ειναι που η ομαδα του 91 θα ...κερδιζε την ΑΕΚ του 2020 ,αρα το μεγαλειο του παρελθοντος ειναι αφθαστο και δεν συγκρινεται
πες το σε κανεναν προπονητη που χανει διαρκως να δει κανα γελακι το προσωπο του.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
σαν επιπεδο λεμε ελλ πρωταθληματος και τι κανανε με τις ομαδες που βρισκανε τι σημασια εχει αυτο που λεςΚόκκορας έγραψε: 22 Σεπ 2020, 18:06 εγω λεω ολες οι παραδοσιακες ομαδες που πρωταγωνιστουσαν στα 90'ς στα πρωταθληματα σε ιταλια,αγγλικα,ισπανια,ελλαδα (πλην ισως εξαιρεσεων)
θα χανανε ευκολα (και οσο πας κοντα στο 90 θα μιλουσαμε για διασυρμους ενω απο το αλλο ακρο απλα θα ειχαν αρκετες πιθανοτητες για θετικο αποτελεσμα) απο τους αντιστοιχους συλλογους τους το 2020 που πρωταγωνιστουν στα ιδια πρωταθληματα.
διοτι το ποδοσφαιρο εχει γινει αθλητικοτερο,η αποκατασταση παιχτων καλυτερη,τακτικες,μακτικες
κ.λπ κ.λπ τα παμε
Εχεις δει την Λατσιο του '98; Με Νεστα, Μαρκετζανι, Νετβεντ, Βιερι, Σαλας, Μιχαηλοβιτς, Κονσεισαο, Μαντσινι, Μποκσιτς, Αλμειδα, Φερναντο Κοουτο, Ντελα Πενια, Στανκοβιτς;Κόκκορας έγραψε: 22 Σεπ 2020, 18:06 εγω λεω ολες οι παραδοσιακες ομαδες που πρωταγωνιστουσαν στα 90'ς στα πρωταθληματα σε ιταλια,αγγλικα,ισπανια,ελλαδα (πλην ισως εξαιρεσεων)
θα χανανε ευκολα (και οσο πας κοντα στο 90 θα μιλουσαμε με καλες πιθανοτητες για διασυρμους ενω απο το αλλο ακρο απλα θα ειχαν πιθανοτητες για θετικο αποτελεσμα και οι διασυρμοι θα ηταν λιγοτεροι) απο τους αντιστοιχους συλλογους τους το 2020 που πρωταγωνιστουν στα ιδια πρωταθληματα.
διοτι το ποδοσφαιρο εχει γινει αθλητικοτερο,η αποκατασταση παιχτων καλυτερη,τακτικες,μακτικες
κ.λπ κ.λπ τα παμε
ετσι. εγω βλεπω βιερινια,μαου και βγαζω (ενιοτε)σπυριαΠάρταλος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 18:22 Ο Κόκορας έχει καψούρα με την ταχυδύναμη, ότι και να γράψετε δεν αλλάζει![]()
δεν διαφωνουμε

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.