Τρελό κάψιμο δικέ μου, σε παραδέχομαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας
Re: Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας
Τρελό κάψιμο δικέ μου, σε παραδέχομαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Φάλαγγα Διαβολικών Μπουρλοτιέρηδων
Ανάληψη Ευθύνης
https://athens.indymedia.org/post/1606983/
Ο γερμανικός ιμπεριαλισμός είναι διαχρονικά εχθρός του λαού μας, από τα "αθώα" χρόνια της δυναστείας των Βαυαρών με την Αμαλία μέχρι την παραφροσύνη του Β Παγκοσμίου Πολέμου και τελικά, την ολοκληρωτική κατοχή της ψυχής μας στα χρόνια της Κρίσης.
Γι' αυτό το λόγο και εμείς επιλέξαμε, στο σκοτάδι της 4ης προς 5η Σεπτεμβρίου, να πυρπολήσουμε διπλωματικό όχημα της γερμανικής πρεσβείας με αριθμό πινακίδας ΔΣ------ στην Άνω Πόλη.
Κουφάλες ούτε καν ξεκινήσαμε.
Ανάληψη Ευθύνης
https://athens.indymedia.org/post/1606983/
Ο γερμανικός ιμπεριαλισμός είναι διαχρονικά εχθρός του λαού μας, από τα "αθώα" χρόνια της δυναστείας των Βαυαρών με την Αμαλία μέχρι την παραφροσύνη του Β Παγκοσμίου Πολέμου και τελικά, την ολοκληρωτική κατοχή της ψυχής μας στα χρόνια της Κρίσης.
Γι' αυτό το λόγο και εμείς επιλέξαμε, στο σκοτάδι της 4ης προς 5η Σεπτεμβρίου, να πυρπολήσουμε διπλωματικό όχημα της γερμανικής πρεσβείας με αριθμό πινακίδας ΔΣ------ στην Άνω Πόλη.
Κουφάλες ούτε καν ξεκινήσαμε.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
https://www.militaire.gr/quot-peskesi-q ... stelorizo/“Πεσκέσι” δεκάδων δις της γερμανικής προεδρίας της ΕΕ στον Ερντογάν με το στόλο του στο Καστελόριζο
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επρεπε να γραφει gender. Ή καλυτερα να μην εγραφε τιποτα. Εφοσον πρεπει να υπαρχει ισοτητα, τι ενδιαφερει το φυλο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2020, 11:38 Έπρεπε να ταξιδέψω Γερμανία. Κοιτάξτε τη φόρμα που μου έστειλαν να συμπληρώσω. Γράφει sex: Female, male, other.
Tι other ρε μπαγλαμάδες γαμώ τον Χίτλερ σας μέσα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σωστά. Τι τους νοιάζει το φύλο; Ρατσισμός ρε μαλάκα.axilmar έγραψε: 11 Σεπ 2020, 11:22Επρεπε να γραφει gender. Ή καλυτερα να μην εγραφε τιποτα. Εφοσον πρεπει να υπαρχει ισοτητα, τι ενδιαφερει το φυλο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2020, 11:38 Έπρεπε να ταξιδέψω Γερμανία. Κοιτάξτε τη φόρμα που μου έστειλαν να συμπληρώσω. Γράφει sex: Female, male, other.
Εαν τους ενδιεφερε το sex, θα επρεπε να γραφουν μονο male και female. Εαν τους ενδιαφερε το gender, δεν θα επρεπε να γραφει sex. Αλλο sex, αλλο gender.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Σεπ 2020, 12:28Σωστά. Τι τους νοιάζει το φύλο; Ρατσισμός ρε μαλάκα.axilmar έγραψε: 11 Σεπ 2020, 11:22Επρεπε να γραφει gender. Ή καλυτερα να μην εγραφε τιποτα. Εφοσον πρεπει να υπαρχει ισοτητα, τι ενδιαφερει το φυλο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2020, 11:38 Έπρεπε να ταξιδέψω Γερμανία. Κοιτάξτε τη φόρμα που μου έστειλαν να συμπληρώσω. Γράφει sex: Female, male, other.
viewtopic.php?f=92&t=24160&start=105#p1492941
https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... n-toyrkia/
https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... n-toyrkia/
.
.
Μόνος μου την κάνω όλη τη δουλειά.
Τι θα γίνει παιδιά;
viewtopic.php?f=92&t=23370&start=12480#p1493801
Τι θα γίνει παιδιά;
viewtopic.php?f=92&t=23370&start=12480#p1493801
Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Σεπ 2020, 21:43χαιρετίζω και καλωσορίζω αμφότερουςkameron έγραψε: 14 Σεπ 2020, 21:30Για τα Ραφάλ, γενικά δεν θέλουν να ενισχύεται η πολεμική βιομηχανία της Γαλλίας γιατί τους βλέπουν ως κύριους ανταγωνιστές.Scouser έγραψε: 14 Σεπ 2020, 21:17
Για τα Ραφάλ, δεν νομίζω να υπήρχε καμία πρόταση για γερμανικό μαχητικό που να απορρίφθηκε. Γενικά νομίζω πως οι Γερμανοί είναι όμηροι του τουρκικού στοιχείου της χώρας τους και των συναλλαγών δισεκατομμυρίων που έχουν με την Τουρκία. Με αυτή την ιστορία, όπως και με το ευρωμόλογο, ο Μακρόν έχει ξεμπροστιάσει εντελώς όλη την αντιευρωπαϊκή μάκα που κρύβεται πίσω από το δήθεν φιλοευρωπαϊκό προσωπείο που πουλάγανε τόσα χρόνια οι σκατοφρίτσηδες.
