Αυτά τα βάμπιερ τι είναι;Χαοτικός έγραψε: 22 Σεπ 2020, 23:29 Όλα αυτά είναι για ματαιόδοξα αρρωστάκια.
Η άλλη λέει ΟΚ αλλά να μείνει το ισταγκραμ και η άλλη Το βάμπιερ![]()
Για να σε σηκώνεται;
Αυτά τα βάμπιερ τι είναι;Χαοτικός έγραψε: 22 Σεπ 2020, 23:29 Όλα αυτά είναι για ματαιόδοξα αρρωστάκια.
Βάλε λίνουξ.wooded glade έγραψε: 22 Σεπ 2020, 23:34 Μαμακίες.
Πάω εγώ τώρα να ζητήσω ένα πιστοποιητικό του δήμου για άδεια τοματοκαλλιέργειας και λέει πάνω-πάνω "καταθέσεις στην εθνική τράπεζα 7778 ευρώ και πενήντα λεπτά" και "καταθέσεις στην τράπεζα Alpha bank 6663.58 ευρώ".
Να μου κάνει τι παραπάνω το facebook ;;;;;
Δεν πάνε να-να-να-να.
Είναι συριζοϊστορίες που αντιμετωπίζονται μόνο με ξύλο & έχει δίκιο το φασεμπούκ - όσο και αν δεν μου αρέσει φοβερά.
Το είπα και στο site του sky για την εξηεξηεξιά που μας ξηγιούνται και έφαγα περμαμπάν.
Να μου πείτε για το εξής:
Εκεί που βάζουμε τα link για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες γιατί μας ζαλίζουν τον αν*νία με διαφημίσεις popup" ;;;
Μπαίνω στο τσατ του red planet μιά μέρα -ο οποίος παρέχει τέτοια links- και τους λέω "ρε παιδιά, αδερφός γάβρος είμαι της θύρας επτάς, για εξηγείστε μου" και μου λέει ο τύπος "πρέπει να βγάλουμε κάποια λεφτά κι εμείς".
Του λέω εγώ φίλε δεν είμαι της κεντρικιάς επιτροπής του ΚΚΕ εγώ, να βγάλεις λεφτά, αλλά όταν θες να μας διαφημίσεις τον μεγεθυντή π**υς π.χ. γιατί δεν μας βάζεις μιά εικόνα στάμπιλε στο πλάϊ να φαίνεται συνέχεια ο μεγεθυντής π**υς, ή όταν θες να διαφημίσες κάποιο τσοντοσάϊτ πάλι το ίδιο, ή το πάμε στοίχημα ΟΠΑΠ, ή-ή-ή, να τα βλέπουμε όμορφα και ωραία και να βλέπουμε και τον αγώνα στο video screen. Μου λέει λοιπόν ο red planets "σάματι ξέρω φίλε γιατί, η διαφημιστική εταιρεία γουστάρει να τα φτιάχνει έτσι, να είναι ιϊκά".
Η κυρία Ντίξον-Ντίξμπυ πως τη λένε λοιπόν από την Ιρλανδία ηγρόν ηγόρασε για όλα αυτά.
H Βια Μπέρια ,είναι η μαμή της Ιστορίας.Χαοτικός έγραψε: 22 Σεπ 2020, 23:29 Όλα αυτά είναι για ματαιόδοξα αρρωστάκια.
Δεν έχεις δίκιο αν μιλάς για μένα. Όταν ήμουν λύκειο ναι, το πάλευα είχα μέχρι και 500 φόλοουερς, αλλά μετά το κοψα. Τώρα το θέλω να επικοινωνώ με φίλους σε καθημερινή βάση, που είμαι σε άλλη πόλη.Χαοτικός έγραψε: 22 Σεπ 2020, 23:29 Όλα αυτά είναι για ματαιόδοξα αρρωστάκια.
Γιατί πόσο είσαι τώρα;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:03Δεν έχεις δίκιο αν μιλάς για μένα. Όταν ήμουν λύκειο ναι, το πάλευα είχα μέχρι και 500 φόλοουερς, αλλά μετά το κοψα. Τώρα το θέλω να επικοινωνώ με φίλους σε καθημερινή βάση, που είμαι σε άλλη πόλη.Χαοτικός έγραψε: 22 Σεπ 2020, 23:29 Όλα αυτά είναι για ματαιόδοξα αρρωστάκια.
έχω τελειώσει το λύκειο.Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:07Γιατί πόσο είσαι τώρα;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:03Δεν έχεις δίκιο αν μιλάς για μένα. Όταν ήμουν λύκειο ναι, το πάλευα είχα μέχρι και 500 φόλοουερς, αλλά μετά το κοψα. Τώρα το θέλω να επικοινωνώ με φίλους σε καθημερινή βάση, που είμαι σε άλλη πόλη.Χαοτικός έγραψε: 22 Σεπ 2020, 23:29 Όλα αυτά είναι για ματαιόδοξα αρρωστάκια.
Ηθικολογιες. Και σου λενε τετοιες παπαριες με στομφο υπερψαγμενου ατομου.
Και γω έχω τελειώσει, το λύκειο.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:09έχω τελειώσει το λύκειο.Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:07Γιατί πόσο είσαι τώρα;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:03
Δεν έχεις δίκιο αν μιλάς για μένα. Όταν ήμουν λύκειο ναι, το πάλευα είχα μέχρι και 500 φόλοουερς, αλλά μετά το κοψα. Τώρα το θέλω να επικοινωνώ με φίλους σε καθημερινή βάση, που είμαι σε άλλη πόλη.
Δεκαοχτώ είσαι; Θες να κάνεις σχέση με μεγάλο; Όπως έχουμε δει σε κάτι ελληνικές σειρές ρε συΚαραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:09έχω τελειώσει το λύκειο.Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:07Γιατί πόσο είσαι τώρα;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:03
Δεν έχεις δίκιο αν μιλάς για μένα. Όταν ήμουν λύκειο ναι, το πάλευα είχα μέχρι και 500 φόλοουερς, αλλά μετά το κοψα. Τώρα το θέλω να επικοινωνώ με φίλους σε καθημερινή βάση, που είμαι σε άλλη πόλη.