!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακούω έναν ήχο.
Ακούω έναν ήχο.
Μάλλον ακούω διάφορους ήχους όταν είμαι στο σπίτι. Είναι σαν βουητό. Ττττουουτ. Λέτε να είναι φαντάσματα; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Αν κάνεις ηχομόνωση (γίνεται τέτοιο πράγμα) μπορεί να σταματήσει αυτό;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Re: Ακούω έναν ήχο.
Τι λες τώρα. Το βουητό είναι σχετικό σύμπτωμα;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Αν είναι ρυθμικό, δεν αποκλείεται να αισθάνεσαι το σφυγμό σου και να το εκλαμβάνεις σαν βουητό.
Βάλε το χέρι σου στην καρδιά σου και δες αν έχουν την ίδια συχνότητα.
Yippie Kay Yay
99% είναι το ψυγείο.
Χρειάζεσαι επειγόντως ψυγείατρο.
Χρειάζεσαι επειγόντως ψυγείατρο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κατάλαβα. Πρέπει να κόψω το phorum. Χίλια ευχαριστώ!!Airman68 έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:45 Αν είναι ρυθμικό, δεν αποκλείεται να αισθάνεσαι το σφυγμό σου και να το εκλαμβάνεις σαν βουητό.
Κάνε λίγο υπομονή φίλε μου, κάποια στιγμή θα κάνει ξανά την εμφάνιση του ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
.
.
sys3x έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:57 Κάνε λίγο υπομονή φίλε μου, κάποια στιγμή θα κάνει ξανά την εμφάνιση του ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Σε μένα ακούστηκε σαν πχωρουμική τελική κρίση !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Dwarven Blacksmith
Οι Κινέζοι γείτονες θα είναι Ορέστη.
Πιστεύεις σε Θεό γι' αυτό μπίμου, καλά κάνεις δε λέω, απλά να ξέρεις, μόνο ο Μπαχ σώζει, ο Ένας και Μοναδικός Θεός. Εγώ εξαιτίας Του τους δικαιολογώ και λιγάκι τους ναζί, αλλά μέχρι εκεί, ούτε αυτοί δεν πιστεύουν πραγματικά στην μουσική.
.
.
Δεν νομίζω να είναι αυτός, έχει μετακομίσει στο ρέντιτ.
.
.
Είναι οι κεραίες 5G που άρχισαν να στήνουν, μάλλον θα έβαλαν κάποια κοντά σου.Mansko έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:39 Μάλλον ακούω διάφορους ήχους όταν είμαι στο σπίτι. Είναι σαν βουητό. Ττττουουτ. Λέτε να είναι φαντάσματα; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Αν κάνεις ηχομόνωση (γίνεται τέτοιο πράγμα) μπορεί να σταματήσει αυτό;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ή το τσιπάκι μέσα στη μάσκαChainis έγραψε: 17 Σεπ 2020, 18:03Είναι οι κεραίες 5G που άρχισαν να στήνουν, μάλλον θα έβαλαν κάποια κοντά σου.Mansko έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:39 Μάλλον ακούω διάφορους ήχους όταν είμαι στο σπίτι. Είναι σαν βουητό. Ττττουουτ. Λέτε να είναι φαντάσματα; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Αν κάνεις ηχομόνωση (γίνεται τέτοιο πράγμα) μπορεί να σταματήσει αυτό;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μήπως έχεις ξεχάσει ανοιχτό κανένα ραδιόφωνο σε αρκετά χαμηλή ένταση;Mansko έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:39 Μάλλον ακούω διάφορους ήχους όταν είμαι στο σπίτι. Είναι σαν βουητό. Ττττουουτ. Λέτε να είναι φαντάσματα; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Αν κάνεις ηχομόνωση (γίνεται τέτοιο πράγμα) μπορεί να σταματήσει αυτό;
Εγώ όταν ήμουν φοιτητής συνήθιζα τα βράδια λίγο πριν πέσω για ύπνο να διαβάζω εφημερίδα με ανοιχτό το ραδιόφωνο μέχρι να νυστάξω. Ένα πρωινό ενώ κοιμόμουν του καλού καιρού, με ξυπνάει ξαφνικά ο εθνικός ύμνος άγρια χαράματα, στις 6 πρέπει να ήταν! "Τι διάολο έγινε, πόλεμος; πραξικόπημα;" και πετάγομαι όρθιος. Τι ήταν τελικά; Το βράδυ τελευταία πριν κοιμηθώ είχα πιάσει κάποιο κρατικό σταθμό και κάπου κατά τις μία ή δύο είχε τελειώσει το πρόγραμμά του κι έκλεισε. Απορροφημένος απ' την εφημερίδα δεν το πήρα χαμπάρι να γυρίσω τη βελόνα σε άλλο σταθμό ή να κλείσω το ράδιο, το άφησα ανοιχτό κι αποκοιμήθηκα έχοντας την εντύπωση ότι ήταν κλειστό. Το πρωί ο σταθμός άνοιξε πάλι στις 6 με τον εθνικό ύμνο, όπως έκανε κάθε πρωί.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-
- 5 Απαντήσεις