!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως είναι δυνατόν να κατεβαίνει ο Μπάιντεν?
Πως είναι δυνατόν να κατεβαίνει ο Μπάιντεν?
(Ενταξει, περα απ το στοιχημα που το δινει 18 να μην κατεβει)
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
η υγεια του δεν το επιτρεπει
εχουμε δει ανθρωπους ετσι.
ειναι ντροπη πραγματικα
ειμαστε καθολου σοβαροι σαν πλανητης?
ευχαριστω
https://twitter.com/Breaking911/status/ ... 1884338177
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
η υγεια του δεν το επιτρεπει
εχουμε δει ανθρωπους ετσι.
ειναι ντροπη πραγματικα
ειμαστε καθολου σοβαροι σαν πλανητης?
ευχαριστω
https://twitter.com/Breaking911/status/ ... 1884338177
- wooded glade
Re: Πως είναι δυνατόν να κατεβαίνει ο Μπάιντεν?
Είναι ένα Κεννεντάκι μικρό αλλά δεν κατέβηκε τελικά.
Η Μισέλ θα μπορούσε ίσως.
Η Μισέλ θα μπορούσε ίσως.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
απ' ότι μου πε ένα φιλαράκι Ελληνοαμερικανός στην δουλειά, ο Μπάιντεν έχει άνοια και αυτό τον καθιστά επικίνδυνο από όλες τις απόψεις.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Philip Mortimer
Ο Μπάιντεν είναι σοβαρός και μετριοπαθης.Naranjita έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:06 απ' ότι μου πε ένα φιλαράκι Ελληνοαμερικανός στην δουλειά, ο Μπάιντεν έχει άνοια και αυτό τον καθιστά επικίνδυνο από όλες τις απόψεις.
Ο Τραμπ είναι ο επικίνδυνος.
εγώ δεν μίλησα υπέρ του Τραμπ. Είπα τι λέγεται στις ΗΠΑ για τον Μπάιντεν. αν όντως έχει άνοια ο Θεός ξέρει έτσι και βγει τι θα φτιάξειPhilip Mortimer έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:09Ο Μπάιντεν είναι σοβαρός και μετριοπαθης.Naranjita έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:06 απ' ότι μου πε ένα φιλαράκι Ελληνοαμερικανός στην δουλειά, ο Μπάιντεν έχει άνοια και αυτό τον καθιστά επικίνδυνο από όλες τις απόψεις.
η άνοια δεν ξεκινά με το να ξεχνάς που μένεις και τα λοιπά, αρκετές φορές γίνεσαι επιθετικός, θυμώνεις εύκολα και ένα σωρό άλλα πράγματα.
κοινώς δεν έχεις ορθή κρίση και αυτό είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο για πλανητάρχη με κόκκινο κουμπί.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
εν τω μεταξυ τον βλεπεις να περπαταει και τρεμει το φυλλοκαρδι σου
https://twitter.com/thehill/status/1305524248602120219
https://twitter.com/thehill/status/1305524248602120219
- Υδράργυρος
Και ο ρηγκαν ανοια ειχε οταν κυβερνουσε. Αυτο ηταν και το σκανδαλο του ιρανγκειτ. Οτι του πλασαρανε να υπογραψει σε ωρα που δεν ειχε πνευματικη διαυγειαNaranjita έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:06 απ' ότι μου πε ένα φιλαράκι Ελληνοαμερικανός στην δουλειά, ο Μπάιντεν έχει άνοια και αυτό τον καθιστά επικίνδυνο από όλες τις απόψεις.
- wooded glade
Οι ζαίοι τον ήπιαν και με Τραμπ.
Τι τα θέλουν τώρα τι τα γυρεύουν ;
Α' ξέχασα, τα εξηντάλεπτα.
Τι τα θέλουν τώρα τι τα γυρεύουν ;
Α' ξέχασα, τα εξηντάλεπτα.
- Golden Age
Ο Μπάιντεν είναι η βιτρίνα για να κυβερνήσει τις ΗΠΑ η ακροαριστερά. Αυτό ενέχει πάρα πολύ μεγάλους κινδύνους για τη δημοκρατία.Philip Mortimer έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:09Ο Μπάιντεν είναι σοβαρός και μετριοπαθης.Naranjita έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:06 απ' ότι μου πε ένα φιλαράκι Ελληνοαμερικανός στην δουλειά, ο Μπάιντεν έχει άνοια και αυτό τον καθιστά επικίνδυνο από όλες τις απόψεις.
Ο Τραμπ είναι η εγγύηση της δημοκρατίας.
