Μόνο αν η χώρα ήταν στη μέση της Αφρικής παίζει να ήταν χειρότερη η γειτονιά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο βαλκανικό λαό συμπαθείτε περισσότερο;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Ποιο βαλκανικό λαό συμπαθείτε περισσότερο;
Σε τι τρύπα της γης ζούμε 
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Άλλο οι Βουλγάρες. Ας μην προσβάλλουμε με τέτοιες μαλακίες που πας να περάσεις με τρολιές. Εγώ τις σέβομαι απόλυτα. Είναι γαμώ τα ατομάκια οι Μακεδόνισσες. Αρκεί να τις γνωρίσεις.Νταρνάκας έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:38Πλεονασμός. Το έχεις ήδη πει ότι σ' αρέσουν οι Βουλγάρες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:15 Μην ξεχνάτε και τις Μακεδόνισσες!Ωραίες τύπισσες. Μία μου φέρθηκε πολύ εντάξει.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Πάντως συμπτωματικά είναι οι πρώτοι που ανεξαρτητοποιηθηκαν από την Γιουγκοσλαβια κι έφτιαξαν εθνικό κράτος.sman5 έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:05Σίγουρα παίζει ρόλο το οτι είναι οι μόνοι που δεν κατακτήθηκαν ποτέ από τους Τούρκους.Jolly Roger έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:02 Από όλους αυτούς, οι μόνοι που δεν θα σου πηδήξουν το μυαλό με απύθμενης γελοιότητας εθνικιστικά αφηγήματα, παίζει να είναι οι Σλοβένοι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Η επιλογή "Κανενα" που ειναι?
perseus έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:33 πιο μαλακες ολων οι σλοβενοι ,τσογλανια απο τα λιγα ,οι χειροτεροι ειναι οι κοσοβαροι ,οι αλλοι εχουν καλους και κακους ,σαν γυναικες σερβια μαυροβουνιο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
κοροιδα ηταν αφου εκλεψαν τον πλουτο των αλλων .Chainis έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:44Πάντως συμπτωματικά είναι οι πρώτοι που ανεξαρτητοποιηθηκαν από την Γιουγκοσλαβια κι έφτιαξαν εθνικό κράτος.sman5 έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:05Σίγουρα παίζει ρόλο το οτι είναι οι μόνοι που δεν κατακτήθηκαν ποτέ από τους Τούρκους.Jolly Roger έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:02 Από όλους αυτούς, οι μόνοι που δεν θα σου πηδήξουν το μυαλό με απύθμενης γελοιότητας εθνικιστικά αφηγήματα, παίζει να είναι οι Σλοβένοι.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Να υπήρχε το πχώρουμ το '89, και να έμπαινε το poll με ακριβώς αυτές τις επιλογές, το 85% των πχωρουμιτών θα ήταν σε φάση "ποιοι είναι όλοι αυτοί;" 
Ήταν πάντα πιο ανεπτυγμένη περιοχή λόγω Αυστρίας και λόγω του ότι οι Τούρκοι δεν έφτασαν ποτέ εκεί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
την αναπτυξη την οφειλουν στον τιτο ,οχι ειδη γειτονευαν με την αυστρια.Chainis έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:50Ήταν πάντα πιο ανεπτυγμένη περιοχή λόγω Αυστρίας και λόγω του ότι οι Τούρκοι δεν έφτασαν ποτέ εκεί.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
και πήραν και κάτι σέρβικες βιομηχανίες δώρο από τον Μπροζ, έτσι γιατί ήταν μερακλής και τους πήγαινε:Chainis έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:50Ήταν πάντα πιο ανεπτυγμένη περιοχή λόγω Αυστρίας και λόγω του ότι οι Τούρκοι δεν έφτασαν ποτέ εκεί.
https://en.wikipedia.org/wiki/Relocatio ... iro_period
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πως μπορεί κάποιος να έχει γνώμη χωρίς να τους έχει ζήσει όλους;
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μακεδόνισσες ξέρω πάρα πολλές, μια και γεννήθηκα και ζω στη Μακεδονία. Και δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποια που να λέγεται Σβετλάνα, Νεντέλκα, Ντραγκάνα κ.τ.λ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:43Άλλο οι Βουλγάρες. Ας μην προσβάλλουμε με τέτοιες μαλακίες που πας να περάσεις με τρολιές. Εγώ τις σέβομαι απόλυτα. Είναι γαμώ τα ατομάκια οι Μακεδόνισσες. Αρκεί να τις γνωρίσεις.Νταρνάκας έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:38Πλεονασμός. Το έχεις ήδη πει ότι σ' αρέσουν οι Βουλγάρες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:15 Μην ξεχνάτε και τις Μακεδόνισσες!Ωραίες τύπισσες. Μία μου φέρθηκε πολύ εντάξει.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αρνητής της Μακεδονίας και εκπαιδευτικός; Ωχ!Νταρνάκας έγραψε: 18 Σεπ 2020, 22:17Μακεδόνισσες ξέρω πάρα πολλές, μια και γεννήθηκα και ζω στη Μακεδονία. Και δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποια που να λέγεται Σβετλάνα, Νεντέλκα, Ντραγκάνα κ.τ.λ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:43Άλλο οι Βουλγάρες. Ας μην προσβάλλουμε με τέτοιες μαλακίες που πας να περάσεις με τρολιές. Εγώ τις σέβομαι απόλυτα. Είναι γαμώ τα ατομάκια οι Μακεδόνισσες. Αρκεί να τις γνωρίσεις.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Παρ' το αλλιώς, βρήκες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Σεπ 2020, 22:19Αρνητής της Μακεδονίας και εκπαιδευτικός; Ωχ!Νταρνάκας έγραψε: 18 Σεπ 2020, 22:17Μακεδόνισσες ξέρω πάρα πολλές, μια και γεννήθηκα και ζω στη Μακεδονία. Και δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποια που να λέγεται Σβετλάνα, Νεντέλκα, Ντραγκάνα κ.τ.λ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:43
Άλλο οι Βουλγάρες. Ας μην προσβάλλουμε με τέτοιες μαλακίες που πας να περάσεις με τρολιές. Εγώ τις σέβομαι απόλυτα. Είναι γαμώ τα ατομάκια οι Μακεδόνισσες. Αρκεί να τις γνωρίσεις.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υποδούλωση είναι όταν σου αλλάζουν δια της βίας, φυσικής ή κοινωνικής, θρησκεία και γλώσσα, όπως έκαναν οι Οθωμανοί στην Μικρά Ασία και οι Λατίνοι στην Νότια Ιταλία, όχι όταν ο "κατακτητής" γράφει επιστολές στη γλώσσα, ασπάζεται την ίδια θρησκεία με σένα, και αυτοαποκαλειται τσάρος των Σέρβων και των Ρωμαίων.NewModelArmy έγραψε: 18 Σεπ 2020, 21:08Της πουτσας επιχειρημα. Οι κατοικοι βυζαντινοι ηταν οχι λατινοι. Αυτους υποδουλωσαν οι Σερβοι κατακτητες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger