!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Έλληνες μοιάζουν περισσότερο με τους Ιταλούς ή τους Τούρκους;
Re: Οι Έλληνες μοιάζουν περισσότερο με τους Ιταλούς ή τους Τούρκους;
το χω ξαναγράψει. Ταξίδευα με turkish airlines από Αγγλία. Οι αεροσυνοδοί καλωσόριζαν τους Άγγλους επιβάτες στα Αγγλικά. Μόλις έφτασε η σειρά μου μου είπαν "Merhaba" . Τα ίδια και η πωλήτρια στο τούρκικο μάρκετ. Όταν ήρθε η σειρά μου να πληρώσω μου μίλησε στα τούρκικα.
Θε πρέπει να χαίρεσαι
Ποιός θέλει να μοιάζει με άγγλο;
Ποιός θέλει να μοιάζει με άγγλο;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Λογικό. Μόνο το Σούλι και η Μάνη δεν πατήθηκε από τους Τούρκους.mao mao έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 22:03 το χω ξαναγράψει. Ταξίδευα με turkish airlines από Αγγλία. Οι αεροσυνοδοί καλωσόριζαν τους Άγγλους επιβάτες στα Αγγλικά. Μόλις έφτασε η σειρά μου μου είπαν "Merhaba" . Τα ίδια και η πωλήτρια στο τούρκικο μάρκετ. Όταν ήρθε η σειρά μου να πληρώσω μου μίλησε στα τούρκικα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Εμπεδοκλής
-
Georg Von Balkanen
Τούρκους και άραβες. Κοινά φαγητά, κοινή μουσική, κοινοί χοροί, ρουχισμός, κοινά επίθετα, ίδιες φατσες. Κομπολόγια, μάτια, χάντρες. Χιλιάδες κοινές λέξεις.
Γενικα ατελείωτη η λίστα.
Γενικα ατελείωτη η λίστα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ισχύει...πού είναι οι εποχές που ο κόσμος είχε φιλότιμο, καθάριο βλέμα και ίσια κοψιά, οι δρόμοι μύριζαν γιασεμί και η πορδές μας λεβάντα, φτύναμε στο μαντίλι και στο δρόμο τη χλέπα μας, βάναμε χέρι στις γυναίκες στο λεωφορείο και πετροβολούσαμε τους ομοφυλόφιλους....Antares έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 15:02 Αυτή την στιγμή αν περπατήσεις στην Αθήνα σε Αφρικανούς και Πακιστανούς. Επίσης φαίνεται μια ασχήμια, δεν υπάρχει κομψότητα (οι Ιταλοί είναι κομψοί), αλλά ούτε και σε Τούρκους φέρνουν (ακόμη). Γενικά σαν να έχει ασχημύνει ο κόσμος, να έχει γίνει χυδαίος, χοντροκομμένος, με αγένεια, πονηρός και αναξιοπρεπής. Από το κακό στο χειρότερο δηλαδή.
Ααααχ...η παλιά Αθήνα!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μεσογειακή φυλή βρε παιδιά, οι Τούρκοι των παραλίων είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες και μοιάζουν φυσικά με εμάς αλλά και τους Ιταλούς αφού είναι η ίδια υποράτσα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εμένα ρε γαμώτο τα καλοκαίρια στα νησιά όταν μπαίνω σε μαγαζί μου μιλάνε περισσότερες φορές στα αγγλικά παρά στα ελληνικά, τι στον διάβολο, πιο μεσογειακή φάτσα από την δική μου δεν υπάρχει.mao mao έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 22:03 το χω ξαναγράψει. Ταξίδευα με turkish airlines από Αγγλία. Οι αεροσυνοδοί καλωσόριζαν τους Άγγλους επιβάτες στα Αγγλικά. Μόλις έφτασε η σειρά μου μου είπαν "Merhaba" . Τα ίδια και η πωλήτρια στο τούρκικο μάρκετ. Όταν ήρθε η σειρά μου να πληρώσω μου μίλησε στα τούρκικα.
Ίσως φταίει που είμαι πιο ανοιχτόχρωμος στο δέρμα από τον μέσο μεσογειακό και κοκκινίζω από τον ήλιο σαν τους βόρειους. Αλλά πέρα από το δέρμα δεν έχω τίποτα απολύτως μη μεσογειακό. Στους φαινότυπους του Maejima είναι σχεδόν σα να πήραν την φάτσα μου και να την χρησιμοποίησαν σαν generic μεσογειακό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση