!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γ@μιεστε όλοι όσοι κυβερνήσατε και κυβερνάτε. Και όχι δεν ζητώ συγγνώμη για τη γλώσσα μου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Γ@μιεστε όλοι όσοι κυβερνήσατε και κυβερνάτε. Και όχι δεν ζητώ συγγνώμη για τη γλώσσα μου.
Ακομα ενα thread για το ξεφτιλισμενο αστικο καπιταληστικο κωλοχανειο
https://twitter.com/RF8unruIqSXSfNa/sta ... 1041613824
https://twitter.com/RF8unruIqSXSfNa/sta ... 4513267712
https://twitter.com/RF8unruIqSXSfNa/sta ... 0420928512
ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ
https://twitter.com/RF8unruIqSXSfNa/sta ... 1041613824
https://twitter.com/RF8unruIqSXSfNa/sta ... 4513267712
https://twitter.com/RF8unruIqSXSfNa/sta ... 0420928512
ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 22 Σεπ 2020, 19:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Re: Γ@μιεστε όλοι όσοι κυβερνήσατε και κυβερνάτε. Και όχι δεν ζητώ συγγνώμη για τη γλώσσα μου.
Γιατι γραφετε γ@μιεστε αντι για γαμιεστε?
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Γ@μιεστε όλοι όσοι κυβερνήσατε και κυβερνάτε. Και όχι δεν ζητώ συγγνώμη για τη γλώσσα μου.
Δινει εμφαση !
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γαμημένο μπουρδελοδημόσιο
λίγη τσίπα ρε μουνόπανα
λίγη τσίπα ρε μουνόπανα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ποιος εχασε την τσιπα του να την βρουν οι καρεκλοκενταυροι.
-
stergiosbik
Από τις περιπτώσεις που ο πολιτης όντως έχει πραγματικά ανάγκη το Ελ δημόσιο αλλά αυτό φροντίζει να δυσκολεύει και άλλο την ήδη τρομακτικά δύσκολη ζωή του.
Άπειρα παραδειγματα που οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν τεράστια μάχη δίπλα στον ασθενή και κάποιοι κοπριτες σε κάθε είδους γραφεία δείχνουν την χειρότερη πλευρά του ανθρώπου.
Άπειρα παραδειγματα που οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν τεράστια μάχη δίπλα στον ασθενή και κάποιοι κοπριτες σε κάθε είδους γραφεία δείχνουν την χειρότερη πλευρά του ανθρώπου.
να θυμησω πως ειναι νημα του μπουμπη
στην ζωη μου εχω κανονα να μην πιστευω τπτ κ να μην δινω ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου για οτι λενε τα κομθοθνια
στην ζωη μου εχω κανονα να μην πιστευω τπτ κ να μην δινω ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου για οτι λενε τα κομθοθνια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο αλλά η πραγματικότητα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν απέχει σχεδόν καθόλου.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:11 να θυμησω πως ειναι νημα του μπουμπη
Μιλάμε για απίστευτες, τρελλές διατάξεις που αντί να διευκολύνουν την ζωή των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τον θανατο,τους εξευτελιζουν εντελώς.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
ρε τύπε μου, θα ρωτήσω εσένα που είσαι ο πρώτος διδάξαςΑγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:11 να θυμησω πως ειναι νημα του μπουμπη
πώς είναι αυτό το γαμημένο το σωστό;
κομθόθνια
κοθμόθνια
κουθμούθνια
κουμοθύθνια
γκουμθούθνια
γκουθμούθνια
gothμούνια
Ξέρεις τι έχει πει ο πρώτος κουμπιουτεράς για το θέμα, όλα τα ρολόγια (με δείκτη - δεν υπήρχαν και άλλα τότες) δύο φορές την ημέρα δείχνουν την σωστή ώρα.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:11 να θυμησω πως ειναι νημα του μπουμπη
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
κομθουνιστηριαJolly Roger έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:17ρε τύπε μου, θα ρωτήσω εσένα που είσαι ο πρώτος διδάξαςΑγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:11 να θυμησω πως ειναι νημα του μπουμπη
κομθόθνια
κοθμόθνια
κουθμούθνια
κουμοθύθνια
γκουμθούθνια
γκουθμούθνια
gothμούνια
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Jolly Roger
δεν έχει πολλά θ ρε γμτ.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:21κομθουνιστηριαJolly Roger έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:17ρε τύπε μου, θα ρωτήσω εσένα που είσαι ο πρώτος διδάξαςΑγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:11 να θυμησω πως ειναι νημα του μπουμπη
κομθόθνια
κοθμόθνια
κουθμούθνια
κουμοθύθνια
γκουμθούθνια
γκουθμούθνια
gothμούνια
![]()
θα υιοθετήσω το πιο σπλατερικό "γκοθμόθνια" του σ. Βάτραχου.
η περιπτωση τους ειναι η εξαιρεση στον κανοναsys3x έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:19Ξέρεις τι έχει πει ο πρώτος κουμπιουτεράς για το θέμα, όλα τα ρολόγια (με δείκτη - δεν υπήρχαν και άλλα τότες) δύο φορές την ημέρα δείχνουν την σωστή ώρα.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:11 να θυμησω πως ειναι νημα του μπουμπη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν υπάρχει εξαίρεση τότες δεν είναι κανόνας.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:25η περιπτωση τους ειναι η εξαιρεση στον κανοναsys3x έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:19Ξέρεις τι έχει πει ο πρώτος κουμπιουτεράς για το θέμα, όλα τα ρολόγια (με δείκτη - δεν υπήρχαν και άλλα τότες) δύο φορές την ημέρα δείχνουν την σωστή ώρα.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:11 να θυμησω πως ειναι νημα του μπουμπη
στην ζωη μου εχω κανονα να μην πιστευω τπτ κ να μην δινω ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου για οτι λενε τα κομθοθνια![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Jolly Roger
στον σ. Μπούμπαρο μπόρεσα να βρω τις δύο φορές του εικοσιτετραώρου που λέει ο συξάκαρος. Η μια ήταν σε έναν νήμα κάπου δύο χρόνια πριν. Για έναν ντελιβερά που έφαγε ξύλο από το αφεντικό του, or something ήταν ο νήμας, αλλά παραδόξως δεν είχε το παραμικρό ψέμα μέσα. Η δεύτερη φορά του εικοσιτετραώρου ήταν ένας περσινός νήμας όπου σ. Μπούμπαρος έκραζε τους ζαίους για ανακολουθία επειδή στηρίζανε κάτι ευρωπαϊκές αντισταλινικές νομοθεσίες. Οπότε ο κανόνας ισχύει.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:25η περιπτωση τους ειναι η εξαιρεση στον κανοναsys3x έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:19Ξέρεις τι έχει πει ο πρώτος κουμπιουτεράς για το θέμα, όλα τα ρολόγια (με δείκτη - δεν υπήρχαν και άλλα τότες) δύο φορές την ημέρα δείχνουν την σωστή ώρα.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:11 να θυμησω πως ειναι νημα του μπουμπη
στην ζωη μου εχω κανονα να μην πιστευω τπτ κ να μην δινω ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου για οτι λενε τα κομθοθνια![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 0 Απαντήσεις