!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αυτές να είναι οι ποινές για τους εμπρηστές της Μοριας !!

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Αυτές να είναι οι ποινές για τους εμπρηστές της Μοριας !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Βλήμα έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:35 Για τους εμπρηστές δεν νοιώθω καμία συμπάθεια, καταδικάστε τους όσο θέλετε. Αυτό που θα πω, και νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε, είναι οι ποινές να είναι ίδιες είτε πρόκειται για πρόσφυγες, είτε για μετανάστες, είτε για πράκτορες, είτε για ΜΚάδες, είτε για αγανακτισμένους πολίτες της Μόριας που "αμάν πχια μ' αυτοί τσ' μαύρ΄ τι θα γίν', κάτ' πρέπ' να κάνουμι".

Από οποιαδήποτε χώρα κι από οποιοδήποτε πολιτικό φάσμα και να είναι οι δράστες, η ποινή πρέπει να είναι ίδια.
στηριζω.

απο τις επιλογες του οπ, μ αρεσει αυτη που λεει να δουλεψουν μεχρι να πλερωσουν τη ζημια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:24
Βλήμα έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:35 Για τους εμπρηστές δεν νοιώθω καμία συμπάθεια, καταδικάστε τους όσο θέλετε. Αυτό που θα πω, και νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε, είναι οι ποινές να είναι ίδιες είτε πρόκειται για πρόσφυγες, είτε για μετανάστες, είτε για πράκτορες, είτε για ΜΚάδες, είτε για αγανακτισμένους πολίτες της Μόριας που "αμάν πχια μ' αυτοί τσ' μαύρ΄ τι θα γίν', κάτ' πρέπ' να κάνουμι".

Από οποιαδήποτε χώρα κι από οποιοδήποτε πολιτικό φάσμα και να είναι οι δράστες, η ποινή πρέπει να είναι ίδια.
στηριζω.

απο τις επιλογες του οπ, μ αρεσει αυτη που λεει να δουλεψουν μεχρι να πλερωσουν τη ζημια.
χαμηλότοκα πάντα εεε; να μαστε και άνθρωποι... :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:24 ...

Υπάρχει μιά παγίδα εδώ.
Αν έκανα εγώ τη ζημιά πχ,θα μπορούσα να χρωστάω στην εφορία για την υπόλοιπη ζωή μου ή να μου κρατάνε μέρος των εισοδημάτων μου ή να μου κάνουν κατάσχεση ή ό,τι τέλος πάντων.
Σε μη υπαρκτά πρόσωπα (νομικά-φορολογικά εννοώ) τι κάνεις;
Να σημειώσω εδώ ότι η δουλεία και τα καταναγκαστικά έργα δεν είναι επιλογή εδώ και δυό-τρείς αιώνες (πάνω-κάτω).
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:18
Sid Vicious έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:12
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:09

Οριστικη ειρηνικη επιλυση στο Διεθνες Δικαστηριο Δικαιου της Θαλασσας του Αμβουργου.
Δεν σε ρώτησα ποιά πιστεύεις πως είναι για σένα η καλύτερη λύση αλλά για το ποιές είναι οι θέσεις σου στο θέμα.
η θεση μου εινα να μη σκοτωθω ουτε εγω ουτε κανενας αλλος για τα υπερκερδη κανενος πουστη πετρελαια, ειτε ειναι ελληνας, ειτε γαλλος, ειτε τουρκος, ειτε ρωσσος. Σκατα στον πολεμο και στους στρατους!
Ο,τι να 'ναι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Kωστας
Phorum.gr user: ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kωστας »

georgebi έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:11 Με αφορμή τη διάθεση υπεράσπισης των παιδιών από τον κ.Λιακο,
viewtopic.php?f=29&t=24981&start=60
ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε τι ποινές θα πρότεινε ο κ. καθηγητής για τους εμπρηστές της Μοριάς... προτού πέσουν στα νύχια του Χρυσοχοιδη

Στον Εισαγγελέα Λέσβου οι 4 για τον εμπρησμό της Μόριας
https://www.lesvosnews.net/articles/new ... prismo-tis
Ο εισαγγελέας τους απήγγειλε κατηγορίες για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος και σύστασης εγκληματικής ομάδας σε βαθμό πλημμελήματος.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι ανήλικοι και κρατούνται στη Θεσσαλονίκη.

Εφ όσων δεν έχουμε προτάσεις από τον κ.καθηγητή εγώ θα δώσω 5-6 παραδείγματα για το εύρος ποινών για να διαλέξουμε μεταξύ μας...

