Αν νομίζεις οτι θα οφελήσει κάπου κάντο.Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2020, 18:11τοτε ανακυρυσσω το σπιτι μου αυτονομο κρατιδιο.Mansko έγραψε: 11 Σεπ 2020, 14:41Ξέρεις φίλε παρατηρώ οτι οι ρίζες του φασισμού αλλά και του κομμουνισμού είναι εμποτισμένες με το ισχύς εν τη ενώσει. Εγώ δεν το πιστεύω οτι είναι έτσι. Πραγματικά. Η ισχύς βρίσκεται στην διαφορετικότητα. Στην μοναδικότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευρωπαική ολοκλήρωση. Πως πάει αυτή η ιστορία;
Re: Ευρωπαική ολοκλήρωση. Πως πάει αυτή η ιστορία;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
εσυ ειπες οτι η ισχυς βρισκεται στη μοναδικοτητα. αμα κανω λοιπον το σπιτι μου κρατος, θα ειμαι ισχυρος;Mansko έγραψε: 11 Σεπ 2020, 18:14Αν νομίζεις οτι θα οφελήσει κάπου κάντο.Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2020, 18:11τοτε ανακυρυσσω το σπιτι μου αυτονομο κρατιδιο.Mansko έγραψε: 11 Σεπ 2020, 14:41
Ξέρεις φίλε παρατηρώ οτι οι ρίζες του φασισμού αλλά και του κομμουνισμού είναι εμποτισμένες με το ισχύς εν τη ενώσει. Εγώ δεν το πιστεύω οτι είναι έτσι. Πραγματικά. Η ισχύς βρίσκεται στην διαφορετικότητα. Στην μοναδικότητα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τι ρωτάς βρε παιδί μου κι εσύ τώρα.Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2020, 18:52εσυ ειπες οτι η ισχυς βρισκεται στη μοναδικοτητα. αμα κανω λοιπον το σπιτι μου κρατος, θα ειμαι ισχυρος;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Θα πήγαινε καλύτερα αν γινόταν και πολιτική ένωση.
Though this be madness, yet there is method in 't
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Αν δεν καταπολεμηθεί ο νατιβισμός των χωρών του Βίζενγκραντ δουλειά δεν γίνεται...ε Κούλη;
Τα διάφορα Think tanks που διαπλέκονται. (Μασόνοι, Illuminati, Λέσχη Bilderberg, τα Αμερικάνικα skulls) Εχουν συγκρουστεί κατά καιρούς για το θέμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης. 2 πράγματα έχω να τους πω. YOU SHALL NOT PASS! FROM MY DEAD COLD HAND!
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Οκ, ας μείνουμε στην οικονομική τότε. Να βγάζουν οι βορειοευρωπαϊκές τράπεζες παρά και εμείς να καθόμαστε να φυλάμε πρόσφυγες.Mansko έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:47Τα διάφορα Think tanks που διαπλέκονται. (Μασόνοι, Illuminati, Λέσχη Bilderberg, τα Αμερικάνικα skulls) Εχουν συγκρουστεί κατά καιρούς για το θέμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης. 2 πράγματα έχω να τους πω. YOU SHALL NOT PASS! FROM MY DEAD COLD HAND!
Though this be madness, yet there is method in 't
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
-