαίωμα τους.
Η διαφορά είναι ότι τότε μαζευόταν όλη η γειτονιά να τους ξυλοφορτώσει και έστρωναν. Σήμερα δεν υπάρχει το ίδιο επίπεδο συνεργασίας.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
Τσιόδρας: Όχι σε χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης
https://www.skai.gr/news/ygeia/tsiodras ... me-valvida
οντως δεν καταλαβαινω ποια ειναι η χρησιμοτητα της
οντως δεν καταλαβαινω ποια ειναι η χρησιμοτητα της
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 15:36Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2020, 11:29 Είναι η ίδιοι τύποι που επί Β' ΠΠ θα είχαν ανοιχτά τα φώτα ενώ οι γείτονες τα είχαν κλείσει για να μη βλέπουν τα βομβαρδιστικά, γιατί είναι δικαίωμα τους.
Η διαφορά είναι ότι τότε μαζευόταν όλη η γειτονιά να τους ξυλοφορτώσει και έστρωναν. Σήμερα δεν υπάρχει το ίδιο επίπεδο συνεργασίας.![]()
-
talaipwros
λειπει το " οσοι εχουν αναμμενα τα φωτα τους με βλεπουν, αρα τι τους πειραζει αν εχω σβηστα τα δικα μου;"Νon4me έγραψε: 23 Σεπ 2020, 15:49ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 15:36Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2020, 11:29 Είναι η ίδιοι τύποι που επί Β' ΠΠ θα είχαν ανοιχτά τα φώτα ενώ οι γείτονες τα είχαν κλείσει για να μη βλέπουν τα βομβαρδιστικά, γιατί είναι δικαίωμα τους.
Η διαφορά είναι ότι τότε μαζευόταν όλη η γειτονιά να τους ξυλοφορτώσει και έστρωναν. Σήμερα δεν υπάρχει το ίδιο επίπεδο συνεργασίας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει μηδενική αντίδραση στην μάσκα.
Εκτός αν αντίδραση είναι το ότι έχουμε γνώμη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Eθνικοκοινωνιστης
καλως ηρθεες στον καπιταλισμοΜπίστης έγραψε: 23 Σεπ 2020, 16:01 Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει μηδενική αντίδραση στην μάσκα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Υπάρχουν δυο κατηγορίες εναντίον. Η μία είναι οι ψεκασμένοι, η άλλη είμαστε εμείς που λέμε τα εξής:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:41 η χρήση της μάσκας είναι ένα απλούστατο μέτρο
το μόνο παράπονο που θα μπορούσα να κατανοήσω είναι το οικονομικό
κατά τ'άλλα γιατί τόση αντίδραση; ποια ελευθερία καταπατά η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε χώρους όπου συνωστίζεται κόσμος; ένα απλούστατο μέτρο για την καταπολέμηση της διασποράς του ιού είναι.
δεν μας επέβαλαν να κυκλοφορούμε με στολές βιολογικού πολέμου
ακόμη κι αυτοί που δεν πιστεύουν στη χρήση μάσκας ή και στον ιό ακόμη, πόσο δύσκολο είναι να κάνουν τις όποιες ενστάσεις τους, τηρώντας αυτό το μέτρο;
ο άλλος φωνάζει ότι μας φιμώνουν, λες και μας επέβαλαν να φοράμε φίμωτρο
μια μάσκα είναι, βάλτην για όσο χρειαστεί και τέλος
εγώ πιστεύω πως είναι αντίδραση για την αντίδραση
1. Δεν είμαι αντίθετος στην χρήση μάσκας επί της αρχής, αρκεί να ισχύουν δύο προϋποθέσεις: να έχουν συγκεκριμένες και αυστηρές προδιαγραφές και να μην θεσπίζεται η πολύωρη χρήση τους ή η χρήση τους υπό συνθήκες που αντενδείκνυται.
2. Παρότι δεν είμαι αντίθετος στην ορθή και στοχευμένη χρήση της, θεωρώ ότι σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, που δεν τα βλέπω να αλλάζουν, η μάσκα έχει αμφίβολα αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι βοηθάει ουσιωδώς σε κάτι.
3. Προμοτάρεται η άκρως επικίνδυνη αντίληψη ότι η μάσκα είναι επαρκές μέτρο ελλείψει των αποδεδειγμένα αποδοτικών μέτρων της απόστασης και υγιεινής.
4. Προμοτάρεται εσχάτως η ΑΚΡΩΣ επικίνδυνη αντίληψη ότι η μάσκα δεν ενέχει απολύτως κανέναν κίνδυνο, δεν εμποδίζει καθόλου την αναπνοή και είναι οκέι να την φοράς συνέχεια, ακόμη κι όταν τρέχεις. Αυτό το τελευταίο το προμοτάρει η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία και είναι επιστημονικά απαράδεκτη και ποινικά κολάσιμη άποψη.
5. Προβάλλεται και από τα ΜΜΕ και από την κυβέρνηση η άποψη ότι η μάσκα είναι κατηγορηματικό ότι βοηθάει στον περιορισμό της εξάπλωσης και προστατεύει από την νόσηση, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο ενδείξεις.
Φοράω μάσκα όπου απαιτείται, γιατί έτσι ορίζει η νομοθεσία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με το μέτρο όπως είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι κλασικοί βλάκες του πχώρουμ ειναι μασκόφιλοι.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 11:53 μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι με τέτοια βλακεία.
