georgebi έγραψε: 21 Σεπ 2020, 13:27
Kauldron έγραψε: 21 Σεπ 2020, 13:17
Το βλέπω να καίγεται σύντομα κι αυτό. Ποιός θα τους εμποδίσει, άλλωστε? Αν είναι κάθε φορά που καίγεται να φεύγουν 400-500 άτομα, γιατί να μην το κάνουν?
Παρ όλο που αμφότεροι ευχόμαστε(σε αντίθεση με τους Συριζεους...
έτσι δεν είναι;) να μην τους αφήσουν να το κάψουν...
ΝΑΙ είναι μια ισχυρή πιθανότατα να συμβεί...
Αγαπητέ μου φίλε που Γεωργεύεις, οι ευχές τζάμπα είναι. Κι εγώ μπορεί να εύχομαι να πηδήξω την Κέητ Άπτον, αλλά με τις ευχές στο χέρι θα μείνω.
Το ζητούμενο είναι τί ΚΑΝΟΥΜΕ. Και αυτό που θα έπρεπε να ΚΑΝΟΥΜΕ αν δεν ήμασταν χαζοχαρούμενοι, θα ήταν να κοιτάξουμε αυτοί οι πρόσφυγερς να γυρίσουν από 'κει που μας ήρθανε, με κάθε τρόπο, ακόμα και με τον ίδιο τρόπο που μας ήρθανε. Ομοίως και για τις ΜΚΟ.
Βρίσκονται σε περιοχές τις οποίες εποφθαλμιά η Τουρκία, και είναι πολύ πιθανό μέχρι στιγμής να έχουν ΗΔΗ καταγράψει, για λογαριασμό της Τουρκίας, όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Επιπλέον η πιθανότητα της προβοκάτσιας είναι υπαρκτή. Κατάληψη άδειου κτιρίου, και τοποθέτηση τουρκικής σημαίας σ' αυτό, σοβαρά επεισόδια, στα οποία η Τουρκία μπορεί να παρενέβαινε "για να προστατεύσει τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς του νησιού", και χίλια δυο άλλα μπορούν να γίνουν.
Αλλά εκεί στο δημοκρατικό τόξο, ΝΔ, Σύριζα, Πασοκ, και λοιποί κοιτάτε να πολεμήσετε τον νατιβισμό.
Στο μεταξύ εξήγησέ μου σε παρακαλώ, με ποιόν τρόπο θα μπορέσει το κράτος να εμποδίσει καινούργιο εμπρησμό?