Ασέβαστος έγραψε: 21 Σεπ 2020, 09:36θα της λες τα γκομενικα σου, θα τα αναλυετε για ενα πληρες 8ωρο, και κατα το βραδακι που θα εχω καλοσουρωσει θαρχεσαι να τα πεις και σε μενα, να παρεις γνωμη.Naida έγραψε: 21 Σεπ 2020, 09:25
Τι ωραια![]()
Θα έρθω κι εγώ με τα γατιά μου να είμαστε γειτόνοι να πίνω καφέ με τη νύχτα το πρωί και να καθαρίζουμε φασολάκια στην αυλή![]()
θα σου λεω παντα το ιδιο: τραβα γαμησου να γουσταρεις και ασε τις πολλες κουβεντες, και θα τελειωνει εκει η συζητηση. θα σκυβεις ντροπαλα το κεφαλι, αναγνωριζοντας το δικιο μου. ακομη και τα γατια θα σε κοιταζουν με υφος "σωστα τα λεει ο σοφος γεροντας"
μονο λιγο χαλαρα με τα ντεκολτε, επειδη θα καρφωνομαι και θα με στραβοκοιταει η νυχτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
παντρεύομαι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: παντρεύομαι
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Από ότι βλέπεις φοράνε όλες μαύρα και είναι χαρούμενεςΑγις έγραψε: 21 Σεπ 2020, 09:32Naida έγραψε: 21 Σεπ 2020, 09:25Ασέβαστος έγραψε: 21 Σεπ 2020, 09:06 ασιχτιρ με τρομαξες.
εχω κανονισμενο σε καμμια 10ετια που θα εχει παρει το δρομο του το παιδι μου, να χωρισω, να σου την πεσω με πμ, και να καταληξουμε να περασουμε την υπολοιπη ζωη μας σε κανα μικρο ψαροχωρι, συ να ζωγραφιζεις κι εγω να ψαρευω, και απο το μεσημερι και μετα να κουτσοπινουμε μεχρι το βραδυ σερι, σε παρακμιακο ταβερνακι παρεα με ιστοριες των ντοπιων παππουδιων. φοβηθηκα οτι μολις κατεστρεψες τα σχεδια μου.
αλλα ενταξει. αν τη βρω καμμια μερα στο κρεββατι μας οταν θα γυριζω απο το ψαρεμα νωρις, δε θα τη διωξω.![]()
Τι ωραια![]()
Θα έρθω κι εγώ με τα γατιά μου να είμαστε γειτόνοι να πίνω καφέ με τη νύχτα το πρωί και να καθαρίζουμε φασολάκια στην αυλή![]()
![]()
ΟπωσδήποτεΑσέβαστος έγραψε: 21 Σεπ 2020, 09:36θα της λες τα γκομενικα σου, θα τα αναλυετε για ενα πληρες 8ωρο, και κατα το βραδακι που θα εχω καλοσουρωσει θαρχεσαι να τα πεις και σε μενα, να παρεις γνωμη.Naida έγραψε: 21 Σεπ 2020, 09:25
Τι ωραια![]()
θα σου λεω παντα το ιδιο: τραβα γαμησου να γουσταρεις και ασε τις πολλες κουβεντες, και θα τελειωνει εκει η συζητηση. θα σκυβεις ντροπαλα το κεφαλι, αναγνωριζοντας το δικιο μου. ακομη και τα γατια θα σε κοιταζουν με υφος "σωστα τα λεει ο σοφος γεροντας"
μονο λιγο χαλαρα με τα ντεκολτε, επειδη θα καρφωνομαι και θα με στραβοκοιταει η νυχτα.
Νταξ ντεκολτέ δεν φοράω συχνά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
nostromos έγραψε: 21 Σεπ 2020, 01:18 το φαγατε το κοριτσακι μαγκουφηδες ... μια χαρα γκομενιτσα ειναι
Δεν είναι τετράγωνο. Μάλλον κύβος είναι. (Χ x 10^3)
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με αυτό;Mansko έγραψε: 21 Σεπ 2020, 13:10Δεν είναι τετράγωνο. Μάλλον κύβος είναι. (Χ x 10^3)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε τι τώρα; Να γαμιέται;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
.... αλλά όταν φοράς...Νταξ ντεκολτέ δεν φοράω συχνά.
(κατά το μεμε).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά άμα γυρνάς απο 'δω κι από κει σιγά σιγά γίνεσαι κουρέλι. Δε βλέπεις πόσες πορνοστάρ τελικά αυτοκτονούν;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αφού είναι λεσβία λέμε!Mansko έγραψε: 21 Σεπ 2020, 13:30Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά άμα γυρνάς απο 'δω κι από κει σιγά σιγά γίνεσαι κουρέλι. Δε βλέπεις πόσες πορνοστάρ τελικά αυτοκτονούν;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τί σε έβαλα, τσολιά στα παπάρια μου;nowhere έγραψε: 21 Σεπ 2020, 07:46να πεις ατον πνευματικό σου ότι κολάστηκες.πες και καμιά προσευχή στα γόνατα μέχρι να πας να εξομολογηθείςΖενίθεδρος έγραψε: 21 Σεπ 2020, 01:07 Από τα βυζιά είχα την σηκωμαρα. Το πρόσωπο που είδα μετα δεν ήταν τόσο αποκρουστικό ώστε να μου πέσει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Καααλά...
Μ' αυτήν την λογική κι ένας άντρας γυριστρούλης γίνεται κουρέλι ή είναι το ίδιο χρησιμοποιημένος.Mansko έγραψε: 21 Σεπ 2020, 13:30Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά άμα γυρνάς απο 'δω κι από κει σιγά σιγά γίνεσαι κουρέλι. Δε βλέπεις πόσες πορνοστάρ τελικά αυτοκτονούν;
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι η κυρία δεν ασχολείται με άντρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Παπαρια. Είναι τόσο λεσβια όσο το φιλί της Μαντόνα, στην οποία έριχνε σουλτάν μερεμετια ο Σων Πεν και αυτή δεν τον χώριζε, λόγω της ιδιαίτερης αδυναμίας που έχει στην πουτσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Σεπ 2020, 15:40Μ' αυτήν την λογική κι ένας άντρας γυριστρούλης γίνεται κουρέλι ή είναι το ίδιο χρησιμοποιημένος.
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι η κυρία δεν ασχολείται με άντρες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
ατάκα του ιωσήφ ήταν αυτή?