1. Ισόβια (πραγματικά) για όλους τους ενόχους.................. του αίσχους της Μοριας (Μητσοτάκης και σία)

2. Ισόβια (πραγματικά) για όλους τους ενόχους.................( μκο και σία )

3. Καταναγκαστικά έργα για τα 6 παιδιά έως να ξεπληρώσουν (χαμηλότοκα) την οικονομική ζημιά που προκάλεσαν...

4. Παιδιά είναι...δεν θα τα σκοτώσουμε κι ολας....

5. Ποινές σύμφωνες με το δίκαιο της πατρίδας τους

Εκφραστείτε ελεύθερα.... :P
Το θεμα ειναι να μην μπαινουν ή να τους διωχνουμε. Απο την στιγμη που μπαινουν, ακομα και φυλακη να βαζουμε οσους κανουν τετοια, καποια στιγμη θα ''ενσωματωθουν'' και μετα ισλαμικη δημοκρατια.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Φυλάκιση βέβαια όσα χρόνια ορίζει ο νόμος και μόλις τελειώσει η ποινή άμεσα απέλαση. Κανένα απολύτως ελαφρυντικό. Και εννοείται πριν γίνουν αυτά να αναλάβει η υπηρεσία πληροφοριών την ανάκριση τους.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

waldorf έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:48
Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:24 ...

Υπάρχει μιά παγίδα εδώ.
Αν έκανα εγώ τη ζημιά πχ,θα μπορούσα να χρωστάω στην εφορία για την υπόλοιπη ζωή μου ή να μου κρατάνε μέρος των εισοδημάτων μου ή να μου κάνουν κατάσχεση ή ό,τι τέλος πάντων.
Σε μη υπαρκτά πρόσωπα (νομικά-φορολογικά εννοώ) τι κάνεις;
Να σημειώσω εδώ ότι η δουλεία και τα καταναγκαστικά έργα δεν είναι επιλογή εδώ και δυό-τρείς αιώνες (πάνω-κάτω).
Υπάρχει κι άλλη παγίδα εδώ. :)

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα που αναφέρεις ΘΕΛΟΥΝ να αποκτήσουν νομική υπόσταση αλλά χωρίς τις φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών.

Αν αποκτήσουν νομική και φορολογική υπόσταση, θεωρητικώς θα πρέπει να αναλάβουν και τα αντίστοιχα χρέη στην εφορία, δηλαδή αυτά που θα είχες κι εσύ αν έκανες το ίδιο.
Αν δεν θέλουν, μπορεί να γίνει παραγραφή χρεών και απέλαση.

Διαφορετικά, εσύ είσαι αυτός που κάνει καταναγκαστικά έργα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

georgebi έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:11 Με αφορμή τη διάθεση υπεράσπισης των παιδιών από τον κ.Λιακο,
viewtopic.php?f=29&t=24981&start=60
ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε τι ποινές θα πρότεινε ο κ. καθηγητής για τους εμπρηστές της Μοριάς... προτού πέσουν στα νύχια του Χρυσοχοιδη

Στον Εισαγγελέα Λέσβου οι 4 για τον εμπρησμό της Μόριας
https://www.lesvosnews.net/articles/new ... prismo-tis
Ο εισαγγελέας τους απήγγειλε κατηγορίες για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος και σύστασης εγκληματικής ομάδας σε βαθμό πλημμελήματος.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι ανήλικοι και κρατούνται στη Θεσσαλονίκη.

Εφ όσων δεν έχουμε προτάσεις από τον κ.καθηγητή εγώ θα δώσω 5-6 παραδείγματα για το εύρος ποινών για να διαλέξουμε μεταξύ μας...

1. Ισόβια (πραγματικά) για όλους τους ενόχους.................. του αίσχους της Μοριας (Μητσοτάκης και σία)

2. Ισόβια (πραγματικά) για όλους τους ενόχους.................( μκο και σία )

3. Καταναγκαστικά έργα για τα 6 παιδιά έως να ξεπληρώσουν (χαμηλότοκα) την οικονομική ζημιά που προκάλεσαν...

4. Παιδιά είναι...δεν θα τα σκοτώσουμε κι ολας....

