Τι λες ρε παπάρα; Δεν είναι για αρρωστάκια αυτές οι μαλακίες;Υδράργυρος έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:09Ηθικολογιες. Και σου λενε τετοιες παπαριες με στομφο υπερψαγμενου ατομου.
"Τα σοσιαλ μηντια και το εγω του ατομου" μοιαζει με εκθεση ιδεων λυκειου της κεραμεως
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Facebook: Απειλεί ότι θα κατεβάσει τους διακόπτες σε όλη την Ευρώπη!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Facebook: Απειλεί ότι θα κατεβάσει τους διακόπτες σε όλη την Ευρώπη!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Καραμελίτσα
Όχι στο ένα και όχι και στο άλλο. Έχω φάει στη μάπα μεγάλους που το παίζουν παιδάκια στο ινστα από τα 15 μου.Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:16Δεκαοχτώ είσαι; Θες να κάνεις σχέση με μεγάλο; Όπως έχουμε δει σε κάτι ελληνικές σειρές ρε συΠου είναι κάτι γκόμενες που την βλέπουν ότι θα μαζέψουν εμπειρία;
Z
πφτάνει πχια, πάπσε να με υπερασπίζεσαι με τόσο έντονο πάθος , το έχομε καταλάβει όλοι πλέον.Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:17Τι λες ρε παπάρα; Δεν είναι για αρρωστάκια αυτές οι μαλακίες;Υδράργυρος έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:09Ηθικολογιες. Και σου λενε τετοιες παπαριες με στομφο υπερψαγμενου ατομου.
"Τα σοσιαλ μηντια και το εγω του ατομου" μοιαζει με εκθεση ιδεων λυκειου της κεραμεως
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μα εγώ δεν είπα ότι θα το παίξω παιδιάκι. Έμπειρος θα το παίξω.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:20Όχι στο ένα και όχι και στο άλλο. Έχω φάει στη μάπα μεγάλους που το παίζουν παιδάκια στο ινστα από τα 15 μου.Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:16Δεκαοχτώ είσαι; Θες να κάνεις σχέση με μεγάλο; Όπως έχουμε δει σε κάτι ελληνικές σειρές ρε συΠου είναι κάτι γκόμενες που την βλέπουν ότι θα μαζέψουν εμπειρία;
19;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:20Όχι στο ένα και όχι και στο άλλο. Έχω φάει στη μάπα μεγάλους που το παίζουν παιδάκια στο ινστα από τα 15 μου.Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:16Δεκαοχτώ είσαι; Θες να κάνεις σχέση με μεγάλο; Όπως έχουμε δει σε κάτι ελληνικές σειρές ρε συΠου είναι κάτι γκόμενες που την βλέπουν ότι θα μαζέψουν εμπειρία;
Κοντά έπεσα;
.
.
- Καραμελίτσα
πιο κοντά από τον προηγούμενο.sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:2219;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:20Όχι στο ένα και όχι και στο άλλο. Έχω φάει στη μάπα μεγάλους που το παίζουν παιδάκια στο ινστα από τα 15 μου.Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:16
Δεκαοχτώ είσαι; Θες να κάνεις σχέση με μεγάλο; Όπως έχουμε δει σε κάτι ελληνικές σειρές ρε συΠου είναι κάτι γκόμενες που την βλέπουν ότι θα μαζέψουν εμπειρία;
Κοντά έπεσα;
Z
Spoiler
GoBack, ανάλυσις, over; under; για τζαστ τρόλλινγκ; θα φώναζα τον γιάνννη αλλά ξες.
.
.
Στη φωτό εσύ είσαι;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:24πιο κοντά από τον προηγούμενο.sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:2219;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:20
Όχι στο ένα και όχι και στο άλλο. Έχω φάει στη μάπα μεγάλους που το παίζουν παιδάκια στο ινστα από τα 15 μου.
Κοντά έπεσα;
Τραγουδάς;
.
.
- Καραμελίτσα
όχι, δεν έχω κολλήματα με μεγάλες ηλικίες. είχε μια φίλη μου και βρίζει την ώρα και τη στιγμή.Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:22Μα εγώ δεν είπα ότι θα το παίξω παιδιάκι. Έμπειρος θα το παίξω.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:20Όχι στο ένα και όχι και στο άλλο. Έχω φάει στη μάπα μεγάλους που το παίζουν παιδάκια στο ινστα από τα 15 μου.Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:16
Δεκαοχτώ είσαι; Θες να κάνεις σχέση με μεγάλο; Όπως έχουμε δει σε κάτι ελληνικές σειρές ρε συΠου είναι κάτι γκόμενες που την βλέπουν ότι θα μαζέψουν εμπειρία;
Z
Ώστε γι αυτό θες το ίστακραμ; Για να θυμάσαι ότι σου την έπεφταν μεγάλοι στα 15 σου;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:24πιο κοντά από τον προηγούμενο.sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:2219;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:20
Όχι στο ένα και όχι και στο άλλο. Έχω φάει στη μάπα μεγάλους που το παίζουν παιδάκια στο ινστα από τα 15 μου.
Κοντά έπεσα;
Δωσε μου λιγες μερεςsys3x έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:24Spoiler
GoBack, ανάλυσις, over; under; για τζαστ τρόλλινγκ; θα φώναζα τον γιάνννη αλλά ξες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Καραμελίτσα
Καλά, κανείς δεν ξέρει την Lorde σ' αυτό το φόρουμ;sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:27Στη φωτό εσύ είσαι;
Τραγουδάς;
Z
Αυτό τι είναι πάλι;Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:27ίστακραμ
Σα το άλλο αλλά πιάνει κατευθείαν;
.
.
Έλα μωρέ μαλάκα!
Ας έβαζες κανένα λινκ από γτ, να ακούγαμε και τίποτα.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:29Καλά, κανείς δεν ξέρει την Lorde σ' αυτό το φόρουμ;
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 276 Προβολές
-