!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακούω έναν ήχο.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Ακούω έναν ήχο.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτοί οι ήχοι είναι επαναλαμβανόμενο και μηχανικοί; Θα μπορούσε κανείς δηλαδή να πει οτι θυμίζουν κάποιο εργαλείο ή μηχάνημα; Ας πούμε, θα μπορούσε να θυμίζει κομπρεσέρ να χτυπάει νυχοκόπτη;
"Εμβοές" μάλλον έχεις. Σ'αυτό συνηγορεί το οτι τα ακούς μόνο όταν είσαι μέσα στο σπίτι. Δεν είναι τυχαίο, αφού ο εσωτερικός χώρος απομονώνει αρκετά τους εξωτερικούς θορύβους. Στην περίπτωση αυτή η ηχομόνωση θα επιδεινώσει το πρόβλημα.Mansko έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:39 Μάλλον ακούω διάφορους ήχους όταν είμαι στο σπίτι. Είναι σαν βουητό. Ττττουουτ. Λέτε να είναι φαντάσματα; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Αν κάνεις ηχομόνωση (γίνεται τέτοιο πράγμα) μπορεί να σταματήσει αυτό;
Αν συνεχιστούν, δες κάποιον ειδικό.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Έχεις ανέβει επίπεδο, ακούς τους ανθρώπους να σφυρίζουν σαν δελφίνια...οι σκέψεις τους είναι.
Το παίζεις μπούλης αλλά μ' αρέσεις δικέ μου.
Spoiler
ψάξε για Ορέστης45
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ειναι σαν τον ήχο απο σμήνος μελισσών;Mansko έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:39 Μάλλον ακούω διάφορους ήχους όταν είμαι στο σπίτι. Είναι σαν βουητό. Ττττουουτ. Λέτε να είναι φαντάσματα; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Αν κάνεις ηχομόνωση (γίνεται τέτοιο πράγμα) μπορεί να σταματήσει αυτό;
Παρατηρητής...
Mansko έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:39 Μάλλον ακούω διάφορους ήχους όταν είμαι στο σπίτι. Είναι σαν βουητό. Ττττουουτ. Λέτε να είναι φαντάσματα; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Αν κάνεις ηχομόνωση (γίνεται τέτοιο πράγμα) μπορεί να σταματήσει αυτό;
Εμβοές ,όπως έγραψαν κι άλλοι . Σε μερικούς μπορεί να γίνουν ανυπόφορες ,κι εγώ ακούω μερικές φορές. Ίσως παίζει ρόλο κι η υπέρταση.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εμβοές είναι που υπερισχύονται απ την υπέρταση.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Εσύ ξέρεις πολλά.a8s έγραψε: 17 Σεπ 2020, 18:42 Αυτοί οι ήχοι είναι επαναλαμβανόμενο και μηχανικοί; Θα μπορούσε κανείς δηλαδή να πει οτι θυμίζουν κάποιο εργαλείο ή μηχάνημα; Ας πούμε, θα μπορούσε να θυμίζει κομπρεσέρ να χτυπάει νυχοκόπτη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-
- 5 Απαντήσεις