5. Ποινές σύμφωνες με το δίκαιο της πατρίδας τους

Εκφραστείτε ελεύθερα.... :P
https://en.wikipedia.org/wiki/Hanged,_d ... _quartered

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Sid Vicious έγραψε: 17 Σεπ 2020, 18:03
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:18
Sid Vicious έγραψε: 17 Σεπ 2020, 17:12
Δεν σε ρώτησα ποιά πιστεύεις πως είναι για σένα η καλύτερη λύση αλλά για το ποιές είναι οι θέσεις σου στο θέμα.
η θεση μου εινα να μη σκοτωθω ουτε εγω ουτε κανενας αλλος για τα υπερκερδη κανενος πουστη πετρελαια, ειτε ειναι ελληνας, ειτε γαλλος, ειτε τουρκος, ειτε ρωσσος. Σκατα στον πολεμο και στους στρατους!
Ο,τι να 'ναι
Εννοειται πως ο πολεμος ειναι ενα εγκλημα των κρατων εναντιον των λαων, ακομα και του δικου τους, με σκοπο των ελεγχο των στρατηγικων πρωτων υλων. Δεν αναγνωριζω λοιπον ως δικο μου συμφερον τα συμφεροντα της ενεργειακης βιομηχανιας, απο τα οποια δεν θα επωφεληθω, αλλα το πιθανοτερο ειναι πως θα ζημιωθω. Και προτιμω να ειμαι ο επιζων ενος χαμενου πολεμου, παρα ο νεκρος ενος νικηφορου πολεμου, γιατι εαν σκοτωθω η σακατευτω, η νικη η η ηττα δεν θα χουν καμια σημασια.

Επισης η Νοτια Κρητη ειναι απο τις αγαπημενες μου περιοχες της Ελλαδας: δεν θελω να την δω να βρωμιζει και να καταστρεφεται με πλατφορμες πετρελαιου, σταθμους τανκερ και αλλες βιομηχανικες μαλακιες. Ετσι κι αλλιως, τα ορυκτα καυσιμα συντομα θα ειναι, ευτυχως, παρελθον, και δεν αξιζει να χαλασουμε εναν απο τους τελευταιους χιππικους παραδεισους της χωρας με τα εκτρωματα της πετρελαιοβιομηχανιας.

Ελπιζω να σου αρεσαν αυτες οι θεσεις περισσοτερο, επειδη ξερω ομως τι κλουβιο μυαλο κουβαλας, δεν το πολυνομιζω.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 18:34 ...

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα που αναφέρεις ΘΕΛΟΥΝ να αποκτήσουν νομική υπόσταση αλλά χωρίς τις φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών.

Αν αποκτήσουν νομική και φορολογική υπόσταση, θεωρητικώς θα πρέπει να αναλάβουν και τα αντίστοιχα χρέη στην εφορία, δηλαδή αυτά που θα είχες κι εσύ αν έκανες το ίδιο.

Για το κόκκινο δεν θα έπαιρνα και όρκο.
Δες για παράδειγμα τους Αλβανούς,που τα ίδια (και χειρότερα) λέγαμε 25 χρόνια πίσω.
Πλέον μιλάμε για νόμιμους και νομοταγείς πολίτες που ζουν,δουλεύουν και ακόμα-ακόμα επενδύουν εδώ.
Έχουν σπίτια,μαγαζιά,υπαλλήλους και τελικά μιά κανονική ζωή όπως η δικιά μου κι η δικιά σου.
Ακόμη πιό μακρυά να το πάω;Θα το πάω.
Οι Αλβανοί αγανακτούν με τους λαθρομετανάστες και ζητάνε μιά λύση για τους "αραπάδες" που μαζεύτηκαν εδώ και τα θέλουν όλα έτοιμα.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

waldorf έγραψε: 17 Σεπ 2020, 18:49
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 18:34 ...

Για το κόκκινο δεν θα έπαιρνα και όρκο.
Δες για παράδειγμα τους Αλβανούς,που τα ίδια (και χειρότερα) λέγαμε 25 χρόνια πίσω.
Πλέον μιλάμε για νόμιμους και νομοταγείς πολίτες που ζουν,δουλεύουν και ακόμα-ακόμα επενδύουν εδώ.
Έχουν σπίτια,μαγαζιά,υπαλλήλους και τελικά μιά κανονική ζωή όπως η δικιά μου κι η δικιά σου.
Ακόμη πιό μακρυά να το πάω;Θα το πάω.
Οι Αλβανοί αγανακτούν με τους λαθρομετανάστες και ζητάνε μιά λύση για τους "αραπάδες" που μαζεύτηκαν εδώ και τα θέλουν όλα έτοιμα.
Μα αυτό που αναφέρεις είναι η πιο κλασσική αντίδραση των μεταναστών που έχουν όντως ενσωματωθεί σε ένα περιβάλλον. Και ισχύει σε όλες τις χώρες.

