!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ειμαι καταραμενος.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ειμαι καταραμενος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Niki έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:42 Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον παπά μας.
Μου είπε ότι οι κατάρες των αλλοδαπών σε Έλληνες δεν πιάνουν και να μην φοβάσαι.
Ευτυχώς, τώρα θα μπορέσει να κοιμηθεί ήσυχα το βράδυ ο σεβ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:45
Νon4me έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:33 Τυπε οποιοσδηποτε σου ξαναζητησει την μπριζα του λες να τη χρησιμοποιησει αλλα να βαρεσει σκοπετο εκει μεχρι να παρει τη συσκευη του καθοτι εσυ δεν προλαβαινεις να κανεις τη νταντα οσο δουλευεις .
δεν ειναι αυτονοητο αυτο; πρεπει να κανω εξηγηση;

εντωμεταξυ αν μου ελεγε οτι θα φυγει, θα το εβαζα σε καμμια πριζα στο γραφειο. του ειπα να το βαλει εκει για να μπορει να καθεται διπλα του, επειδη υπαρχει χωρος.
Ναι . να κανεις εξηγα . οπως ψιλοδιαβασα το θρεντ τροχαδην πηρε το ματι μου πως παιζει και να προσπαθησε να σε τρολαρει για κανα ψιλο . αν ειχες κανει αυτη την εξηγα δε θα μπορουσε . Εν τελει με ξενο κοσμο εχεις να κανεις . τους λες απλα να κατσουν να παρατηρουν τη συσκευη τους ωστε στο τελος να μη καταληξεις κερατας δαρμενος .
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Νon4me έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:49
Νon4me έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:33 Τυπε οποιοσδηποτε σου ξαναζητησει την μπριζα του λες να τη χρησιμοποιησει αλλα να βαρεσει σκοπετο εκει μεχρι να παρει τη συσκευη του καθοτι εσυ δεν προλαβαινεις να κανεις τη νταντα οσο δουλευεις .

εντωμεταξυ αν μου ελεγε οτι θα φυγει, θα το εβαζα σε καμμια πριζα στο γραφειο. του ειπα να το βαλει εκει για να μπορει να καθεται διπλα του, επειδη υπαρχει χωρος.
Ναι . να κανεις εξηγα . οπως ψιλοδιαβασα το θρεντ τροχαδην πηρε το ματι μου πως παιζει και να προσπαθησε να σε τρολαρει για κανα ψιλο . αν ειχες κανει αυτη την εξηγα δε θα μπορουσε . Εν τελει με ξενο κοσμο εχεις να κανεις . τους λες απλα να κατσουν να παρατηρουν τη συσκευη τους ωστε στο τελος να μη καταληξεις κερατας δαρμενος .
+1 ήταν τυχερός και ήταν ένας απλός αλλοδαπός.
Την επομένη φορά μπορεί να είναι μια Κάρεν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:47 Και τελικά τι απέγινε το κινητό;
εεεε,... και που να ξερω εγω; παιζει να ηταν αυτο που εβγαλε απο την τσεπη ως δευτερο. :102: αν πραγματι επαιξε κλοπη, καποιο γυφτακι το γλενταει, μου εχουν βουτηξει κι εμενα, και το βρηκαν οι μπατσοι μετα απο καιρο.

σε καθε περιπτωση, νομιζω δυσκολο πλεον να κλεβονται κινητα, δυσκολο να ξεκλειδωθουν, και χρησιμοποιωντας το gps τους ειναι ευκολο να τα βρει ο ιδιοκτητης.

α, εκτος αν παρουμε στα σοβαρα το μποτακι, οποτε το εχω βουτηξει και το εχω εγω. ψηνεσαι να το αγορασεις; :bored:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 17 Σεπ 2020, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Όχι σεβ, δεν είναι καθόλου αυτονόητο, ειδικά δε όταν μιλάμε για αλισβερίσια με επενδυτές.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

εντωμεταξυ, ασχετο με το τοπικ αλλα βαριεμαι να το γραψω αλλου, το τελευταιο μισαωρο εχουν ερθει 3 φορες μαθητουδια και παιρνουν αλυσιδες και λουκετα. προβλεπω να γινεται της καταληψης το καγκελο.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:44 πολυ αμφιβαλλω αν πραγματι του βουτηξαν το κινητο. πιο πιθανο να το πηρε μονος του για να με κοροιδεψει και να του δωσω κανα ψιλο.
λες?
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Πρεπει να νοιωθεις τωρα πολυ ανωτερος και ατρωτος που οχι μονο δεν μασησες στην απελπιδα προσπαθεια ενος πεινασμενου να βγαλει κανα φραγκο, αλλα και δεν μασησες σε υπερφυσικες απειλες, ως ανωτερος πεφωτισμενος αθεος που εισαι,τοσο ανωτερος και ατρωτος που εσπευσες να περιγραψεις την ανωτεροτητα σου στο φορουμ. Καταραμενος δεν ξερω, μαλακας ομως σιγουρα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:46
Μου είπε ότι οι κατάρες των αλλοδαπών σε Έλληνες δεν πιάνουν και να μην φοβάσαι.
φιου. ευχαριστω, με ειχε λουσει κρυος ιδρωτας. :smt005: :smt005: :smt005:
Τι δεν έχουν οι θεοί roaming ; :smt005:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:23 Ερχεται πακιστανος στο μαγαζι, ψευτομιλαει ελληνικα, ζηταει δουλεια. λεω δεν υπαρχει, ζητα ευγενικα να φορτισει το κινητο του.
του δειχνω μια πριζα στην εισοδο, οπου και το βαζει.
φευγει, και γυριζει μετα απο κανα 20λεπτο, το κοιταζει και ξαναφευγει. γυριζει μετα απο 5 λεπτα, και το κινητο εχει χαθει.
δειχνει να εχει σοκαριστει, βγαζει αλλο κινητο και αρχιζει τα τηλεφωνηματα, παραπονιεται οτι δεν του το προσεχα, ζηταει να δει καμερες του μαγαζιου και να του πω ποιος μπηκε μεσα και αλλα ωραια. για κανα μισαωρο κανω τον καλο, μεχρι που ξεφουρνιζει οτι εγω φταιω και πρεπει να τον πληρωσω, αλλιως θα παει στην αστυνομια.
οποτε κανω τον κακο και τον διαολοστελνω.

μετα απο καμμια ωρα γυριζει, και μου λεει οτι ξερει μεγαλο "παπα" απο τη δικη του θρησκεια που πιστευει πολυ, και μου εχει ριξει μεγαλη καταρα αμα δε του βρω το κινητο η δεν του δωσω τα 350 ευρω που το πηρε :smt005: ε τσου πουστηδοι απατες που σκεφτονται :003:

αμα δεν πιανω ψαρια την κυριακη, θα γλυτωσει για λιγο η παναγια η γοργονα τα γαμωσταυριδια. θα ριχνω μπινελικια στο μωαμεθ και τον αλλαχ και τον γαμιολη τον μουλα που με καταραστηκε. ειμαι ομως απροπονητος, αν ξερετε κανα καλο μουσουλμανικο καντηλι να κατεβαζω, μπορειτε να το ποσταρετε.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
a8s

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από a8s »

enterprise-psi έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:08
Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:46
φιου. ευχαριστω, με ειχε λουσει κρυος ιδρωτας. :smt005: :smt005: :smt005:
Τι δεν έχουν οι θεοί roaming ; :smt005:
Όχι είναι i18n/l10n issue. Δεν έχει κάνει ακόμη apply το utf-6/utf-16 patch.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:07 Πρεπει να νοιωθεις τωρα πολυ ανωτερος και ατρωτος που οχι μονο δεν μασησες στην απελπιδα προσπαθεια ενος πεινασμενου να βγαλει κανα φραγκο, αλλα και δεν μασησες σε υπερφυσικες απειλες, ως ανωτερος πεφωτισμενος αθεος που εισαι,τοσο ανωτερος και ατρωτος που εσπευσες να περιγραψεις την ανωτεροτητα σου στο φορουμ. Καταραμενος δεν ξερω, μαλακας ομως σιγουρα.
ισχυει. ειδικα το τελευταιο. δεν υπαρχει μη-μαλακας στο πχορουμ. πραγματι αισθανομαι ανωτερος απο οσους πιθανον να εχαβαν το παραμυθι. ανωτερος και απο οσους θα τη γλυτωναν απο την αρχη λεγοντας "φυγε απο δω βρωμερο πακι που θα μου μαγαρισεις τη μπριζα"

εκτος ισως απο το απελπιδα προσπαθεια πεινασμενου. μπορει να πετυχαινει το κολπο, και να κονομαει καλυτερα απο μενα και σενα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τωρα ο μπλάκις θα σου πει καμια ιστορία για τον μαγαζάτορα που του έτυχε αντίστοιχο με το δικό σου, αλλα αυτός τον έκλεψε, μετά τον έδειρε, μετά τον γάμησε, μετά τον έψησε να τον φάει και μετά ήρθε και το ροντβάιλερ να τον χέσει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ερμής έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:18 Τωρα ο μπλάκις θα σου πει καμια ιστορία για τον μαγαζάτορα που του έτυχε αντίστοιχο με το δικό σου, αλλα αυτός τον έκλεψε, μετά τον έδειρε, μετά τον γάμησε, μετά τον έψησε να τον φάει και μετά ήρθε και το ροντβάιλερ να τον χέσει.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

ε, ναι. για αυτα μπαινουμε στο πχορουμ. περιμενω με αγωνια.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:13 ανωτερος και απο οσους θα τη γλυτωναν απο την αρχη λεγοντας "φυγε απο δω βρωμερο πακι που θα μου μαγαρισεις τη μπριζα"

εκτος ισως απο το απελπιδα προσπαθεια πεινασμενου. μπορει να πετυχαινει το κολπο, και να κονομαει καλυτερα απο μενα και σενα.
Φυσικα, πρεπει να επισης κατασκευασεις μια φαντασιακη καρικατουρα υπερ-ρατσιστη ως μετρο συγκρισης για να εξακολουθεις να τα χεις καλα με τη συνειδηση σου, ενω ταυτοχρονα συνεχιζεις να περιγραφεις με σαρκαστικη περιφρονηση τον παμπονηρο απατεωνα και δεισιδαιμονα ανατολιτη, που ομως δεν καταφερε να σε ξεγελασει. Ανωτεροτητα βλεπεις.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”