!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οργη
Re: Οργη
Όχι, οι ζαίοι θα χαίρονταν με την προοπτικη κατάκτησης του ΚαστελόριζουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:04 ψηφισε λευκο αλλα οι ζαιοι θα ειναι υπευθυνοι για την παραχωρηση του καστελοριζου![]()
![]()
Είσαι βλάκας αλλά μια απλή πρόταση πιστεύω θα την καταλάβεις
Έστω και με τη δεύτερη
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Eθνικοκοινωνιστης
οπως τα νδουλικα που στηριζεις με το μακεδονικο που καταπιες αμασητοelchav έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:08Όχι, οι ζαίοι θα χαίρονταν με την προοπτικη κατάκτησης του ΚαστελόριζουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:04 ψηφισε λευκο αλλα οι ζαιοι θα ειναι υπευθυνοι για την παραχωρηση του καστελοριζου![]()
![]()
Είσαι βλάκας αλλά μια απλή πρόταση πιστεύω θα την καταλάβεις
Έστω και με τη δεύτερη
ουτως η αλλως κυβερνα η κουλαινα που στηριζεις και της δικες της εθνοπροδοσιες παρατηρουμε
καλα δεν περιμενω απο φιλελεδες να διαθετουν αξιοπρεπεια, εμμονικοι (που πρεπει να εξεταστουν με αλλους ορους) και συνειδητοι εθνοπροδοτες ειναι ουτως η αλλως
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
οπως θα στηριξεις και την προσφυγη στην χαγη που θα παραδωσει το καστελοριζο στους τουρκους αμερικανοδουλο μωρακι μουelchav έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:21 Δεν ξέρω τι αχυρανθρωπο εστησες πάλι ψυχακια μου, αλλά εγώ στήριζα Συμφωνία Πρεσπών
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Προσωπικά ρώτησα και στο άλλο νήμα τι ακριβώς έχουμε κερδίσει μέχρι τώρα, και απάντηση δεν βλέπω να παίρνω ποτέ.perseus έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:21 ενα μηνα τωρα τους εχει γαμισει μεχρι 3ο βαθμο συγγενειας ο Ερντογαν και αυτοι θριαμβολογουν και μαλακες και απατεωνες και προδοτες και ηλιθιοι.
Στο μεταξύ, μέχρι και ο Μακρόν έβγαλε μεροκαματάκι με τα χάλια μας.
My Life had stood, a Loaded Gun
Θα χαθεί κυριαρχία νησιού στη Χάγη;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:23οπως θα στηριξεις και την προσφυγη στην χαγη που θα παραδωσει το καστελοριζο στους τουρκους αμερικανοδουλο μωρακι μουelchav έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:21 Δεν ξέρω τι αχυρανθρωπο εστησες πάλι ψυχακια μου, αλλά εγώ στήριζα Συμφωνία Πρεσπών![]()
Straight outta Sinouri
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Eθνικοκοινωνιστης
ζαιοι πονατε που το ορουτς ρεις κανει νολτες ελ υφαλοτρυπιδαperseus έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:21 ενα μηνα τωρα τους εχει γαμισει μεχρι 3ο βαθμο συγγενειας ο Ερντογαν και αυτοι θριαμβολογουν και μαλακες και απατεωνες και προδοτες και ηλιθιοι.
ζαιοι πονατε με την παραδοση του καστελοριζου στους τουρκους
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
σωστα η μειωμενη επηρεια του νησιου δεν το ιμιοποιει και δεν εμποδιζει την χαραξη αοζelchav έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:26Θα χαθεί κυριαρχία νησιού στη Χάγη;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:23οπως θα στηριξεις και την προσφυγη στην χαγη που θα παραδωσει το καστελοριζο στους τουρκους αμερικανοδουλο μωρακι μουelchav έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:21 Δεν ξέρω τι αχυρανθρωπο εστησες πάλι ψυχακια μου, αλλά εγώ στήριζα Συμφωνία Πρεσπών![]()
Straight outta Sinouri
οτιι πει το κοψοχερικο αναξιοπρεπες νδουλικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 14 Σεπ 2020, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΝΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΥΣΤΗ ΜΟΥEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:34 viewtopic.php?f=29&t=24847
δεν ειναι νδ αλλα γιατι μας προδωσες ετσι μπαμπα?![]()
![]()
My Life had stood, a Loaded Gun
Ήρθε και ο καμμένοςaljawn έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:36ΝΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΥΣΤΗ ΜΟΥEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Σεπ 2020, 19:34 viewtopic.php?f=29&t=24847
δεν ειναι νδ αλλα γιατι μας προδωσες ετσι μπαμπα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις