!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Facebook: Απειλεί ότι θα κατεβάσει τους διακόπτες σε όλη την Ευρώπη!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Facebook: Απειλεί ότι θα κατεβάσει τους διακόπτες σε όλη την Ευρώπη!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Καραμελίτσα έγραψε: 22 Σεπ 2020, 14:12 το φέισμπουκ δε με νοιάζει, αλλά όποιος φταίει που θα κοπεί το ινστα θα φάει πολύ ξύλο.
Και το ινστα αμερικάνικο είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 22 Σεπ 2020, 14:11
vantono έγραψε: 22 Σεπ 2020, 13:21
Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 13:17 Τίποτα δε θα πάθουμε. Σιγά το φέισμπουκ. Τον τελευταίο καιρό βλέπω μόνο ειδήσεις και αναρτήσεις από ομάδες. Κανένας φίλος δεν ανεβάζει, τρέμεις να κάνεις ένα σχόλιο γιατί το βγάζει στις ενημερώσεις όλων των συγγενών και των επαγγελματικα γνωστών.
ναι, ισχύει αυτο. Το θεμα ειναι οτι αν φύγει, παίρνει μαζί του και το ινστα και μετά τέλος το οφθαλμόλουτρο με τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ! Να τοποθετηθεί πάραυτα ο Ντατζε. :c040:
Έχει και το βάιμπερ η ίδια εταιρία.
Δεν το ηξερα και δεν το εχω παρατηρήσει ποτέ, γιατί δεν έχω βάιμπερ. Εχω εφαρμογή whatsapp όμως, που παίζει να εχει και αυτο η ίδια εταιρία, απ'οτι εχω ακουσει. Θυμαμαι σχετικα προσφατα που επεσε ενα μπλακ-αουτ και στα τρία ταυτόχρονα. Ξεκινησε απο λαγκ στο fb, μετα επεσε εντελως και μετά έπεσαν και τα αλλα δύο.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Την επομενη θα ειναι 50% ο φορος εισαγωγης ευρωπαϊκων αυτοκινητων στις ΗΠΑ.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 22 Σεπ 2020, 14:20
Cecily Anne έγραψε: 22 Σεπ 2020, 14:11
vantono έγραψε: 22 Σεπ 2020, 13:21
ναι, ισχύει αυτο. Το θεμα ειναι οτι αν φύγει, παίρνει μαζί του και το ινστα και μετά τέλος το οφθαλμόλουτρο με τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ! Να τοποθετηθεί πάραυτα ο Ντατζε. :c040:
Έχει και το βάιμπερ η ίδια εταιρία.
Δεν το ηξερα και δεν το εχω παρατηρήσει ποτέ, γιατί δεν έχω βάιμπερ. Εχω εφαρμογή whatsapp όμως, που παίζει να εχει και αυτο η ίδια εταιρία, απ'οτι εχω ακουσει. Θυμαμαι σχετικα προσφατα που επεσε ενα μπλακ-αουτ και στα τρία ταυτόχρονα. Ξεκινησε απο λαγκ στο fb, μετα επεσε εντελως και μετά έπεσαν και τα αλλα δύο.
Είπα μαλακία, η βάιμπερ έκοψε επαφές με φέισμπουκ. Η γουατς απ αγοράστηκε απο φεισμπουκ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σιγά μην το κάνει. Εδώ γλύφουν τα παπαρια της Κίνας όλοι αυτοί και θα τους πειράξει το ρεγκιουλεισον της Ευρώπης. Το πιστέψαμε.

Προσοχή μη χτυπήσει η πόρτα τον κώλο του Zucc βγαίνοντας.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Απορώ πως αργήσαμε να φτάσουμε εδώ, καθότι ήταν σχεδόν βέβαιο μετά την θεμελίωση δικαιοδοσίας και εφαρμογής της GDPR στα υποκείμενα των πληροφοριών και όχι τους χειριστές τους. Αυτό είναι παγκόσμια (μη αμερικανική) πρωτοτυπία, το να υποχρεώνει δηλαδή τη ΕΕ τους χειριστές πληροφοριών να ακολουθούν την ευρωπαϊκή νομοθεσία και να είναι υπόλογοι σε ευρωπαϊκά δικαστήρια, ακόμα και αν δεν υπάρχει κανένας νομικός ή πραγματικός σύνδεσμος τους με την ΕΕ.

Οι αμερικανοί εξυπακούεται ότι δεν καταλαβαίνουν από διαφορετικές δικαιοδοσίες, είτε πρόκειται για φορολογικά θέματα (το κλασσικότερο ζήτημα, βλέπε FATCA) είτε πρόκειται για προσωπικά δεδομένα (βλέπε πώληση tik tok).
My Life had stood, a Loaded Gun
Marios
Phorum.gr user: Μάριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Marios »

Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 13:17 Τίποτα δε θα πάθουμε. Σιγά το φέισμπουκ. Τον τελευταίο καιρό βλέπω μόνο ειδήσεις και αναρτήσεις από ομάδες. Κανένας φίλος δεν ανεβάζει, τρέμεις να κάνεις ένα σχόλιο γιατί το βγάζει στις ενημερώσεις όλων των συγγενών και των επαγγελματικα γνωστών.
Εσύ ή εγώ ίσως. Ομως στην Ελλάδα(και την ΕΕ) το Facebook και το Ιnstagram είναι το πάθος εκατομύρια κόσμου. Που θα βρει μετά όλος αυτός ο κόσμος ιντερνετικη στέγη; Τα περισσότερα φόρουμ έχουν κλείσει.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Σεπ 2020, 14:17
Καραμελίτσα έγραψε: 22 Σεπ 2020, 14:12 το φέισμπουκ δε με νοιάζει, αλλά όποιος φταίει που θα κοπεί το ινστα θα φάει πολύ ξύλο.
Και το ινστα αμερικάνικο είναι.
ναι, αλλά το ίνστα είναι ωραίο.
Z
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πάντως Facebook-ξεFacebook δεν είναι και πάρα πολύ σωστό να ζητάς από κάποιον να αποδείξει ότι ΔΕΝ κάνει κάτι.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Στο καλο και ας μη μας γραφουν . :smt130
Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos »

foscilis έγραψε: 22 Σεπ 2020, 14:37 Πάντως Facebook-ξεFacebook δεν είναι και πάρα πολύ σωστό να ζητάς από κάποιον να αποδείξει ότι ΔΕΝ κάνει κάτι.
Το fac Facebookκαι το Instagram είναι η ζωή πάρα πολύ κόσμου παγκοσμίως(και στην ΕΕ).Το σενάριο να πέσει το Facebook και το Instagram απο την Ευρωπαϊκή Ενωση δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Στο Instagram χαζευεις ωραίες υπάρξεις και στο Facebook μαθαίνεις και κάνα νέο ή συμμετέχεις σε ομάδες/φόρουμ της επιλογής σου(εγώ π.χ στις ομάδας για θέματα πατριωτικά και στρατιωτικά που είμαι έχω την χαρά να μην βλέπω κανέναν αριστερό σε αυτά τα φόρουμ/ομάδες).Το κενό που θα αφήσουν θα είναι μεγάλο.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Marios έγραψε: 22 Σεπ 2020, 14:33
Εσύ ή εγώ ίσως. Ομως στην Ελλάδα(και την ΕΕ) το Facebook και το Ιnstagram είναι το πάθος εκατομύρια κόσμου. Που θα βρει μετά όλος αυτός ο κόσμος ιντερνετικη στέγη; Τα περισσότερα φόρουμ έχουν κλείσει.
το διαδύκτιο είναι κενό δίχως φειζμπούκ
Έλεος ρε χαλβάδες
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Θα πεινάσουν όλες οι κλώσσες. Δεν παίζει να συμβεί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Marios έγραψε: 22 Σεπ 2020, 14:33
Δε θα τελειώσει η εποχή των σόσιαλ μήντια άμα σταματήσει η FACEBOOK Inc. Θα εμφανιστούν άλλα σόσιαλ μήντια.
ΚΑι θα ήταν πολύ καλύτερα να υπήρχε μια πλατφόρμα που θα ελέγχεις τι σου δείχνει, και τι δείχνει από σένα.
Άσε που και τα μενού του φέισμπουκ είναι δύσχρηστα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”