!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κοπροσκύλιασμα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Κοπροσκύλιασμα.
Σβήνω. Σιγά-σιγά. Finito la musica.
Σήμερα όλη μέρα κοπροσκύλιασα αξιοπρεπέστατα στο πχώρουμ. Ο λόγος που είμαι εδώ είναι ακριβώς για να κοπροσκυλιάαω.
Μετά τις πανελλήνιες είχα ανάγκη από ψυχική εκτόνωση και βασικά από αραλίκι και χαλαρότητα. Γι' αυτό μπήκα πάλι στο πχώρουμ και κάηκα μετ' ευχαρίστησης.
Ήταν μια αυτοσχέδια θεραπεία για να ακολουθήσω τη συμβουλή του ψ, που ήταν να κοπροσκυλιάσω στο μεσοδιάστημα μέχρι να αρχίσω τα μαθήματα μου στη σχολή.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φανς, λάβερς, χέιτερς, όποιοι κι αν είστε που μου κρατήσατε συντροφιά αυτές τις φτηνές μέρες.
Έβγαλα τα σώψυχά μου και πέρασα καλές σάπιες μέρες εδώ μέσα. Ήθελα να χάσω χρόνο και το πχώρουμ μου χάρισε διασκέδαση.
Καλοί ήσασταν για να μου χαραμίσετε τις ώρες. Σας ευχαριστώ.
Θα απαντώ για λίγες μέρες σε ό,τι χρειάζεται να απαντήσω.
Σύντομα λοιπόν αποχωρώ μέχρι να επανέλθω... Έχω μεγάλη δουλειά μπροστά μου, καταλαβαίνετε.
Να υπάρχει το πχώρουμ και να 'μαστε καλά. Και να παίζει η μουσική του μέχρι το τέλος. Εδώ τελειώνει αυτό μου το κομμάτι.
Σήμερα όλη μέρα κοπροσκύλιασα αξιοπρεπέστατα στο πχώρουμ. Ο λόγος που είμαι εδώ είναι ακριβώς για να κοπροσκυλιάαω.
Μετά τις πανελλήνιες είχα ανάγκη από ψυχική εκτόνωση και βασικά από αραλίκι και χαλαρότητα. Γι' αυτό μπήκα πάλι στο πχώρουμ και κάηκα μετ' ευχαρίστησης.
Ήταν μια αυτοσχέδια θεραπεία για να ακολουθήσω τη συμβουλή του ψ, που ήταν να κοπροσκυλιάσω στο μεσοδιάστημα μέχρι να αρχίσω τα μαθήματα μου στη σχολή.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φανς, λάβερς, χέιτερς, όποιοι κι αν είστε που μου κρατήσατε συντροφιά αυτές τις φτηνές μέρες.
Έβγαλα τα σώψυχά μου και πέρασα καλές σάπιες μέρες εδώ μέσα. Ήθελα να χάσω χρόνο και το πχώρουμ μου χάρισε διασκέδαση.
Καλοί ήσασταν για να μου χαραμίσετε τις ώρες. Σας ευχαριστώ.
Θα απαντώ για λίγες μέρες σε ό,τι χρειάζεται να απαντήσω.
Σύντομα λοιπόν αποχωρώ μέχρι να επανέλθω... Έχω μεγάλη δουλειά μπροστά μου, καταλαβαίνετε.
Να υπάρχει το πχώρουμ και να 'μαστε καλά. Και να παίζει η μουσική του μέχρι το τέλος. Εδώ τελειώνει αυτό μου το κομμάτι.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Re: Κοπροσκύλιασμα.
Κι εγώ αφού έφαγα τα τα φουλ επιτυχημένα γεμιστά, λιώνω από καναπέ σε κρεβάτι και τούμπαλιν. Κάτσε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν είμαι χασομέρης Νάιδα μου.Naida έγραψε: 18 Σεπ 2020, 22:59 Κι εγώ αφού έφαγα τα τα φουλ επιτυχημένα γεμιστά, λιώνω από καναπέ σε κρεβάτι και τούμπαλιν. Κάτσε.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Νόμιζα ότι ήσουν μεγαλύτερος... γύρω στα 50.

- Γενιά της Αμαρτίας
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν ξέρω, μια γενικότερη αίσθηση ήταν, όχι κάτι συγκεκριμένο.
Καλά μη κάθεσαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 19 Σεπ 2020, 08:04Δεν είμαι χασομέρης Νάιδα μου.Naida έγραψε: 18 Σεπ 2020, 22:59 Κι εγώ αφού έφαγα τα τα φουλ επιτυχημένα γεμιστά, λιώνω από καναπέ σε κρεβάτι και τούμπαλιν. Κάτσε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας