λολ. Κουτσομπολιό μιας και είπες για Παναγιωταρέα: είναι η σύντροφος της Μενδωνη, της υπουργού. Την έχει μαζί της όπου πάει.Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:03Κι εγώ ! Η τούφα μου θύμιζε κάτι σε κρουελλα κ Παναγιωταρέα στο μοντελε!Αίγαγρος έγραψε: 20 Σεπ 2020, 09:59 Το είχα μπανίσει και εγώ με τη μία όταν μπήκε στο MySR. Ίσως η πιο δυνατή παρουσία εκεί μέσα και από τις δυνατότερες ever στο σόου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
παντρεύομαι
Re: παντρεύομαι
- Cecily Anne
Νάις κάπλ, εγκρίνω!!!!!!!!!!!!!!Αίγαγρος έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:06λολ. Κουτσομπολιό μιας και είπες για Παναγιωταρέα: είναι η σύντροφος της Μενδωνη, της υπουργού. Την έχει μαζί της όπου πάει.Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:03Κι εγώ ! Η τούφα μου θύμιζε κάτι σε κρουελλα κ Παναγιωταρέα στο μοντελε!Αίγαγρος έγραψε: 20 Σεπ 2020, 09:59 Το είχα μπανίσει και εγώ με τη μία όταν μπήκε στο MySR. Ίσως η πιο δυνατή παρουσία εκεί μέσα και από τις δυνατότερες ever στο σόου.![]()
Βάλε yt να δεις επεισόδιο, στην τούφα αναφέρομαι αποκλειστικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πάλι καλά που δεν σου θύμισε τον Αυτιά.Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:18
Κι εγώ ! Η τούφα μου θύμιζε κάτι σε κρουελλα κ Παναγιωταρέα στο μοντελε!
Σε κάθε περίπτωση, η κοπέλα είναι κάτι μεταξύ Βραζιλιάνας και Ινδής, όπερ σημαίνει ότι ελάχιστοι θα εστιάσουν στην τούφα.
Νομίζω πάντως ότι άσπρη θα ήταν καλύτερη.
Η τούφα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Ναι, συμφωνώ, άσπρη θα ήταν σοβαρά αξιοπρόσεκτη, όχι μόνο από μένα δηλαδή.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:30Πάλι καλά που δεν σου θύμισε τον Αυτιά.Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:18
Κι εγώ ! Η τούφα μου θύμιζε κάτι σε κρουελλα κ Παναγιωταρέα στο μοντελε!![]()
Σε κάθε περίπτωση, η κοπέλα είναι κάτι μεταξύ Βραζιλιάνας και Ινδής, όπερ σημαίνει ότι ελάχιστοι θα εστιάσουν στην τούφα.
Νομίζω πάντως ότι άσπρη θα ήταν καλύτερη.
Η τούφα.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το κορίτσι γιατί φοράει χαλκά στη μύτη;νύχτα έγραψε: 20 Σεπ 2020, 00:14 και στα δικάσας λουλουδάκιαμου
https://www.instagram.com/p/B22JphPD1n2/
![]()
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Να ζησετε!
Το καλυτερο κοριτσι του φορουμ μας πηρε.
Βαλε και μια φωτο με το ματωμενο σεντονι απο την πρωτη νυχτα.
nick έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:34 Να ζησετε!
Ξέρεις με πόσους έχει πάει αυτή;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Για να την σέρνουν από δω κι από κει, όπως της αξίζει της τύπισσας.Mansko έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:33Το κορίτσι γιατί φοράει χαλκά στη μύτη;νύχτα έγραψε: 20 Σεπ 2020, 00:14 και στα δικάσας λουλουδάκιαμου
https://www.instagram.com/p/B22JphPD1n2/
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μα κοίτα πόσο μεγάλος είναι μοιάζει με εξημερωμένη φώκια του τσίρκου.
Feindflug έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:36
Για να την σέρνουν από δω κι από κει, όπως της αξίζει της τύπισσας.
