Γενικά έχει προταθεί ως σχέδιο, ο εποικισμός της Μπάιμπλ Μπελτ από τα δυτικά. Αλλά ποιος σοβαρός καλιφορνέζος θα πάει σε Ντακότα ή Αϊντάχο, όταν ζορίζεται ήδη στην Αριζόνα;TOR έγραψε: 22 Σεπ 2020, 21:22 ΥΓ: Ισχύει ότι έχουν πάει πολλοί Καλιφορνέζοι στο Τέξας, απλώς σε εμένα φαίνεται παλαβό να είναι τόσοι που να μπορούν να αλλάξουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αμερική: επίσημα υπο αναρχική διακυβέρνηση τα μεγαλύτερα αστικά κεντρα
Re: Αμερική: επίσημα υπο αναρχική διακυβέρνηση τα μεγαλύτερα αστικά κεντρα
My Life had stood, a Loaded Gun
Αν οι Ρεπουμπλικάνοι μπορέσουν και προσεγγίσουν τους (συντηρητικούς κοινωνικά) Λατίνους θα κρατήσουν το Τέξας.Αν όχι θα περάσουν δύσκολα.Highlander έγραψε: 22 Σεπ 2020, 21:29Γενικά το Τέξας αναπτύσσεται γρήγορα. Μεγαλώνουν τα αστικά κέντρα, μετακινούνται εκεί διάφορες εταιρείες και κάτοικοι δημοκρατικών πολιτειών όπως η Καλιφόρνια και παράλληλα υπαρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων με μεταναστευτικό προφίλ κυρίως από το Μεξικό στο νότιο τμήμα της πολιτείαςTOR έγραψε: 22 Σεπ 2020, 21:22 ΥΓ: Ισχύει ότι έχουν πάει πολλοί Καλιφορνέζοι στο Τέξας, απλώς σε εμένα φαίνεται παλαβό να είναι τόσοι που να μπορούν να αλλάξουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Όλα αυτά τα δεδομένα ευνοούν τους δημοκρατικούς και δείχνουν ότι το Τέξας θα κατευθυνθει ολοταχώς προς αυτούς τα επόμενα χρόνια, κάτι που θα είναι ταφόπλακα για τους ρεπουμπλικανους.
Το φετινό αποτέλεσμα που βέβαια θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει φέτος η υπέρβαση και να πάει στους δημοκρατικούς, σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί από τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετέχουν, καθώς εκεί έχουν συν τοις άλλοις ένα περίπλοκο και αποθαρρυντικο σύστημα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
Highlander έγραψε: 22 Σεπ 2020, 21:29Γενικά το Τέξας αναπτύσσεται γρήγορα. Μεγαλώνουν τα αστικά κέντρα, μετακινούνται εκεί διάφορες εταιρείες και κάτοικοι δημοκρατικών πολιτειών όπως η Καλιφόρνια και παράλληλα υπαρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων με μεταναστευτικό προφίλ κυρίως από το Μεξικό στο νότιο τμήμα της πολιτείαςTOR έγραψε: 22 Σεπ 2020, 21:22 ΥΓ: Ισχύει ότι έχουν πάει πολλοί Καλιφορνέζοι στο Τέξας, απλώς σε εμένα φαίνεται παλαβό να είναι τόσοι που να μπορούν να αλλάξουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Όλα αυτά τα δεδομένα ευνοούν τους δημοκρατικούς και δείχνουν ότι το Τέξας θα κατευθυνθει ολοταχώς προς αυτούς τα επόμενα χρόνια, κάτι που θα είναι ταφόπλακα για τους ρεπουμπλικανους.
Το φετινό αποτέλεσμα που βέβαια θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει φέτος η υπέρβαση και να πάει στους δημοκρατικούς, σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί από τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετέχουν, καθώς εκεί έχουν συν τοις άλλοις ένα περίπλοκο και αποθαρρυντικο σύστημα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους.
Δηλαδή;
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
- TOR
aljawn έγραψε: 22 Σεπ 2020, 21:50Δεν νομίζω ότι εμένα περιμένουν να τους πω. Ο θείος λογικά εδώ θα είναι (έχει παντρευτεί βουλγάρα σε δεύτερο γάμο και την έχει αράξει κάπου στην βόρεια Βουλγαρία όπου τα λεφτά του σόσιαλ πιάνουν τόπο ακόμαTOR έγραψε: 22 Σεπ 2020, 21:20 Ενδιαφέρον.
