likosmokeses έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:13
Και προφανώς για να ΜΗΝ θέτει βέτο στην ενταξιακή πορεία της Β.Μ. η ελληνική κυβέρνηση σημαίνει οτι ΟΥΤΕ θέμα γλώσσας υφίσταται πλέον.
Ο Κυριάκος χρωστάει χάρη στον Τσίπρα που τον απάλλαξε απο το σκοπιανό.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Θεσμική απρέπεια Μητσοτάκη - Εξαφάνισε τη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ
Ο πρωθυπουργός προσπαθώντας να κρύψει οτιδήποτε έχει σχέση με τη Βόρεια Μακεδονία, δεν ανάρτησε στον επίσημο ιστότοπο της προεδρίας της κυβέρνησης τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας
Μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη «και να τηρεί και να τιμά» τη Συμφωνία των Πρεσπών, που προεκλογικά τη χαρακτήριζε μειοδοτική και πάνω σε αυτήν είχε στηρίξει την προεκλογική της εκστρατεία, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει ευρέως γνωστό στους ψηφοφόρους της.
Τους άφησε πρώτα να κλείσουν τη συμφωνία και να φάνε το πολιτικό κόστος ενώ τώρα αυτός, άρχοντας, απολαμβάνει δεξιώσεις με τον Βορειομακεδόνα εταίρο μας. Σε ένα παράλληλο βρώμικο και άπλυτο σύμπαν, τα αριστερά πήζουν και οδύρονται στον δημοκοπικό πάτο.
Αφήστε τώρα τις μαλακίες με τους πολιτικούς όλων των πλευρών και τις λαμογιές τους, να κοιτάξουμε όλοι το σπίτι μας και τους δικούς μας ανθρώπους.
Τα νουδουμποτάκια του φόρουμ είναι καλά; Που χάθηκαν, έχουμε νέα; Δεν ανησυχεί κανείς ρε γαϊδούρια;
Χαοτικός έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:13
Αφήστε τώρα τις μαλακίες με τους πολιτικούς όλων των πλευρών και τις λαμογιές τους, να κοιτάξουμε όλοι το σπίτι μας και τους δικούς μας ανθρώπους.
Τα νουδουμποτάκια του φόρουμ είναι καλά; Που χάθηκαν; Έχουμε νέα. Δεν ανησυχεί κανείς ρε γαϊδούρια;
τα νδμποτακια εχει πεσει γραμμη εδω και μηνες και ειναι ολα στο πακυ.
ανοιγουν 40 νηματα την ημερα του στυλ "νυχοκοπτη η ψαλιδακι"?
"Ειμαι εγκυος ευχηθειτε μου."
"Εχω φουσκωμα τι να κανω? "
"εφαγα πολυ πεπονι, ειναι επικινδυνο?"
Τους άφησε πρώτα να κλείσουν τη συμφωνία και να φάνε το πολιτικό κόστος ενώ τώρα αυτός, άρχοντας, απολαμβάνει δεξιώσεις με τον Βορειομακεδόνα εταίρο μας. Σε ένα παράλληλο βρώμικο και άπλυτο σύμπαν, τα αριστερά πήζουν και οδύρονται στον δημοκοπικό πάτο.
Α, ώστε έτσι.
Ο Κυριάκος είναι μακιαβελικός, ενώ ο Τσίπρας ασυνεπής και ψεύτης.
Κοίταξε, φίλε. Δεν μπορείς να έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εκτός κι αν παραδεχτείς ότι είσαι οπαδός, κομματικός οπαδός, και φοράς χρωματιστά γυαλιά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Χαοτικός έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:13
Τα νουδουμποτάκια του φόρουμ είναι καλά; Που χάθηκαν; Έχουμε νέα. Δεν ανησυχεί κανείς ρε γαϊδούρια;
τα νδμποτακια εχει πεσει γραμμη εδω και μηνες και ειναι ολα στο πακυ.
ανοιγουν 40 νηματα την ημερα του στυλ "νυχοκοπτη η ψαλιδακι"? "Ειμαι εγκυος ευχηθειτε μου."
"Εχω φουσκωμα τι να κανω? "
"εφαγα πολυ πεπονι, ειναι επικινδυνο?"
Αμ; Έχουν προβλήματα ρε μλκ! Που να προλάβουν να σκεφτούν έστω κι ελάχιστα τι ψηφίζουν;
Α, ώστε έτσι.
Κοίταξε, φίλε. Δεν μπορείς να έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εκτός κι αν παραδεχτείς ότι είσαι οπαδός, κομματικός οπαδός, και φοράς χρωματιστά γυαλιά.
Πάρτα κι εσύ Έχουν προβλήματα λέμε! Δεν τα διάβασες;
Καλά αυτό ηταν προφανές. Σιγα τον Μακιαβέλι.
Τα ζουδια που τον ψηφίζουν είναι πολύ εύκολα διαχειρισιμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Α, ώστε έτσι.
Μιλώντας προς εσένα που είσαι σοβαρός, διευκρινίζω ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχω κράξει τη ΝΔ. Θεωρώ ότι τους βόλεψε μια χαρά η κίνηση Τσίπρα - Κοτζιά και πίστευα ανέκαθεν ότι η ΝΔ τήρησε εντελώς ανεύθυνη στάση και πως όταν κυβερνήσει θα πετάξει χαρταετό για το ζήτημα. Τιμή και δόξα στο ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα και τον Κοτζιά για τη γενναία απόφαση!
Από κει και πέρα τα μποτάκια όντως έχουν πήξει και γράφουν μπούρδες.
Α, ώστε έτσι.
Μιλώντας προς εσένα που είσαι σοβαρός, διευκρινίζω ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχω κράξει τη ΝΔ. Θεωρώ ότι τους βόλεψε μια χαρά η κίνηση Τσίπρα - Κοτζιά και πίστευα ανέκαθεν ότι η ΝΔ τήρησε εντελώς ανεύθυνη στάση και πως όταν κυβερνήσει θα πετάξει χαρταετό για το ζήτημα. Τιμή και δόξα στο ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα και τον Κοτζιά για τη γενναία απόφαση!
Από κει και πέρα τα μποτάκια όντως έχουν πήξει και γράφουν μπούρδες.
για πες μου μια ρε μεγαλε αν θεωρεις εμενα μποτακι
αστραχαν