Πώς βγήκε η φράση «Τον σέρνει από τη μύτη»
Ένα παλιότερο έθιμο του γάμου έδωσε την παροιμιώδη έκφραση
Για όποιον άντρα τον κάνει ό,τι θέλει η γυναίκα του, συχνά λέμε ότι αυτόν «τον σέρνει από τη μύτη», μια ιδιαίτερα συνηθισμένη παροιμιώδης έκφραση.
Σύμφωνα με τον Τάκη Νατσούλη, η φράση αυτή δείχνει τη βαρβαρότητα που επικρατούσε σε ένα παλιότερο έθιμο του γάμου.
Στην παλιά Αθήνα όταν ένας άντρας ήθελε να ζητήσει να παντρευτεί μια γυναίκα, έστελνε πρώτα στα «πεθερικά» του και στους κουνιάδους του διάφορα δώρα: Μεταξωτές, φλοκάτες κουβέρτες, ασημένια μαχαιροπίρουνα, ναργιλέδες με χρυσά επιστόμια και πολλά άλλα.
Αν τα «πεθερικά» κρατούσαν τα δώρα αυτά, σήμαινε πως ήταν σύμφωνοι και τον ήθελαν για γαμπρό. Αν, όμως, συνέβαινε το αντίθετο, τότε ο υποψήφιος γαμπρός -αν ήταν παλικαράς- πήγαινε έξω από το σπίτι τους, τραβούσε την κουμπούρα του και άρχιζε να την αδειάζει στα παράθυρα και στις πόρτες των «πεθερικών» του.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ή να βγουν και άλλοι από μέσα και να αρχίσουν κι αυτοί τις κουμπουριές να σηκώσουν στα κεραμίδια ένα κόκκινο πανί, πράγμα που σήμαινε ότι άλλαξαν γνώμη και τον ήθελαν τώρα να γίνει παιδί τους. Η σκηνοθεσία άλλαζε, τότε, αυτομάτως.
Η νύφη κουκουλωμένη με ένα τσεμπέρι, έβγαινε στο δρόμο, έπιανε το γαμπρό από τη μύτη και του έκανε τρεις γύρους στη γειτονία, για να διαπιστώσουν όλοι ότι τα πράγματα τακτοποιήθηκαν με το καλό.
Ο Λουκιανός στο διάλογο Ήρας και Δία, παρουσιάζει την Ήρα να λέει θυμωμένη στον Δία: «Σ’ εσένα αυτός είναι δεσπότης και άγει σε και φέρει της ρινός έλκων» και συ τον ακολουθείς όπου σε οδηγεί, εύκολα δε αλλάζει και γίνεσαι ό,τι εκείνος διατάξει. Το ίδιο και στον Εργότιμο που λέει: «Δια τούτο είλκεν ημάς από της ρινός», που θα πει: «Για τούτο μας τραβούσε από τη μύτη».
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... po-ti-miti
Ένα παλιότερο έθιμο του γάμου έδωσε την παροιμιώδη έκφραση
Για όποιον άντρα τον κάνει ό,τι θέλει η γυναίκα του, συχνά λέμε ότι αυτόν «τον σέρνει από τη μύτη», μια ιδιαίτερα συνηθισμένη παροιμιώδης έκφραση.
Σύμφωνα με τον Τάκη Νατσούλη, η φράση αυτή δείχνει τη βαρβαρότητα που επικρατούσε σε ένα παλιότερο έθιμο του γάμου.
Στην παλιά Αθήνα όταν ένας άντρας ήθελε να ζητήσει να παντρευτεί μια γυναίκα, έστελνε πρώτα στα «πεθερικά» του και στους κουνιάδους του διάφορα δώρα: Μεταξωτές, φλοκάτες κουβέρτες, ασημένια μαχαιροπίρουνα, ναργιλέδες με χρυσά επιστόμια και πολλά άλλα.