Υπάρχει και ένα (παλαβό) σενάριο ότι μπορεί να γυρίσει σε «μπλε» το Τέξας φέτος.![]()
Αν κοιτάξεις τα γκάλοπ για το Τέξας, θα δεις ότι η διαφορά υπέρ του Τραμπ αυτήν τη στιγμή είναι αρκετά πεσμένη σε σχέση με του 2016. Κυκλοφορεί η (επίσης παλαβή) φήμη ότι έχουν μετακομίσει πολλοί Καλιφορνέζοι στο Τέξας τα τελευταία χρόνια και ότι σε αυτούς οφείλεται η μείωση της διαφοράς.![]()
Άρα πες στους συγγενείς σου στο Austin να πάνε να ψηφίσουν. Πού ξέρεις;![]()
) ενώ δεν ξέρω αν είναι σε θέση να ταξιδέψει ή είναι πλέον σε φάση RBG. Το Τέξας έχει επιστολική; Οι ξαδέλφες, η μια έχει παντρευτεί μεξικανό δεύτερης γενιάς και η άλλη καθολικό, οπότε ίσως πάρει την μια ψήφο ο Τραμπ (του καθολικού). Έχω δέκα χρόνια να τους δω από κοντά, από τότε που είχα πάει στο γάμο της πρώτης (ωραίο το Ώστιν, μπορώ να πω το αγαπημένο μου σε σχέση με Τουίν Σίτις, Ατλάντα και ΝΥ που είδα).
Έμεινα στο Τέξας για 6 χρόνια και κάτι (Χιούστον κυρίως, Ντάλας για λίγους μήνες), αλλά εδώ με πιάνεις χωρίς ξεκάθαρη απάντηση.
Γιατί ρωτάς; Λες να επηρεάσει το αποτέλεσμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TOR την 23 Σεπ 2020, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- TOR
ΥΓ: Έχει πλάκα το πρόσφατο αφήγημα των συντηρητικών σχετικά με το Τέξας, ότι δηλαδή οι Καλιφορνέζοι liberals στηρίζοντας «σοσιαλιστική» πολιτική προκάλεσαν οικονομική παρακμή στην Καλιφόρνια και έρχονται τώρα στο Τέξας να το καταστρέψουν κι αυτό. 
ο ανθρωπος που ηθελε να ειναι αντιπαλος του Τραμπ
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... -vote.htmlIs Bloomberg trying to buy the Florida vote? Billionaire pays off more than $20m in debt for 31,000 felons so they can vote in the state where just 537 votes decided the presidential election in 2000
The billionaire has also pledged $100million to help Joe Biden win in Florida
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αν έχει επιστολική θα μπορούσε να ψηφίσει από Βουλγαρία. Η RBG πάντως φέρεται να ψηφισε την μέρα που πέθανε.TOR έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:23aljawn έγραψε: 22 Σεπ 2020, 21:50Δεν νομίζω ότι εμένα περιμένουν να τους πω. Ο θείος λογικά εδώ θα είναι (έχει παντρευτεί βουλγάρα σε δεύτερο γάμο και την έχει αράξει κάπου στην βόρεια Βουλγαρία όπου τα λεφτά του σόσιαλ πιάνουν τόπο ακόμαTOR έγραψε: 22 Σεπ 2020, 21:20 Ενδιαφέρον.
Υπάρχει και ένα (παλαβό) σενάριο ότι μπορεί να γυρίσει σε «μπλε» το Τέξας φέτος.![]()
Αν κοιτάξεις τα γκάλοπ για το Τέξας, θα δεις ότι η διαφορά υπέρ του Τραμπ αυτήν τη στιγμή είναι αρκετά πεσμένη σε σχέση με του 2016. Κυκλοφορεί η (επίσης παλαβή) φήμη ότι έχουν μετακομίσει πολλοί Καλιφορνέζοι στο Τέξας τα τελευταία χρόνια και ότι σε αυτούς οφείλεται η μείωση της διαφοράς.![]()
Άρα πες στους συγγενείς σου στο Austin να πάνε να ψηφίσουν. Πού ξέρεις;![]()
) ενώ δεν ξέρω αν είναι σε θέση να ταξιδέψει ή είναι πλέον σε φάση RBG. Το Τέξας έχει επιστολική; Οι ξαδέλφες, η μια έχει παντρευτεί μεξικανό δεύτερης γενιάς και η άλλη καθολικό, οπότε ίσως πάρει την μια ψήφο ο Τραμπ (του καθολικού). Έχω δέκα χρόνια να τους δω από κοντά, από τότε που είχα πάει στο γάμο της πρώτης (ωραίο το Ώστιν, μπορώ να πω το αγαπημένο μου σε σχέση με Τουίν Σίτις, Ατλάντα και ΝΥ που είδα).
