vantono έγραψε: 20 Σεπ 2020, 01:00 Μοιάζετε πάρα πολύ μεταξύ σας, μπορώ να πω.
Θα είστε και γαμώ τα ζευγάρια, σαν το ζεύγος Βαρουφάκη.
![]()
Ήμαρτον
![]()
Για αύριο κάτι έχω κανονίσει, αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το πρόγραμμά μου.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 20 Σεπ 2020, 19:06 Από αυτή την ιστορία πάντως βγήκε ένα καλό, μάθαμε πόσες μέρες έχει να γαμήσει ο χέλλης. Οκ, επιστρέφω στο κλουβί.
Εγώ πάντως επειδή είμαι πολύ έξυπνος, το έπιασα.
περίμενα κάτι καλύτερο από σένα ως προς το στυλ.νύχτα έγραψε: 20 Σεπ 2020, 00:14 και στα δικάσας λουλουδάκιαμου
https://www.instagram.com/p/B22JphPD1n2/
![]()
κάνε μια εξαίρεση και ξέχασε για λίγο την χίππικη απλότηταthe comet the course the tail έγραψε: 20 Σεπ 2020, 19:25 περίμενα κάτι καλύτερο από σένα ως προς το στυλ.

Aρκετοί πχορουμίτες πληρούν την προϋπόθεση.
επιεικως καρκατσουλιονύχτα έγραψε: 20 Σεπ 2020, 19:42κάνε μια εξαίρεση και ξέχασε για λίγο την χίππικη απλότηταthe comet the course the tail έγραψε: 20 Σεπ 2020, 19:25 περίμενα κάτι καλύτερο από σένα ως προς το στυλ.
εδώ μιλάμε για αβάν γκαρντ-ρετροθεατροδραματικό αέρα
(χορεύτρια είναι αφού, άσε που μεταμορφώνεται)
![]()
Μπα, αν ανέβαζες μία πιο κοινή θνητή λεσβία, βλέπε διασταύρωση armadio με lampada da scrivania, θα την έβρισκε μούρλια. Τώρα έβαλες μια εξωτική παρουσία, ε φτύνει τον κόρφο του.
έχει ψυχαναγκασμούς και δύσκολα απελευθερώνεται ο καλόςμουCecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 19:50
Μπα, αν ανέβαζες μία πιο κοινή θνητή λεσβία, βλέπε διασταύρωση armadio με Lampada da scrivania, θα την έβρισκε μούρλια. Τώρα έβαλες μια εξωτική παρουσία, ε φτύνει τον κόρφο του.
Δεν ξέρω, γενικά οι άντρες έχουν μια περίεργη θέαση των πραγμάτων.νύχτα έγραψε: 20 Σεπ 2020, 19:57
έχει ψυχαναγκασμούς και δύσκολα απελευθερώνεται ο καλόςμου
δέκα χρόνια αυστηρός κριτής σε όλα -μα τον αποδέχομαι και τον λατρεύω
![]()
μεγάλη κουβένταCecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:00 Δεν ξέρω, γενικά οι άντρες έχουν μια περίεργη θέαση των πραγμάτων.
ΠΧ. οι λεσβίες eίναι σαν κάτι δικές μας τραγουδίστριες έντεχνες και οι γκέυ σαν φτερούδες.
Λες και ο Kortajarena ας πούμε δε θα είχε όποια ήθελε χτες.
Anyway.
Κανένα πρόβλημα.