Για το δεύτερο, φοβάμαι ότι η πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη, τα περί τουρκικού στοιχείου, συναλλαγών, μεταναστευτικού είναι αληθή αλλά κατά βάθος ο λόγος που προτάσσουν επί της ουσίας υποχωρητικότητα έναντι της Τουρκίας είναι ότι εξακολουθούν να βλέπουν την Ε.Ε. και την ίδια τους τη χώρα ως φορέα soft power, τους είναι αδιανόητο ότι υπάρχει περίπτωση η Γερμανία και κατ'επέκταση και η Ε.Ε. να εμπλακούν σε ανοιχτή στρατιωτική σύρραξη με μια δυνατή χώρα όπως η Τουρκία. Και από τη στιγμή που απορρίπτουν ακόμα και την ιδέα αυτή, είναι λογικό επακόλουθο να προτιμούν την τακτική, λελογισμένη υποχώρηση ώστε από τη μια να κρατηθούν τα προσχήματα για το κύρος της Ε.Ε. και από την άλλην να διατηρηθεί και η προνομιακή οικονομική σχέση με την Τουρκία καθώς και η εσωτερική τους κοινωνική γαλήνη με την πολυάριθμη τουρκική κοινότητα.
Με άλλα λόγια, όταν ο Μακρόν λέει στη Μέρκελ ότι πρέπει να σκληρύνει η στάση της Ε.Ε. έναντι της Τουρκίας, αυτή μάλλον του απαντάει, "με ποια στρατηγική εξόδου"; Γιατί απλά θεωρεί δεδομένο ότι η Ε.Ε. δεν πρόκειται να ακολουθήσει την Τουρκία όταν αυτή "δει την ευρωπαϊκή μπλόφα" και έτσι στο τέλος η Τουρκία θα καταφέρει ακόμα μεγαλύτερη νίκη σε βάρος όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Οπότε επιδιώκει το έλασσον κακό, να ικανοποιηθεί η Τουρκία σε κάποιες/αρκετές από τις επιδιώξεις της έναντι της Ελλάδας και να κλείσει το θέμα εκεί, τουλάχιστον για το ορατό μέλλον.
alemania delenda est!
.
.
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Τα βλέπω και ανεβάζω
Και, στον πυρήνα του προβληματισμού του, «σε περίπτωση κυρώσεων, ποια είναι η πρώτη χώρα που θα υποστεί τις συνέπειες; Η Ελλάδα. Και μετά, η Γερμανία
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Μαυροβασίλης
παραδοχές γεμάτες αυτογνωσία, δεν φημίζονται για σοφές κουβέντες ούτε για μεγάλα ραβδιά οι βελανιδοφάγοι φίλοι μας
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Αλήθεια, αυτός ο καλός μας φίλος ο πωστονλένε, α, ο βελανιδοφάγος ούννος έχει συνετιστεί ή τελικά τα (Δία-νοητικά) προβλήματα του είναι αυτό που φαινότανε εξ αρχής, καθαρά λειτουργικά;Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Σεπ 2020, 17:13παραδοχές γεμάτες αυτογνωσία, δεν φημίζονται για σοφές κουβέντες ούτε για μεγάλα ραβδιά οι βελανιδοφάγοι φίλοι μας
.
.
Εδώ βλέπουμε τους καλούς φίλους από την πτήση
https://www.ptisidiastima.com/rheinmeta ... reek-elbo/
να προτείνουν για το καλό μας να προτιμήσουμε τους πάρα πολύ καλούς μας φίλους Γερμανούς για την ΕΛΒΟ πχ στην περίπτωση μας.
Αίγαγρος, καλά δε τα λένε τα παιδιά;
να προτείνουν για το καλό μας να προτιμήσουμε τους πάρα πολύ καλούς μας φίλους Γερμανούς για την ΕΛΒΟ πχ στην περίπτωση μας.
.
.
Έχουν ακουστεί διαφορά, γιατί ήρθαν ως σφήνα, ενώ είχε λήξη η ημερομηνία για να κατατεθούν προτάσεις. Από την άλλη είναι πολύ μεγάλη κοινοπραξία, πρέπει να γίνει έλεγχος από Υπ. Οικ. τι συμφέρει τη χώρα, αν και αυτά θα έπρεπε να ανήκουν στην αρμοδιότητα του υπουργείου ανάπτυξης.sys3x έγραψε: 16 Σεπ 2020, 09:12 Εδώ βλέπουμε τους καλούς φίλους από την πτήση
Το ζουμί όμως είναι ένα : οι Γερμανοί δεν θέλουν να αφήσουν άλλους, πχ τους ισραηλινούς, να μπουν στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρέπει να αξιολογηθεί τι έργο θα φέρουν χωρίς να αναγκάσουν το κράτος σε παραγγελίες άμεσα (προίκα για τον γάμο). Ίδωμεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 120 Απαντήσεις