Έμεινα στο Τέξας για 6 χρόνια και κάτι (Χιούστον κυρίως, Ντάλας για λίγους μήνες), αλλά εδώ με πιάνεις χωρίς ξεκάθαρη απάντηση.![]()
- TOR
aljawn έγραψε: 23 Σεπ 2020, 01:24Αν έχει επιστολική θα μπορούσε να ψηφίσει από Βουλγαρία. Η RBG πάντως φέρεται να ψηφισε την μέρα που πέθανε.TOR έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:23aljawn έγραψε: 22 Σεπ 2020, 21:50
Δεν νομίζω ότι εμένα περιμένουν να τους πω. Ο θείος λογικά εδώ θα είναι (έχει παντρευτεί βουλγάρα σε δεύτερο γάμο και την έχει αράξει κάπου στην βόρεια Βουλγαρία όπου τα λεφτά του σόσιαλ πιάνουν τόπο ακόμα) ενώ δεν ξέρω αν είναι σε θέση να ταξιδέψει ή είναι πλέον σε φάση RBG. Το Τέξας έχει επιστολική; Οι ξαδέλφες, η μια έχει παντρευτεί μεξικανό δεύτερης γενιάς και η άλλη καθολικό, οπότε ίσως πάρει την μια ψήφο ο Τραμπ (του καθολικού). Έχω δέκα χρόνια να τους δω από κοντά, από τότε που είχα πάει στο γάμο της πρώτης (ωραίο το Ώστιν, μπορώ να πω το αγαπημένο μου σε σχέση με Τουίν Σίτις, Ατλάντα και ΝΥ που είδα).
Έμεινα στο Τέξας για 6 χρόνια και κάτι (Χιούστον κυρίως, Ντάλας για λίγους μήνες), αλλά εδώ με πιάνεις χωρίς ξεκάθαρη απάντηση.![]()
Α μάλιστα, για το θείο σου πρόκειται. Θα μπορούσε ίσως να ψηφίσει στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βουλγαρία.
Μην λες πρεσβεία των ΗΠΑ στην Βουλγαρία, ξυπνάς μνήμες
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Golden Age
Λάθος... Την Αμερική που παρέλαβε παλεύει να διορθώσει. Το πότε γίνεται επίδειξη δύναμης, δεν σημαίνει ότι τώρα άλλαξε η κατάσταση... Εν τω μεταξύ με το Μπάιντεν θα χουν δικούς τους υπουργούς, θα ξεσαλώσουν. Θα κάνουν τις ΗΠΑ Ισπανία της δεκαετίας του '30...Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2020, 21:10 Ο Τραμπ δηλαδή κατα παραδοχή του παραδίδει μια Αμερική μικρότερη από αυτή που παρέλαβε.
Έστω και μαλακωδώς το παραδέχτηκε.
Ο Μπάιντεν θα βάλει μόνο κεντροαριστερούς υπουργούς και κανέναν ακραίο(το έχει πει δημόσια ότι δεν θα διαφέρει απο τους προηγούμενους δημοκρατικούς προέδρους στην επιλογή υπουργών).Με τον Τραμπ έχουν ξεσαλώσει και δεν μαζεύονται.Θα χάσει ο Τραμπ πιθανότατα τις εκλογές του 2020.Golden Age έγραψε: 23 Σεπ 2020, 04:07Λάθος... Την Αμερική που παρέλαβε παλεύει να διορθώσει. Το πότε γίνεται επίδειξη δύναμης, δεν σημαίνει ότι τώρα άλλαξε η κατάσταση... Εν τω μεταξύ με το Μπάιντεν θα χουν δικούς τους υπουργούς, θα ξεσαλώσουν. Θα κάνουν τις ΗΠΑ Ισπανία της δεκαετίας του '30...Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Σεπ 2020, 21:10 Ο Τραμπ δηλαδή κατα παραδοχή του παραδίδει μια Αμερική μικρότερη από αυτή που παρέλαβε.
Έστω και μαλακωδώς το παραδέχτηκε.
Νομίζω ότι οι "Δημοκρατικοί" και οι φασίστες αναρχικοί παρέδωσαν άλλη μια 4ετια στον Τραμπ
Δημοσκοπικα άλλα πράγματα φαίνονται αλλά θα το δούμε αυτό σε 41 μέρες απο τώρα.Ίφιδα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:35 Νομίζω ότι οι "Δημοκρατικοί" και οι φασίστες αναρχικοί παρέδωσαν άλλη μια 4ετια στον Τραμπ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 612 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 0 Απαντήσεις