lonelyrider έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:27 Η πρωτη φορά που ίσως παίξει ομίλους ο Ζμπαοκ και θα είναι κεκλεισμένων οι αγώνες.
Η κατάρα του Παοκτζή!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ - Μπενφίκα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: ΠΑΟΚ - Μπενφίκα
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Βάζω να δω καμια ταινιουλα για να ηρεμήσω.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Αγωνιστικά μας στοίχισε ήδη, ανέβηκε στο δεύτερο γκρουπ ο Αίαντας. Για τα οικονομικά ας αγχωθούν άλλοι.Albrecht έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:24Κι εγώ αυτό θέλω αλλά από την άλλη θα στοιχίσει οικονομικά στον Θρύλο αν περάσει κι ο παοκακος στους ομίλους.Πρετεντέρης έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:19 Μλκς, η ευχή μου να δω τον παοκάκο στους ομίλους πραγματοποιείται. Θα γελάμε για 10 χρόνια.![]()
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Eθνικοκοινωνιστης
ας ειχαμε παιξει ετσι με τον αγιαξ που ουρλιαζα θα ειχατε περασει και περισυ 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Σήμερα δεν είχες άγχος και να μην πέρναγες, τους ομίλους γιουρόπα τους έχεις. Επίσης, ήταν μονό παιχνίδι.jason έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:27
Αυτοί οι φουκαραδες 3 μέρες να παίζουν πού να βάλουν γκολ στην 3αδα πίσω
Στα διπλά με τους Ρώσους όλοι περιμένουν πρόκριση. Εγώ πιστεύω ότι θα περάσετε αλλά θέλω και να σας δω τι ψάρια θα πιάσετε
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Δεν είμαστε παοκάκος να μας γλεντάνε.Πάρταλος έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:33Αγωνιστικά μας στοίχισε ήδη, ανέβηκε στο δεύτερο γκρουπ ο Αίαντας. Για τα οικονομικά ας αγχωθούν άλλοι.Albrecht έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:24Κι εγώ αυτό θέλω αλλά από την άλλη θα στοιχίσει οικονομικά στον Θρύλο αν περάσει κι ο παοκακος στους ομίλους.Πρετεντέρης έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:19 Μλκς, η ευχή μου να δω τον παοκάκο στους ομίλους πραγματοποιείται. Θα γελάμε για 10 χρόνια.![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Τα φώτα θα πέσουν αλλού αλλά εγώ θα σταθώ στη μεστή παρουσία του Καντουρί που διάφοροι άμπαλοι τον είχαν βγάλει παλτό.
- Eθνικοκοινωνιστης
στο 3-5-2 καλυπτονται οι αδυναμιες του αλλα παραμενει η αναγκη για χαφ διπλα στον αυστριακοMaspoli έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:40 Τα φώτα θα πέσουν αλλού αλλά εγώ θα σταθώ στη μεστή παρουσία του Καντουρί που διάφοροι άμπαλοι τον είχαν βγάλει παλτό.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Gouerino 4
Με χαοτική διαφορα ο μεγαλύτερος προπονητής που περασε απο τον ΠΑΟΚ
Θ
Α
Υ
Μ
Α
Τ
Π
Ο
Ι
Ο
Σ
Θ
Α
Υ
Μ
Α
Τ
Π
Ο
Ι
Ο
Σ
- NewModelArmy
Τη νικη την εδωσε ο Γιαννουλης με δυο τρομερες ενεργειες.Τεραστια βελτιωση αυτος ο παικτης,δεν τον πιστευα παλια.Κατα τα αλλα δεν απειλησαμε.Ουτε απειληθηκαμε ιδιαιτερα απο μια φλυαρη Μπενφικα.Παντως οτι και να λεμε μας εκατσαν καλα οι μονοι αγωνες.Σε διπλους ειναι τελειως αλλη υποθεση.
Εχω γράψει από πέρυσι ότι πρέπει να έρθει ο Gaston Brugman που είναι ότι πρέπει για τον ΠΑΟΚ και σε λογική τιμή αλλά δε μου γίνεται το χατήρι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:41στο 3-5-2 καλυπτονται οι αδυναμιες του αλλα παραμενει η αναγκη για χαφ διπλα στον αυστριακοMaspoli έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:40 Τα φώτα θα πέσουν αλλού αλλά εγώ θα σταθώ στη μεστή παρουσία του Καντουρί που διάφοροι άμπαλοι τον είχαν βγάλει παλτό.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
απλα του ηρθε η εποιφητηση για τριαδα πισω απο τα πλει οφGouerino 4 έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:43 Με χαοτική διαφορα ο μεγαλύτερος προπονητής που περασε απο τον ΠΑΟΚ
Θ
Α
Υ
Μ
Α
Τ
Π
Ο
Ι
Ο
Σ
ειδες τι κανει η απελπισια?
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μιλάμε για αυτόν που πέρσι μέχρι τα πλέι οφ δεν μπορούσε να σταυρώσει νίκη σε ντέρμπι;Gouerino 4 έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:43 Με χαοτική διαφορα ο μεγαλύτερος προπονητής που περασε απο τον ΠΑΟΚ
Θ
Α
Υ
Μ
Α
Τ
Π
Ο
Ι
Ο
Σ
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
Gouerino 4
Αυτα ειναι δευτερεύονταEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:46απλα του ηρθε η εποιφητηση για τριαδα πισω απο τα πλει οφGouerino 4 έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:43 Με χαοτική διαφορα ο μεγαλύτερος προπονητής που περασε απο τον ΠΑΟΚ
Θ
Α
Υ
Μ
Α
Τ
Π
Ο
Ι
Ο
Σ
ειδες τι κανει η απελπισια?![]()