Το ξέρω. Και ειλικρινά ήθελα να έχω άδικο και να είναι υπερβολή αυτό που λέω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απολύθηκε ο εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες και μετανάστες στο Καρά Τεπέ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απολύθηκε ο εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες και μετανάστες στο Καρά Τεπέ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Απολύθηκε ο εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες και μετανάστες στο Καρά Τεπέ
το κρατος θα πρέπει να μεριμνήσει για την εργατική του αποκατάσταση χωρις να είναι κίνδυνος για τους συνανθρώπους του όμως.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
sys3x έγραψε: 15 Σεπ 2020, 18:02
Εξ άλλου σκέψου το και λίγο διαφορετικά Γαλή μου, περίμενε ποτέ κανείς ο κύριος πρωθυπουργός, ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης να αντιδράσει έτσι από τα πρόσφατα γεγονότα του Έβρου και έπειτα;[/b]
Μιλώ απολύτως ρεαλιστικά, η ανάγκη κινεί τα πάντα, ορατά και αόρατα, σε ολάκερο το συν παν και στα συμπανάκια, τα πολύ μικρά, να, όπως και το δικό μας.
![]()
[/quote]
Επειδή δεν το περίμεναν πολλοί που έχουν άγνοια των διεθνών σχέσεων,δεν σημαίνει ότι δεν το περίμεναν όλοι.
nemo έγραψε: 15 Σεπ 2020, 20:16 Δεν διάβασα το νήμα αλλά 500 ελληνες αν μαζευτούν σε ενα σημείο φωνάζοντας κατα της μεταναστευτικής πολιτικης
θα λυθει το προβλημα ..το κακο ειναι οτι δεν υπάρχει κάποιος "ηγέτης απο τα λεγόμενα πατριωτικά κομματα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
τι πατριωτικο έχει ο σπόρος των ναζί;
πεντακόσια άτομα χωρίς την παρουσία κάποιου κομματος θα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο το: χωρίς ταμπέλα
Η Γαλή θα είχε ανταπόκριση με ένα γυναικειο κίνημα τεσπα ..σημασία έχει οτι είναι στο χέρι μας να το τελειώσουμε
Η Γαλή θα είχε ανταπόκριση με ένα γυναικειο κίνημα τεσπα ..σημασία έχει οτι είναι στο χέρι μας να το τελειώσουμε
Μαζί με τις καταστάσεις να πιέσουμε και εμείς, ναι, και μόνο που έχει γίνει ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης σε πολλούς λαϊκούς κύκλους χωρίς τις αριστεράντζικες υστερίες αυτό από μόνο του μετράει, δε νομίζω να χαλάει τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη και δεύτερη τετραετία.nemo έγραψε: 15 Σεπ 2020, 20:57 πεντακόσια άτομα χωρίς την παρουσία κάποιου κομματος θα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο το: χωρίς ταμπέλα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
να τους μαζεψουν για υποκινηση ρατσιστικης βιας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
τι ακριβώς περίμενες εσύ από πριν πατουλίνι μου που τις παίζεις στα δάκτυλα τις διεθνείς σχέσεις;πατησιωτης έγραψε: 15 Σεπ 2020, 20:36Επειδή δεν το περίμεναν πολλοί που έχουν άγνοια των διεθνών σχέσεων,δεν σημαίνει ότι δεν το περίμεναν όλοι.sys3x έγραψε: 15 Σεπ 2020, 18:02
Εξ άλλου σκέψου το και λίγο διαφορετικά Γαλή μου, περίμενε ποτέ κανείς ο κύριος πρωθυπουργός, ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης να αντιδράσει έτσι από τα πρόσφατα γεγονότα του Έβρου και έπειτα;[/b]
Μιλώ απολύτως ρεαλιστικά, η ανάγκη κινεί τα πάντα, ορατά και αόρατα, σε ολάκερο το συν παν και στα συμπανάκια, τα πολύ μικρά, να, όπως και το δικό μας.
τις συγκεκριμένες επιθετικές κινήσεις του Ερντογάναρου στον Έβρο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για την συγκεκριμένη αντίδραση του κυρίου πρωθυπουργού;
.
.
.
Απο την Εισαγγελική Αρχη λέει ..... ζητήθηκε καί η Ποινική διερεύνηση.....
Τί Ποινικό έχει η υπόθεση ;;;
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ΜπλεΜπουμπυς
υπάρχει κανένας δεξιος,μπαντριωτης,φασίστας που δεν είναι κοτούλα;

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
μπουμπη ειπαμε ο καραμπαμπας εκανε καραμπαμπια μην παιρνετε φορα τωρα ολα τα ορφανα του δηλωσια να κουνησετε δαχτυλο .
- hellegennes
Με συγκινεί που το θυμάσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ναρκωτικά. Τι άλλο;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 15 Σεπ 2020, 21:15 .
.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Και εμένα με συγκινεί που θυμάσαι ότι ξεχνάω πράματα και το ότι θυμάμαι το συγκεκριμένο αποτελεί άθλο για εμένα και ταυτόχρονα σε ευχαριστώ που το αναγνωρίζεις, αυτό με δίνει κουράγιο.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1349 Προβολές
-