Null έγραψε: 16 Σεπ 2020, 17:43
Έπρεπε να τον δείρει
Όχι δα. Σε μένα μιλήσε, τον έβαλα εγώ στη θέση του
Κανονικά να τον αγνοήσω έπρεπε αλλά μου στρίψε η βίδα εκείνη την ώρα και τον στόλισα.Βέβαια όταν του απηύθυνε το λόγο φυσικά μπορούσε να του απαντήσει κατάλληλα κι όχι όπως απάντησε.
Naida έγραψε: 16 Σεπ 2020, 17:39
Και καλά κατάλαβες και πλάκα δεν κάνω. Θεώρησε ότι επειδή τον έβρισα εγώ ενώ ειμασταν μαζί το έπαιξα μάγκας και δεν άφησα τον ΑΝΤΡΑ να καθαρίσει.
αα γι αυτό.για τον σκληρό καριόλη μιλάμε?
Ναι ναι αυτός. Αυξομειώνεται το ποσό σκληρός καριολης είναι ανάλογα πως μιλάω εγώ σε έναν λιγδιαρη.
Naida έγραψε: 16 Σεπ 2020, 18:01
Ε λογικά για να μένω μαζί τους κάτι θεματακια θα αντιμετωπίζω κι εγώ.
Τέλος πάντων, αυτά είναι ανοησίες, θέλω να καθαρίσω, να καθαρίσεις, μετά τα 30, τα μόνα καθαρίσματα που πρέπει να μας απασχολούν, είναι των δοντιών και των νεφρών.
Τέλος πάντων, αυτά είναι ανοησίες, θέλω να καθαρίσω, να καθαρίσεις, μετά τα 30, τα μόνα καθαρίσματα που πρέπει να μας απασχολούν, είναι των δοντιών και των νεφρών.
Ακριβώς. Δική μου δουλειά ήταν να απαντήσω. Που κανονικά δεν επρεπε να δώσω καν σημασία. Αλλά είμαι με τις βίδες μου.
α ολα κι ολα naida εχει σοβαρο Point εδω ο cavaliere
και σκεψου το αλλο ξερεις αν ο αλλος ειναι μυστηριος,αν εχει σοβαρα προβληματα ή τι; γιατι να μπλεξεις;
Δικαιολογία μου φαίνεται αυτό που σου είπε γιατί δεν ήθελε να τσακωθεί. Κανονικά σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι να σκεφτείς κάτι, βρίζεις κτλ απλά γιατί δεν μπορείς να κρατηθείς, τα παίρνεις στο κρανίο.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
α ολα κι ολα naida εχει σοβαρο Point εδω ο cavaliere
και σκεψου το αλλο ξερεις αν ο αλλος ειναι μυστηριος,αν εχει σοβαρα προβληματα ή τι; γιατι να μπλεξεις;
Μα εννοείται και εγώ τώρα που το σκέφτηκα ψύχραιμα δεν χρειαζόταν καν να απαντήσω. Απλά στραβωσα εκείνη την ώρα. Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο χτύπησε η καρδούλα μου πιο δυνατά αλλά ξέρω ότι αν κατέβαινε κάτω και δεν κρατούσα την ψυχραιμία μου, θα είχα θέμα. Κι επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να μπει ο άλλος στη φάση να πιαστεί με τον χλεμπουρα.
Null έγραψε: 16 Σεπ 2020, 18:14
Δικαιολογία μου φαίνεται αυτό που σου είπε γιατί δεν ήθελε να τσακωθεί. Κανονικά σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι να σκεφτείς κάτι, βρίζεις κτλ απλά γιατί δεν μπορείς να κρατηθείς, τα παίρνεις στο κρανίο.
Μα και εγώ γι αυτό έβρισα γιατί μου άναψε τα λαμπάκια. Όντως προσπαθεί να αποφεύγει τους τσακωμούς (εκτός με μένα ) ειδικά αν ο άλλος είναι έτοιμος για βια. Το έχω παρατηρήσει και σε άλλη φάση όχι με μένα που το τι του έσυρε ο άλλος που μου μου ήρθε στο εμένα να κατέβω κάτω. Αυτός έφυγε απλά.
Κι εγώ μια φορά που είχαμε τσακωθεί και πήγε να φύγει και του πήρα τα κλειδιά να μη φύγει για να συζητήσουμε, ερχόταν να μου πάρει τα κλειδιά και λέω τώρα τελείωσα αλλά ήμουνα έτοιμη να ανταποδώσω κιόλας Μου τα πήρε με λίγη δύναμη και την άλλη μέρα ένιωθε σοβαρές ενοχές γιατί νόμιζε ότι εγώ φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσει και εγώ ήμουνα έτοιμη του σφίξω τα κλειδιά στο κεφάλι.
Αρχέλαος έγραψε: 14 Σεπ 2020, 01:40
Σωστό. Χαρακτηριστικός τρόπος κεράσματος για κάποιον που θέλει να το πράξει ιδίως όταν μιλάμε για δύο άτομα είναι το να πληρώσει όταν ο άλλος πάει στην τουαλέτα.
Ισχύει.
Αν θέλεις όντως να πληρώσεις, πριν έρθει ο λογαριασμός λες ότι πας στην τουαλέτα αλλά πηγαίνεις στο ταμείο.
Δεν το παίρνουν και πολύ καλά όλοι αυτό πάντως. Και θα το κάνεις μια δυο, μετά σε παίρνει χαμπάρι.
Δεν μιλάω για έναν αλλά για παρέα.
Το να παίζουν τέτοια σκηνικά μεταξύ δύο ενήλικων (και εννοώ ζεύγους) είναι γελοίο.
Στην τελική, αν ένας έχει περισσότερα και πληρώνει 100 στη μία έξοδο και ο άλλος πληρώσει 20 στην άλλη, δε λέει κάτι ούτε ισοφαρίζει το πράγμα.