Αν τα «πεθερικά» κρατούσαν τα δώρα αυτά, σήμαινε πως ήταν σύμφωνοι και τον ήθελαν για γαμπρό. Αν, όμως, συνέβαινε το αντίθετο, τότε ο υποψήφιος γαμπρός -αν ήταν παλικαράς- πήγαινε έξω από το σπίτι τους, τραβούσε την κουμπούρα του και άρχιζε να την αδειάζει στα παράθυρα και στις πόρτες των «πεθερικών» του.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ή να βγουν και άλλοι από μέσα και να αρχίσουν κι αυτοί τις κουμπουριές να σηκώσουν στα κεραμίδια ένα κόκκινο πανί, πράγμα που σήμαινε ότι άλλαξαν γνώμη και τον ήθελαν τώρα να γίνει παιδί τους. Η σκηνοθεσία άλλαζε, τότε, αυτομάτως.
Η νύφη κουκουλωμένη με ένα τσεμπέρι, έβγαινε στο δρόμο, έπιανε το γαμπρό από τη μύτη και του έκανε τρεις γύρους στη γειτονία, για να διαπιστώσουν όλοι ότι τα πράγματα τακτοποιήθηκαν με το καλό.
Ο Λουκιανός στο διάλογο Ήρας και Δία, παρουσιάζει την Ήρα να λέει θυμωμένη στον Δία: «Σ’ εσένα αυτός είναι δεσπότης και άγει σε και φέρει της ρινός έλκων» και συ τον ακολουθείς όπου σε οδηγεί, εύκολα δε αλλάζει και γίνεσαι ό,τι εκείνος διατάξει. Το ίδιο και στον Εργότιμο που λέει: «Δια τούτο είλκεν ημάς από της ρινός», που θα πει: «Για τούτο μας τραβούσε από τη μύτη».
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... po-ti-miti
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μου πηγαίνει και μου αρέσει πολύ, και προπαντώς δεν σε αφορά
δεν είναι μόνο το θλιμμένο στόματης σε συνδυασμό με τα μαγουλάκια
σ αυτό το αλήτικο και αυθάδες καυλομούτρο, δεν είναι το νεύρο στα στιπλνά
μαλλιάτης, δεν είναι το σφυριχτό σίγματης που με τρελαίνει, δεν είναι μόνο η ήρεμη
φωνήτης και οι λέξεις της και το μυαλότης
δεν είναι που μπορεί να είναι τα πάντα
είναι που μου θυμίζει για ποιούς λόγους είχα σπουδάσει σχέδιο μόδας,
είναι μούσα ματίριαλ, και το περπάτημά της το "καρφωτό" και η κίνησή
της με μουρλαίνουν
από δω και στο εξής όλα μου τα τραγούδια θα είναι για Εκείνη.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ελα μη ψωνίζεσαι καθημερινά μου τη πέφτουν μωρά με Μ κεφαλαίο.
Μάλιστα. Δε ξέρω αν πρέπει να βάλω τσόντα, να παω να κατουρήσω ή να επισκεφτώ τη γιαγιά μου στο νεκροταφείο.δεν είναι μόνο το θλιμμένο στόματης σε συνδυασμό με τα μαγουλάκια
σ αυτό το αλήτικο και αυθάδες καυλομούτρο, δεν είναι το νεύρο στα στιπλνά
μαλλιάτης, δεν είναι το σφυριχτό σίγματης που με τρελαίνει, δεν είναι μόνο η ήρεμη
φωνήτης και οι λέξεις της και το μυαλότης
δεν είναι που μπορεί να είναι τα πάντα
είναι που μου θυμίζει για ποιούς λόγους είχα σπουδάσει σχέδιο μόδας,
είναι μούσα ματίριαλ, και το περπάτημά της το "καρφωτό" και η κίνησή
της με μουρλαίνουν
από δω και στο εξής όλα μου τα τραγούδια θα είναι για Εκείνη.