Θα έπρεπε να προβληματίζεσαι γιατί και οι έξυπνοι είναι τόσο μανιασμένοι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- περαστικος
Με την ζυγαρια μπορεις να ζυγισεις την ψυχη και να αποδειξεις την υπαρξη της. Η ψυχη ζυγιζει εξι γραμμαρια.Πτολεμαίος έγραψε: 23 Σεπ 2020, 11:03Looool. Το έχω ακούσει από θείτσα για την θερμοκαμερα. "Αυτη η κάμερα φωτογραφίζει τις ψυχές"Yochanan έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:48 με το μαραφέτι στο τρίποδο να σε "φωταγραφέσει"?? κάπως έτσι, θα σου κλέψει την ψυχή.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό είναι μια απολύτως σεβαστή στάσηhellegennes έγραψε: 23 Σεπ 2020, 16:06Υπάρχουν δυο κατηγορίες εναντίον. Η μία είναι οι ψεκασμένοι, η άλλη είμαστε εμείς που λέμε τα εξής:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:41 η χρήση της μάσκας είναι ένα απλούστατο μέτρο
το μόνο παράπονο που θα μπορούσα να κατανοήσω είναι το οικονομικό
κατά τ'άλλα γιατί τόση αντίδραση; ποια ελευθερία καταπατά η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε χώρους όπου συνωστίζεται κόσμος; ένα απλούστατο μέτρο για την καταπολέμηση της διασποράς του ιού είναι.
δεν μας επέβαλαν να κυκλοφορούμε με στολές βιολογικού πολέμου
ακόμη κι αυτοί που δεν πιστεύουν στη χρήση μάσκας ή και στον ιό ακόμη, πόσο δύσκολο είναι να κάνουν τις όποιες ενστάσεις τους, τηρώντας αυτό το μέτρο;
ο άλλος φωνάζει ότι μας φιμώνουν, λες και μας επέβαλαν να φοράμε φίμωτρο
μια μάσκα είναι, βάλτην για όσο χρειαστεί και τέλος
εγώ πιστεύω πως είναι αντίδραση για την αντίδραση
1. Δεν είμαι αντίθετος στην χρήση μάσκας επί της αρχής, αρκεί να ισχύουν δύο προϋποθέσεις: να έχουν συγκεκριμένες και αυστηρές προδιαγραφές και να μην θεσπίζεται η πολύωρη χρήση τους ή η χρήση τους υπό συνθήκες που αντενδείκνυται.
2. Παρότι δεν είμαι αντίθετος στην ορθή και στοχευμένη χρήση της, θεωρώ ότι σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, που δεν τα βλέπω να αλλάζουν, η μάσκα έχει αμφίβολα αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι βοηθάει ουσιωδώς σε κάτι.
3. Προμοτάρεται η άκρως επικίνδυνη αντίληψη ότι η μάσκα είναι επαρκές μέτρο ελλείψει των αποδεδειγμένα αποδοτικών μέτρων της απόστασης και υγιεινής.
4. Προμοτάρεται εσχάτως η ΑΚΡΩΣ επικίνδυνη αντίληψη ότι η μάσκα δεν ενέχει απολύτως κανέναν κίνδυνο, δεν εμποδίζει καθόλου την αναπνοή και είναι οκέι να την φοράς συνέχεια, ακόμη κι όταν τρέχεις. Αυτό το τελευταίο το προμοτάρει η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία και είναι επιστημονικά απαράδεκτη και ποινικά κολάσιμη άποψη.
5. Προβάλλεται και από τα ΜΜΕ και από την κυβέρνηση η άποψη ότι η μάσκα είναι κατηγορηματικό ότι βοηθάει στον περιορισμό της εξάπλωσης και προστατεύει από την νόσηση, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο ενδείξεις.
Φοράω μάσκα όπου απαιτείται, γιατί έτσι ορίζει η νομοθεσία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με το μέτρο όπως είναι.
εκθέτεις με σοβαρό τρόπο τις όποιες ενστάσεις σου
είναι απολύτως θεμιτό, αυτό που κατακρίνω δεν είναι τη διαφωνία, είναι η στάση μερικών που συμπεριφέρονται σαν πεντάχρονα που από πείσμα και επιδεικτικά δεν τηρούν το μέτρο, επειδή κάποιος τους είπε ότι τους φιμώνει (ήμαρτον)
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
αυγό όνομα και πράγμαπεραστικος έγραψε: 23 Σεπ 2020, 16:20Με την ζυγαρια μπορεις να ζυγισεις την ψυχη και να αποδειξεις την υπαρξη της. Η ψυχη ζυγιζει εξι γραμμαρια.Πτολεμαίος έγραψε: 23 Σεπ 2020, 11:03Looool. Το έχω ακούσει από θείτσα για την θερμοκαμερα. "Αυτη η κάμερα φωτογραφίζει τις ψυχές"Yochanan έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:48 με το μαραφέτι στο τρίποδο να σε "φωταγραφέσει"?? κάπως έτσι, θα σου κλέψει την ψυχή.

Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Τον Απρίλιο, σε φάση λοκντάουν και σε μια περίοδο που όλοι ακόμη ψαχνόντουσαν για την αντιμετώπιση χωρίς να υπάρχουν στατιστικά και πήγαιναν με υποθέσεις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Σεπ 2020, 15:38 Τσιόδρας: Όχι σε χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης
οντως δεν καταλαβαινω ποια ειναι η χρησιμοτητα της![]()
Κάτι πιο φρέσκο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot