!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν η Παναγία Παρθένος;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ήταν η Παναγία Παρθένος;
Α δε ξερω
Εμενα η μανα μου εχει φορα παρτιδα φατσα καρτα την Παναγια την Βηθλεεμιτισσα σπιτι της. Που χαμογελαει
Δε ξερω εγω τη φοβαμαι την Παναγια αν δω αυτη την εικόνα παιρνω θαρρος.
Προτιμω Ιεροσολυμιτισσα. Και δεος μπρος στην Γοργουπηκοο
Ωραια ειναι και η Παραμυθια Παναγια η εικονα
Εμενα η μανα μου εχει φορα παρτιδα φατσα καρτα την Παναγια την Βηθλεεμιτισσα σπιτι της. Που χαμογελαει
Αυτό για τη νύχτα.
Η Παναγιά η Ελευθερώτρια
τραβάει κουπί μέσα στην πάχνη
κι η καμπάνα ξεχνάει να πει άφες αυτοίς.
Τα πουλιά ωραία σκορπίζονται
στην απλή των φτερών τους θρησκεία
κι ο Υμηττός στο μισομπλέ μυστικισμό του
απωθεί την χωμένη στα πόδια του
Μαγδαληνή ομίχλη.
Κική Δημουλά
Η Παναγιά η Ελευθερώτρια
τραβάει κουπί μέσα στην πάχνη
κι η καμπάνα ξεχνάει να πει άφες αυτοίς.
Τα πουλιά ωραία σκορπίζονται
στην απλή των φτερών τους θρησκεία
κι ο Υμηττός στο μισομπλέ μυστικισμό του
απωθεί την χωμένη στα πόδια του
Μαγδαληνή ομίχλη.
Κική Δημουλά
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν σας ηννόησα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απροπο είναι Γοργοεπήκοοςbluerose έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 12:48 Α δε ξερω
Αυτή που έρχεται εις επηκοον ταχεως
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν εννοώ εσένα beria και χίλια συγγνώμη αν φάνηκε έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά πειράζονται όταν τους θίγονται τα θεμέλια της πίστης τους που στηρίζονται στον αέρα.foscilis έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 00:57 δηλαδή βασικά τα θεολογικά επιχειρήματα συνοψίζονται ότι "αν δεν υπήρξε γέννηση από παρθένα, τότε ένα σωρό άλλα πράγματα στα οποία πιστεύουμε είναι βλακείες". Ε... μήπως να πιάνανε το υπονοούμενο;
Δεν είναι έτσι. Ψήφος εμπιστοσύνης και ανοχή στην πίστη είναι ψήφος εμπιστοσύνης στον ανορθολογισμό. Ιδεολογικά τουλάχιστον θα πρέπει να αντιμάχονται όσοι πιστεύουν σε τέτοια πράγματα.Yochanan έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 01:15 Και τουμπαλιν, αμα θελει ο αλλος να πιστευει και δε βλαφτει κανενα με γεια του με χαρα του, δεν εχω καμια διαθεση να του αλλαξω τα μυαλα γιατι αμα τον βοηθαει και το κρινει αυτος οτι τον βοηθαει εγω δεν ξερω καλυτερα.
Αλλα ρε παιδι μου τι λυσσα κακια με τη γυναικα... λες και φταιει αυτη!!!! Δεν ηταν! Εκανε τον Ιησου. Ασε τους κρινους κτλ. Δεν παιζουν. Ηθελαν να ενισχυσουν τη θρησκεια με κατι περα απτο ανθρωπινο και ειπαν για αγγελους κτλ. Οι σαλτσες που βαζουν οι ανθρωποι συνηθως, για να κανουν κατι πιο... "ουαου"!!! (δε μουρχεται λεξη, χ3στ3 με...)
Της Μύστικονς;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 10:19Πανάσχετος, όπως περίμενα.μίστερ μαξ έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 10:05ισως για σένα το λέει αυτο. Δεν το λέει για την Μαρία. Πως προέκυψε να σε λέει νεαρή αγελάδα δεν ξέρω, ίσως αν κάποια το παίζει αμαζόνα στο φλόρουμ, αργά ή γρήγορα θα καταλήξει αγελάδα.
Δάμαλις τὸν μόσχον ἡ τεκοῦσα, τὸν ἄμωμον, χαῖρε τοῖς πιστοῖς· χαῖρε Ἀμνὰς κυήσασα, Θεοῦ Ἀμνὸν τὸν αἴροντα, κόσμου παντὸς τὰ πταίσματα· χαῖρε θερμὸν ἱλαστήριον.
Επειδή έχεις κολλήσει με τις Αμαζόνες, ευπειθώς αναφέρω ότι δεν τις γουστάρω.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Η Παναγια κι ο Χριστος ειναι πνεύματα αγαθα δικαια και σοφα
Εμεις δεν ειμαστε αγαθοι πως θα ταιριαξουμε;;;
Κι επειδη ειναι και τιμωρος ΑΦΟΥ μας αφηνει να αλωνιζουμε και κανουμε κακο σ εμας με τις τύψεις και στους αλλους γιατι..δε χρησιμοποιούμε την ελευθερία που μας εδωσε οπως πρεπει κσι γιατι εχουμε και τον αντίθετο να τσιγκλαει...ε ερχεται η θεια Δικη. Νισαφι δλ
Και μετα λενε οτι δεν υπαρχει Θεος
Απλα μετανοιωνεις κανεις υπομονες να ξεπληνεις αμαρτιες ε...και στρωνεις
Μετανοιωσα για τις αμαρτιες μου. Μιση ζωη να κανω λαθη και μιση να ξεπληρωνω
Εμ...νομοι Θεου. 10 πραγματα. Ψαλμοι 50...89...142...κι εμει μεσα ωραια τα λεει.
Εμεις δεν ειμαστε αγαθοι πως θα ταιριαξουμε;;;
Κι επειδη ειναι και τιμωρος ΑΦΟΥ μας αφηνει να αλωνιζουμε και κανουμε κακο σ εμας με τις τύψεις και στους αλλους γιατι..δε χρησιμοποιούμε την ελευθερία που μας εδωσε οπως πρεπει κσι γιατι εχουμε και τον αντίθετο να τσιγκλαει...ε ερχεται η θεια Δικη. Νισαφι δλ
Και μετα λενε οτι δεν υπαρχει Θεος
Απλα μετανοιωνεις κανεις υπομονες να ξεπληνεις αμαρτιες ε...και στρωνεις
Μετανοιωσα για τις αμαρτιες μου. Μιση ζωη να κανω λαθη και μιση να ξεπληρωνω
Εμ...νομοι Θεου. 10 πραγματα. Ψαλμοι 50...89...142...κι εμει μεσα ωραια τα λεει.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αλλάζει σιγά-σιγά παγκοσμίως:shrike έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 10:19Αυτά τα πΚΕ και τα ρέστα, μού φαίνονται εξίσου γραφικά με τα αντίστοιχα Μ.Α.Χ.Χ.Α.Ω.Ψ.Β.Γ.Δ.Ε των αρχαιόκαυλων Δωδεκαθεϊστών.
Δεν καταλαβαίνω ποια ανάγκη ωθεί κάποιους να τα χρησιμοποιούν. Είτε πιστεύει στον Χριστό είτε όχι κανείς, τα μ.Χ. και π.Χ. αποτελούν παγκόσμιο τρόπο να συνεννοούμαστε όλοι για την χρονολόγηση. Ποιος ο λόγος να προσπαθούμε να τα αλλάξουμε;
Απλή παρατήρηση. Επίσης, δεν το γράφω ως "πιστός" (που μόνο τέτοιος δεν είμαι).
before the Current Era (BCE).
Current Era (CE).
https://en.wikipedia.org/wiki/Common_Er ... breviation
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 07 Ιούλ 2018, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Northern Spirit
Tι θεμα γυρω απο την ζωη της Παναγιας, του Χριστου και αλλων σημαντικων προσωπων της θρησκειας ειναι οτι βασιζεται σε ανεπαρκεις ιστορικες πληροφοριες..Δεν υπαρχει επομενως πληρης εικονα για το τι συνεβηκε..
Σε αυτες τις εριπτωσεις η αποδεχεσαι την επισημη εκδοχη η την απορριπτεις...Τροπος παντως να βρεις την πληρη αληθεια δεν υπαρχει.
Εγω παντως το μεγαλυτερο ερωτημα που ειχα για την θρησκεια βασιζεται σε μια αποψη που μου ειπε πριν πολλα χρονια ενας μοναχος καπως αναθεωρητικος. Ο συγκεκριμενος μου ειπε οτι γυρισε παντου σε μοναστηρια, εκκλησιες, Αγιους τοπους κλ για δεκαετιες, εκανε ολες τις προσευχες, μετανοιες, εξομολογησεις κλπ που προεβλεπε η εκκλησια και παρολα αυτα δεν βρηκε πουθενα καμια ενδειξη για την υπαρξη του διαβολου και της κολασης, την δευτερα παρουσια, τους Αγιους, τον χριστο κλπ..
Οπως μου ειπε δοκιμασε με διαφορους τροπου να επικοινωνησει με το υπερπεραν αλλα καμια απαντηση δεν ηλθε...Ουτε Αγιος εμφανιστηκε ποτε να το μιλησει ουτε οραματα ειδε..
Αναλογη εμπειρια εχω και εγω...
Σε αυτες τις εριπτωσεις η αποδεχεσαι την επισημη εκδοχη η την απορριπτεις...Τροπος παντως να βρεις την πληρη αληθεια δεν υπαρχει.
Εγω παντως το μεγαλυτερο ερωτημα που ειχα για την θρησκεια βασιζεται σε μια αποψη που μου ειπε πριν πολλα χρονια ενας μοναχος καπως αναθεωρητικος. Ο συγκεκριμενος μου ειπε οτι γυρισε παντου σε μοναστηρια, εκκλησιες, Αγιους τοπους κλ για δεκαετιες, εκανε ολες τις προσευχες, μετανοιες, εξομολογησεις κλπ που προεβλεπε η εκκλησια και παρολα αυτα δεν βρηκε πουθενα καμια ενδειξη για την υπαρξη του διαβολου και της κολασης, την δευτερα παρουσια, τους Αγιους, τον χριστο κλπ..
Οπως μου ειπε δοκιμασε με διαφορους τροπου να επικοινωνησει με το υπερπεραν αλλα καμια απαντηση δεν ηλθε...Ουτε Αγιος εμφανιστηκε ποτε να το μιλησει ουτε οραματα ειδε..
Αναλογη εμπειρια εχω και εγω...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- nik_killthemall
Πάντως σε τέτοια νήματα γίνεται ξεκαθάρισμα των αληθινών αντί-θρησκων μακριά από προκλήσεις και πολιτικές επιρροές, από τους ψευτο-άθεους-αντίθρησκους του γλυκού νερού και του πολιτικού λεφτ(ο)λαηφστάηλ.
Οι πρώτοι θα στραφούν ενάντια στον μεσαιωνικό τρόπο σκέψης όλων των θρησκειών ανεξαιρέτως, ενώ οι δεύτεροι μόνο μερικών ...
Να ένας τρόπος Γαλή διάκρισης των αληθινών άθεων-άθρησκων-αγνωστικιστών από τους φεηκ με την πολιτική χροιά που δεν είναι χροιά απλώς αλλά το αντίστροφο, πολιτική άποψη με θρησκευτική χροιά (σχετικά με αυτά που λέγαμε στο άλλο νήμα).
Οι πρώτοι θα στραφούν ενάντια στον μεσαιωνικό τρόπο σκέψης όλων των θρησκειών ανεξαιρέτως, ενώ οι δεύτεροι μόνο μερικών ...
Να ένας τρόπος Γαλή διάκρισης των αληθινών άθεων-άθρησκων-αγνωστικιστών από τους φεηκ με την πολιτική χροιά που δεν είναι χροιά απλώς αλλά το αντίστροφο, πολιτική άποψη με θρησκευτική χροιά (σχετικά με αυτά που λέγαμε στο άλλο νήμα).
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 0 Απαντήσεις