Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 17:19 Ωραίοι ώμοι. Το συγκεκριμένο σημείο απο το λαιμό έως τον ώμο, μπορεί να κάνει απίστευτα θελκτική μία γυναίκα.

Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 17:19 Ωραίοι ώμοι. Το συγκεκριμένο σημείο απο το λαιμό έως τον ώμο, μπορεί να κάνει απίστευτα θελκτική μία γυναίκα.

να ρωτηκσξω ....hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2020, 18:12Και ο λαιμός είναι ωραίος αλλά η φάτσα... άσ' τα.Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 17:19 Ωραίοι ώμοι. Το συγκεκριμένο σημείο απο το λαιμό έως τον ώμο, μπορεί να κάνει απίστευτα θελκτική μία γυναίκα.
Μάτια, φρύδια και ειδικά χείλη. Επίσης το κεφάλι της είναι ασύμμετρο. Κοίτα πόσο ακόμα εκτείνεται πάνω απ' τα μάτια.
Εντάξει σίγουρα το γούστο είναι υποκειμενικό. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το πρόσωπο της έχει ματάρες, ωραία χείλη και ωραίο σαγόνι. Και φρύδια. Και μαλλιά.hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2020, 18:12
Μάτια, φρύδια και ειδικά χείλη. Επίσης το κεφάλι της είναι ασύμμετρο. Κοίτα πόσο ακόμα εκτείνεται πάνω απ' τα μάτια.
Το ξέρωΑγις έγραψε: 20 Σεπ 2020, 18:12ειμαι
ελα να τα πεις στα πακιστανια που εχω με ενα ξεροκοματο για μεροκαματο κ στεγη στον παλιο αχυρωνα ποσο τυχεροι ειναι
Μπινελίκι σε κεφαλαιογράμματη
η αληθεια ειναι πως εχει τελεια τσιμπουκοχειλα + ανασηκωμενη μυτη κ ρουθουνια για να κανει βαθυ λαρυγγι με ανεση στην αναπνοη + μακρυ μαλλι + μακριες βλεφαριδες για το σιγκαπουριανοNaida έγραψε: 20 Σεπ 2020, 18:17Εντάξει σίγουρα το γούστο είναι υποκειμενικό. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το πρόσωπο της έχει ματάρες, ωραία χείλη και ωραίο σαγόνι. Και φρύδια. Και μαλλιά.hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2020, 18:12
Μην ασφυκτιά ; κρίμαΑγις έγραψε: 20 Σεπ 2020, 18:23η αληθεια ειναι πως εχει τελεια τσιμπουκοχειλα + ανασηκωμενη μυτη κ ρουθουνια για να κανει βαθυ λαρυγγι με ανεση στην αναπνοη + μακρυ μαλλι + μακριες βλεφαριδες για το σιγκαπουριανοNaida έγραψε: 20 Σεπ 2020, 18:17Εντάξει σίγουρα το γούστο είναι υποκειμενικό. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το πρόσωπο της έχει ματάρες, ωραία χείλη και ωραίο σαγόνι. Και φρύδια. Και μαλλιά.hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2020, 18:12
αστείρευτη πηγή γέλιου το πχορουμάκιμας