Για την ακρίβεια, είναι μία από τις απολύτως φυσικές επιπτώσεις της -χιλιοτραγουδισμένης κατά τα άλλα- ενσωμάτωσης. Όποιος ενσωματώνεται σε ένα περιβάλλον και το κάνει συνειδητά, είναι απολύτως φυσικό να το αντιμετωπίζει πλέον ως ιδιωτικό του χώρο και να βλέπει τον κάθε "ξένο" ως παρείσακτο, ακόμη και αν έχουν την ίδια εθνικότητα. Ενίοτε, με τους "κακούς" ομοεθνείς μπορεί να αντιδράσει με μεγαλύτερο αρνητισμό γιατί η μπάλα παίρνει και τον ίδιο.

Κατά τα άλλα, δεν έχουν καμμία σχέση οι Αλβανοί με τους σημερινούς εισερχόμενους. Τότε δεν έπαιζε το καροτάκι των επιδομάτων και άντρες και γυναίκες δούλευαν όσο μπορούσαν σε χειρωνακτικές κυρίως εργασίες. Σαφώς και μας τίμησαν και πολλά εγκληματικά φυντάνια αλλά αυτοί ποτέ δεν κυνήγησαν το μεροκάματο.

Επ' ευκαιρία, πόσες νέες και υγιείς μουσουλμάνες έχεις δει να καθαρίζουν σπίτια ή να κάνουν οποιαδήποτε άλλη από τις δουλειές που έκαναν οι πρώτες γενιές των γυναικών από την Αλβανία και τις ανατολικές χώρες;

Και ποιο είναι το αντίστοιχο ποσοστό επαγγελματικής ενασχόλησης των μουσουλμάνων γυναικών στις χώρες με δεύτερες και τρίτες γενιές μεταναστών; Έτσι για να' χουμε ένα μέτρο σύγκρισης. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Σεπ 2020, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 18:47

Εννοειται πως ο πολεμος ειναι ενα εγκλημα των κρατων εναντιον των λαων, ακομα και του δικου τους, με σκοπο των ελεγχο των στρατηγικων πρωτων υλων. Δεν αναγνωριζω λοιπον ως δικο μου συμφερον τα συμφεροντα της ενεργειακης βιομηχανιας, απο τα οποια δεν θα επωφεληθω, αλλα το πιθανοτερο ειναι πως θα ζημιωθω. Και προτιμω να ειμαι ο επιζων ενος χαμενου πολεμου, παρα ο νεκρος ενος νικηφορου πολεμου, γιατι εαν σκοτωθω η σακατευτω, η νικη η η ηττα δεν θα χουν καμια σημασια.

Επισης η Νοτια Κρητη ειναι απο τις αγαπημενες μου περιοχες της Ελλαδας: δεν θελω να την δω να βρωμιζει και να καταστρεφεται με πλατφορμες πετρελαιου, σταθμους τανκερ και αλλες βιομηχανικες μαλακιες. Ετσι κι αλλιως, τα ορυκτα καυσιμα συντομα θα ειναι, ευτυχως, παρελθον, και δεν αξιζει να χαλασουμε εναν απο τους τελευταιους χιππικους παραδεισους της χωρας με τα εκτρωματα της πετρελαιοβιομηχανιας.

Ελπιζω να σου αρεσαν αυτες οι θεσεις περισσοτερο, επειδη ξερω ομως τι κλουβιο μυαλο κουβαλας, δεν το πολυνομιζω.
σε αυτα εχεις 90% δικιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 19:19
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 18:47

σε αυτα εχεις 90% δικιο.
αστο κανα τεταρτο να φορτισει ακομα και θα φτασει στο 100%.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

σε αυτα εχεις 90% δικιο.
Εγώ νομίζω ότι όταν αναφέρεται σε κράτη εναντίον των λαών, εννοεί μόνον τα δυτικά κράτη. :)

Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν λαοί που πολεμάνε για την πραγματική λεφτεριά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 19:25
σε αυτα εχεις 90% δικιο.
Εγώ νομίζω ότι όταν αναφέρεται σε κράτη εναντίον των λαών, εννοεί μόνον τα δυτικά κράτη. :)

Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν λαοί που πολεμάνε για την πραγματική λεφτεριά.
οχι, και τη Ρωσσια συνυπολογιζω, οπως και τη μεγαλη συμμαχο της, την Τουρκια, τη φασιστικη και δολοφονικη στρατιωτικη δικτατορια της Αιγυπτου, τους ετερους συμμαχους των Εμιρατων, το Ισραηλ, αλλα ακομα και νον στειτ ακτορς, οπως πχ τον πολεμαρχο Χαφταρ με την στηριξη του Βαγκνερ γκρουπ ή την μαριονετα των μυστικων υπηρεσιων που καποτε λεγανε Ισλαμικο Κρατος και αυριο ισως να λενε καπως αλλιως.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”