πες μου και μενα μικρε μου φιλε που δεν μου μενει αντερο οατν διαβαζω για ακροαριστερους εντολοδοχους ολιγαρχων ενα ακροαριστερο μετρο που εχει εξαγγειλει ο μπαιντεν. μη χαθεις ε?Golden Age έγραψε: 15 Σεπ 2020, 02:21Ο Μπάιντεν είναι η βιτρίνα για να κυβερνήσει τις ΗΠΑ η ακροαριστερά. Αυτό ενέχει πάρα πολύ μεγάλους κινδύνους για τη δημοκρατία.Philip Mortimer έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:09Ο Μπάιντεν είναι σοβαρός και μετριοπαθης.Naranjita έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:06 απ' ότι μου πε ένα φιλαράκι Ελληνοαμερικανός στην δουλειά, ο Μπάιντεν έχει άνοια και αυτό τον καθιστά επικίνδυνο από όλες τις απόψεις.
- Golden Age
Είπα ότι είναι η βιτρίνα. Ακροαριστερός είναι ο περίγυρός του. Αυτοί θα κυβερνούν, όχι ο ίδιος.πήζον bot έγραψε: 15 Σεπ 2020, 02:27πες μου και μενα μικρε μου φιλε που δεν μου μενει αντερο οατν διαβαζω για ακροαριστερους εντολοδοχους ολιγαρχων ενα ακροαριστερο μετρο που εχει εξαγγειλει ο μπαιντεν. μη χαθεις ε?Golden Age έγραψε: 15 Σεπ 2020, 02:21Ο Μπάιντεν είναι η βιτρίνα για να κυβερνήσει τις ΗΠΑ η ακροαριστερά. Αυτό ενέχει πάρα πολύ μεγάλους κινδύνους για τη δημοκρατία.Philip Mortimer έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:09
Ο Μπάιντεν είναι σοβαρός και μετριοπαθης.
ωραια ας πουμε ναι. τι ακροαριστερο θα κανουν?Golden Age έγραψε: 15 Σεπ 2020, 02:28Είπα ότι είναι η βιτρίνα. Ακροαριστερός είναι ο περίγυρός του. Αυτοί θα κυβερνούν, όχι ο ίδιος.πήζον bot έγραψε: 15 Σεπ 2020, 02:27πες μου και μενα μικρε μου φιλε που δεν μου μενει αντερο οατν διαβαζω για ακροαριστερους εντολοδοχους ολιγαρχων ενα ακροαριστερο μετρο που εχει εξαγγειλει ο μπαιντεν. μη χαθεις ε?Golden Age έγραψε: 15 Σεπ 2020, 02:21
Ο Μπάιντεν είναι η βιτρίνα για να κυβερνήσει τις ΗΠΑ η ακροαριστερά. Αυτό ενέχει πάρα πολύ μεγάλους κινδύνους για τη δημοκρατία.
- wooded glade
Μονομαχία αβγού και ζαίου !
Σας έχω εξηγήσει ότι αν σας πιάσει ο μπόγιας με την απόχη μετά θα σε κλείσουν στο κλουβί και τους δύο.
Οι περισσότεροι από εσάς εφησυχάζετε διότι πιστεύετε ότι μόνο οι συγγενείς μετά από σύσκεψη, οι θείες, τα ξαδέρφια, μπορούν να σας στείλουν στο Δρομοκαϊτειο αλλά δεν είναι έτσι. Γίνεται αυτεπάγγελτα.
Σας έχω εξηγήσει ότι αν σας πιάσει ο μπόγιας με την απόχη μετά θα σε κλείσουν στο κλουβί και τους δύο.
Οι περισσότεροι από εσάς εφησυχάζετε διότι πιστεύετε ότι μόνο οι συγγενείς μετά από σύσκεψη, οι θείες, τα ξαδέρφια, μπορούν να σας στείλουν στο Δρομοκαϊτειο αλλά δεν είναι έτσι. Γίνεται αυτεπάγγελτα.
- Golden Age
πήζον bot έγραψε: 15 Σεπ 2020, 02:34ωραια ας πουμε ναι. τι ακροαριστερο θα κανουν?Golden Age έγραψε: 15 Σεπ 2020, 02:28Είπα ότι είναι η βιτρίνα. Ακροαριστερός είναι ο περίγυρός του. Αυτοί θα κυβερνούν, όχι ο ίδιος.πήζον bot έγραψε: 15 Σεπ 2020, 02:27
πες μου και μενα μικρε μου φιλε που δεν μου μενει αντερο οατν διαβαζω για ακροαριστερους εντολοδοχους ολιγαρχων ενα ακροαριστερο μετρο που εχει εξαγγειλει ο μπαιντεν. μη χαθεις ε?
Θα επιβάλλουν τη δικτατορία της "πολιτικής ορθότητας".
ετσι την πατησες ε? θα προσεχουμε ενταξειwooded glade έγραψε: 15 Σεπ 2020, 02:39 Μονομαχία αβγού και ζαίου !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
-
- 0 Απαντήσεις