!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Non-European looking Greeks
-
Georg Von Balkanen
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Non-European looking Greeks
Σιγά ρε, τέτοιες φάτσες έχει ένα σωρό στη Γερμανία. Δηλαδή αν αυτόν τον λες non-European looking, ο Ρεχάγκελ πρέπει να είναι Βασκίριος

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Κατσαρίδης
Έχω δει μια Βλάχα από την Αλβανία (κατάγεται από Ελλάδα) που είναι σαν Φιλιππινέζα. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κατσαρίδης την 16 Σεπ 2020, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Georg Von Balkanen
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γιατί δε λέτε το νήμα απλά σκατόφατσες;
Κριτήρια φυσιογνωμίας δεν έχετε.
Κριτήρια φυσιογνωμίας δεν έχετε.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Εγώ πάντως θυμάμαι κάμποσες τέτοιες Ουννόφατσες Γερμανούς απ' τα 70s που ήμουν στη Γερμανία.Georg Von Balkanen έγραψε: 15 Σεπ 2020, 20:58 Πράγματι. Νομίζω με την κρίση έχουν έρθει πάνω από 200.000 Ελληνες.
Spoiler

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Georg Von Balkanen
Kι εδώ ένα μπουρδονήμα από το τρολάκι, που συνδέει τη φυλή αποκλειστικά και μόνο με το χρώμα του δέρματος, κι όταν του δώσεις το τρομπονάκι του, περί σχήματος κρανίου, σου λέει "εγώ δεν είπα..."

Και βάζει συνέχεια φωτογραφία ανφάς ο βλάκας, ούτε καν προφίλ μπάς και το σώσει κάπως να πεί "να, εγώ δεν έλεγα για χρώμα δέρματος και ματιών, έλεγα για δομή κρανίου".

Και βάζει συνέχεια φωτογραφία ανφάς ο βλάκας, ούτε καν προφίλ μπάς και το σώσει κάπως να πεί "να, εγώ δεν έλεγα για χρώμα δέρματος και ματιών, έλεγα για δομή κρανίου".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Georg Von Balkanen
Σου εξήγησα. Γιατί δεν βάζεις στην λευκή φυλή και τους άραβες, τους πακιστανους, τους Ινδούς και τους Αφρικανους της βόρειας Αφρικής.Kauldron έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:44 Kι εδώ ένα μπουρδονήμα από το τρολάκι, που συνδέει τη φυλή αποκλειστικά και μόνο με το χρώμα του δέρματος, κι όταν του δώσεις το τρομπονάκι του, περί σχήματος κρανίου, σου λέει "εγώ δεν είπα..."
Και στην Γερμανία που πάνε, ίδιοι χωριάτες παραμένουν, μάς κάνουν και ρεζίλι.
Οι Έλληνες έχουν ίδια κρανιακή δομή μ' αυτούς? Προφανώς ΔΕΝ το κοίταξες, και ούτε καν το γνωρίζεις, αφού όλες οι φωτογραφίες που έβαλες είναι ανφάς. Με την ημιμάθειά σου, νομίζεις οτι η φυλή καθορίζεται απ' το χρώμα του δέρματος και των ματιών, που δείχνει πόση άγνοια σε δέρνει. Το χρώμα του δέρματος έχει να κάνει με το πόσο θα εκτεθείς στον ήλιο, και μια χαρά μπορεί ν' αλλάξει (και αλλάζει) στον άνθρωπο.Georg Von Balkanen έγραψε: 23 Σεπ 2020, 14:25Σου εξήγησα. Γιατί δεν βάζεις στην λευκή φυλή και τους άραβες, τους πακιστανους, τους Ινδούς και τους Αφρικανους της βόρειας Αφρικής.Kauldron έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:44 Kι εδώ ένα μπουρδονήμα από το τρολάκι, που συνδέει τη φυλή αποκλειστικά και μόνο με το χρώμα του δέρματος, κι όταν του δώσεις το τρομπονάκι του, περί σχήματος κρανίου, σου λέει "εγώ δεν είπα..."
Αλλά είπαμε, όταν σε δέρνει η άγνοια και νομίζεις οτι τα ξέρεις όλα, πετάς την ατάκα σου και χαίρεσαι. Αν θέλεις βέβαια να τρολάρεις, ή να μαλακιστείς, όπως σου είχα γράψει και στο άλλο, μπορείς να το κάνεις (μπορείς και να δηλώνεις Κροάτης, Κορεάτης, Λατινοαμερικάνος, ή ο,τι άλλο), αλλά μετά μην απορείς όταν δε θα σε παίρνει κανένας στα σοβαρά.
Αυτά και καλά μυαλά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Georg Von Balkanen
Μόλις μάθαμε ότι οι λευκοί Ευρωπαίοι είναι μερικά δισεκατομμύρια.

-
Georg Von Balkanen
Α ρε Μιχαλολιακο. Η κρανιακη σου δομή σε έσωσε.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel