!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ
«Βασανιστές της χούντας, τώρα χρυσαυγίτες, όπλο του συστήματος είναι οι φασίστες»,
«Φονιάδες εργατών, ρουφιάνοι αφεντικών είναι η συμμορία των Χρυσαυγιτών»
και «Έσπασε η βιτρίνα του καπιταλισμού, βρώμισε ο τόπος με μπόχα φασισμού»
βροντοφώναξαν Σωματεία και φορείς με την κινητοποίησή τους στο Κερατσίνι,
με αφορμή τη συμπλήρωση των εφτά χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή.
«Φονιάδες εργατών, ρουφιάνοι αφεντικών είναι η συμμορία των Χρυσαυγιτών»
και «Έσπασε η βιτρίνα του καπιταλισμού, βρώμισε ο τόπος με μπόχα φασισμού»
βροντοφώναξαν Σωματεία και φορείς με την κινητοποίησή τους στο Κερατσίνι,
με αφορμή τη συμπλήρωση των εφτά χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά για τη Μάγδα Φύσσα
https://www.koutipandoras.gr/article/i- ... yssa-video
https://www.koutipandoras.gr/article/i- ... yssa-video
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Obi Wan Iakobi
Βλεπω παλαντζαρει επικινδυνα ο συντροφος.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- περαστικος
Αν ο Φυσας ηταν δεξιοτερα του ΣΥΡΙΖΑ (πχ ΝΔ) και εκανε μπανιο περισσοτερες απο μια φορα την εβδομαδα, δεν θα τον ηξερε κανεις.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- Obi Wan Iakobi
Μονο οι λατρεις του ποιοτικου hip hop.περαστικος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 16:55 Αν ο Φυσας ηταν δεξιοτερα του ΣΥΡΙΖΑ (πχ ΝΔ) και εκανε μπανιο περισσοτερες απο μια φορα την εβδομαδα, δεν θα τον ηξερε κανεις.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Hector Buas
Δεν είμαι γενικά "λάτρης" του Τζήμερου αλλά ένα (μεγάλο) δίκιο το έχει.Obi Wan Iakobi έγραψε: 22 Σεπ 2020, 16:56Μονο οι λατρεις του ποιοτικου hip hop.περαστικος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 16:55 Αν ο Φυσας ηταν δεξιοτερα του ΣΥΡΙΖΑ (πχ ΝΔ) και εκανε μπανιο περισσοτερες απο μια φορα την εβδομαδα, δεν θα τον ηξερε κανεις.
https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 53641?s=20
Ρε σείς σύντροφοι τόσες εκδηλώσεις έγιναν για αυτόν αυτές τις μέρες αλλά ένα ποίημα του μεγάλου ποιητή και τραγουδιστή δεν ακούσαμε αυτές τις μέρες. Μήπως είναι καιρός να ακούσουμε μερικά?
- Hector Buas
Σύντροφοι αριστεροί.
Μην κάνετε το κορόϊδο και μην είστε τεμπέληδες!
Αναρτήστε επιτέλους μερικούς απο τους θαυμάσιους στίχους του μεγαλειώδους ποιητή, συνθέτη και τραγουδιστή Παύλου Φύσσα!
Μην μας αφήνετε στο σκοτάδι όταν υπάρχουν τέτοια καλλιτεχνικά αριστούργήματα!
Μην κάνετε το κορόϊδο και μην είστε τεμπέληδες!
Αναρτήστε επιτέλους μερικούς απο τους θαυμάσιους στίχους του μεγαλειώδους ποιητή, συνθέτη και τραγουδιστή Παύλου Φύσσα!
Μην μας αφήνετε στο σκοτάδι όταν υπάρχουν τέτοια καλλιτεχνικά αριστούργήματα!
Μόνο που αρχιζετε τα μα-μου και βγάζετε όλη αυτην την ενόχληση (εννοείται και ο ναζί με γραβάτα τζιμερος) κάτι σημαίνει, στήριξη σε ρουπακιάδες. Και συνήθως είναι από άτομα «εγω δεν είμαι φασιστας αλλά...». Το ερώτημα είναι γιατι κάποιος πρέπει να ενοχλείται απο την μνήμη για τις δολοφονίες των ναζι;
Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
Τι κρύβει μέσ' στα δόντια του το ξέρω,
καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.
Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
μα όχι και το μίσος του για μένα.
Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.
Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
που λούζεται στον ήλιο και στ' αγέρι,
το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.
Μα πάλι θέ ν' απλώσει σα χολέρα
πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.
Στίχοι: Φώντας Λάδης
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Πρώτη εκτέλεση: Μαρία Δημητριάδη
Τα γρυλίσματα επομένως εναντίον του κιλα πι δεν είναι αθώα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Fluffy έγραψε: 23 Σεπ 2020, 06:15 Μόνο που αρχιζετε τα μα-μου και βγάζετε όλη αυτην την ενόχληση (εννοείται και ο ναζί με γραβάτα τζιμερος) κάτι σημαίνει, στήριξη σε ρουπακιάδες. Και συνήθως είναι από άτομα «εγω δεν είμαι φασιστας αλλά...». Το ερώτημα είναι γιατι κάποιος πρέπει να ενοχλείται απο την μνήμη για τις δολοφονίες των ναζι;
Απάντηση δια της απαντήσεως δεν υπάρχει.Πρώτα απαντάς γιατί δεν παίζεις στη μνήμη του τα τραγούδια που τραγουδούσε και μετά λες για την ενόχληση των άλλων.
Αυτό σας καίει δηλαδή;πατησιωτης έγραψε: 23 Σεπ 2020, 07:36Fluffy έγραψε: 23 Σεπ 2020, 06:15 Μόνο που αρχιζετε τα μα-μου και βγάζετε όλη αυτην την ενόχληση (εννοείται και ο ναζί με γραβάτα τζιμερος) κάτι σημαίνει, στήριξη σε ρουπακιάδες. Και συνήθως είναι από άτομα «εγω δεν είμαι φασιστας αλλά...». Το ερώτημα είναι γιατι κάποιος πρέπει να ενοχλείται απο την μνήμη για τις δολοφονίες των ναζι;
Απάντηση δια της απαντήσεως δεν υπάρχει.Πρώτα απαντάς γιατί δεν παίζεις στη μνήμη του τα τραγούδια που τραγουδούσε και μετά λες για την ενόχληση των άλλων.
η κατρακύλα δεν έχει πάτο, να ξες
Σιγά μην το κάνουμε και γκοσιπ, πολιτικό ζήτημα είναι γιαυτό είναι και στην εσωτερικη πολιτική
αν σας ζορίζει αυτό ζητήστε να μεταφερθεί στην μουσική. Για να δω περισσότερο αν φτάσατε σε νέο επίπεδο, κατρακυλώντας πάντα.
- Λίνο Βεντούρα
Φοβούνται οι ρεζίληδες. Αντ’ αυτού βάζουν Μικρούτσικοπατησιωτης έγραψε: 23 Σεπ 2020, 07:36Fluffy έγραψε: 23 Σεπ 2020, 06:15 Μόνο που αρχιζετε τα μα-μου και βγάζετε όλη αυτην την ενόχληση (εννοείται και ο ναζί με γραβάτα τζιμερος) κάτι σημαίνει, στήριξη σε ρουπακιάδες. Και συνήθως είναι από άτομα «εγω δεν είμαι φασιστας αλλά...». Το ερώτημα είναι γιατι κάποιος πρέπει να ενοχλείται απο την μνήμη για τις δολοφονίες των ναζι;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Καθόλου δεν καίει.Σχολιάζουμε αυτό το πρωτότυπο γεγονός.
Αυτό είναι το φυσιολογικό σε όλο τον κόσμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση