Συ είπας.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:33Εννοείς ότι όποιος χρησιμοποιεί τον προσδιορισμό "λαθρο" είναι νεοναζιστής;
Εγώ υποστηρίζω ότι όποιος δεν θέλει να ακολουθεί το δρόμο του νεοναζισμού καλά θα κάνει να αποφεύγει και τις ορολογίες του.
Συ είπας.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:33Εννοείς ότι όποιος χρησιμοποιεί τον προσδιορισμό "λαθρο" είναι νεοναζιστής;
Πιο ωραία μας τα λες τώρα.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:31Άρα αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα μεταξύ των μεταναστών κι όχι στις οικογένειες ή τους μεμονωμένους που απλά ήρθαν να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους.Rudiche έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:29Δεν είναι το ίδιο. Ο λαθρομετανάστης ήρθε να κλέψει, να βιάσει και να κολλήσει αρρώστιες τους ντόπιους ή στην καλύτερη να παρασιτεί σε βάρος της κοινωνίας. Σπάνια ήρθε ο λαθρομετανάστης για να δουλέψει.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:24
Και οι οδηγοί που παραβιάζουν ερυθρό σηματοδότη είναι λαθροδηγοί διότι μπήκαν παράνομα σε οδικό κόμβο. Οι θεατές που δεν πληρώνουν εισιτήριο είναι λαθροθεατές, αυτοί που παριστάνουν τους δημοκράτες είναι λαθροδημοκράτες, και πάει λέγοντας.
Βρήκαμε τη νέα λέξη που αντικαθιστά όλες τις υπόλοιπες στην ελληνική γλώσσα.
Κάνε τη διάκριση, δείξε ποιους εννοείς μεταξύ των μεταναστών για να δούμε αν έχεις δίκιο ή όχι.
* Το 45% των νέων στη χώρα μας είναι άεργοι. Τους θεωρείς παράσιτα επειδή δεν εργάζονται ή όχι;
Αν θέλουν πραγματικά να δουλέψουν υπάρχουν χωράφια, μεταλλεία, κάδοι σκουπιδιών για καθάρισμα κλπ.Rudiche έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:41Πιο ωραία μας τα λες τώρα.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:31Άρα αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα μεταξύ των μεταναστών κι όχι στις οικογένειες ή τους μεμονωμένους που απλά ήρθαν να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους.Rudiche έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:29
Δεν είναι το ίδιο. Ο λαθρομετανάστης ήρθε να κλέψει, να βιάσει και να κολλήσει αρρώστιες τους ντόπιους ή στην καλύτερη να παρασιτεί σε βάρος της κοινωνίας. Σπάνια ήρθε ο λαθρομετανάστης για να δουλέψει.
Κάνε τη διάκριση, δείξε ποιους εννοείς μεταξύ των μεταναστών για να δούμε αν έχεις δίκιο ή όχι.
* Το 45% των νέων στη χώρα μας είναι άεργοι. Τους θεωρείς παράσιτα επειδή δεν εργάζονται ή όχι;
Προφανώς και οι άνεργοι που θέλουν πραγματικά να δουλέψουν και δεν θεωρούν κάποιες δουλειές παρακατιανές δεν είναι παράσιτα και πρέπει να παίρνουν επίδομα.
Αοριστολογίες.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:39Και;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:30Ο όρος λαθρεπιβάτης για όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο υφίσταται ήδη, ο όρος "λαθραία εμπορεύματα" επίσης ...stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:24
Και οι οδηγοί που παραβιάζουν ερυθρό σηματοδότη είναι λαθροδηγοί διότι μπήκαν παράνομα σε οδικό κόμβο. Οι θεατές που δεν πληρώνουν εισιτήριο είναι λαθροθεατές, αυτοί που παριστάνουν τους δημοκράτες είναι λαθροδημοκράτες, και πάει λέγοντας.
Βρήκαμε τη νέα λέξη που αντικαθιστά όλες τις υπόλοιπες στην ελληνική γλώσσα.
Δηλαδή, όταν πχ. δεν πληρώνεις την εφορία σε εξορίζουν;και σε κάθε περίπτωση ο οποιοσδήποτε επιχειρεί μια δωρεάν χρήση της οποιασδήποτε υπηρεσίας απαιτεί αντίτιμο, σε πρώτη φάση εκδιώκεται από το χώρο.
Έτσι φαντάζεσαι ότι λειτουργεί η σύγχρονη ελληνική πολιτεία;
Η ελληνική νομοθεσία έχει απορρίψει εδώ και πολύν καιρό τους χαρακτηρισμούς των προσώπων. Αυτό που χαρακτηρίζεται είναι το έγκλημα κι όχι το πρόσωπο.Με τη δική σας λογική, θα έπρεπε να παραγραφεί ο οποιοσδήποτε όρος προσδιορίζει μια παρανομία για να μη δημιουργεί αισθήματα μειονεξίας στον παρανομούντα, είτε είναι πολίτης της χώρας, είτε όχι.
Προσπάθησε να παρακολουθήσεις από κοντά εκείνο που απλά επικαλείσαι κατά περίπτωση, μόνον όταν πρόκειται να στοχοποιήσεις ιδεολογικά ομάδες ανθρώπων.
Ονομάζεται ελληνικό Δίκαιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:43Αοριστολογίες.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:39Και;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:30
Ο όρος λαθρεπιβάτης για όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο υφίσταται ήδη, ο όρος "λαθραία εμπορεύματα" επίσης ...
Δηλαδή, όταν πχ. δεν πληρώνεις την εφορία σε εξορίζουν;και σε κάθε περίπτωση ο οποιοσδήποτε επιχειρεί μια δωρεάν χρήση της οποιασδήποτε υπηρεσίας απαιτεί αντίτιμο, σε πρώτη φάση εκδιώκεται από το χώρο.
Η ελληνική νομοθεσία έχει απορρίψει εδώ και πολύν καιρό τους χαρακτηρισμούς των προσώπων. Αυτό που χαρακτηρίζεται είναι το έγκλημα κι όχι το πρόσωπο.Με τη δική σας λογική, θα έπρεπε να παραγραφεί ο οποιοσδήποτε όρος προσδιορίζει μια παρανομία για να μη δημιουργεί αισθήματα μειονεξίας στον παρανομούντα, είτε είναι πολίτης της χώρας, είτε όχι.
Προσπάθησε να παρακολουθήσεις από κοντά εκείνο που απλά επικαλείσαι κατά περίπτωση, μόνον όταν πρόκειται να στοχοποιήσεις ιδεολογικά ομάδες ανθρώπων.
Στο "και όλοι" περιλαμβάνονται και οι δεξιοπα...ρες ή και όλοι οι υπόλοιποι φαντάζομαι.Αν όντως ισχύει αυτό που λες, τότε διαπράττουν ποινικά αδικήματα και όλοι οι αριστεροπαπάρες που αποδίδουν χαρακτηρισμούς στο χαλαρό, τόσο σε μεμονωμένα πρόσωπα όσο και σε ομάδες.
Αριστεροπαπαριές από έναν κλασσικό παρλαπίπα του είδους.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:44Ονομάζεται ελληνικό Δίκαιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:43Αοριστολογίες.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:39
Και;
Δηλαδή, όταν πχ. δεν πληρώνεις την εφορία σε εξορίζουν;
Η ελληνική νομοθεσία έχει απορρίψει εδώ και πολύν καιρό τους χαρακτηρισμούς των προσώπων. Αυτό που χαρακτηρίζεται είναι το έγκλημα κι όχι το πρόσωπο.
Εγώ δεν είπα τίποτα ηλίθιε.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:40Συ είπας.
Εγώ υποστηρίζω ότι όποιος δεν θέλει να ακολουθεί το δρόμο του νεοναζισμού καλά θα κάνει να αποφεύγει και τις ορολογίες του.
Εγώ δεν είπα τίποτα ηλίθιε.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:40Συ είπας.
Για τα χωράφια , δουλειές αγγαρείας είναι οι φτωχοί ξένοι (μετανάστες .. ) , παλιά ήταν οι Αλβανοί . Δεν πληρώνονται νόμιμο μεροκάματο . Αυτό υπάρχει δυστυχώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης . Στα χωράφια και στις οικοδομές γίνεται ο χαμός.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:42Αν θέλουν πραγματικά να δουλέψουν υπάρχουν χωράφια, μεταλλεία, κάδοι σκουπιδιών για καθάρισμα κλπ.Rudiche έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:41Πιο ωραία μας τα λες τώρα.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:31
Άρα αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα μεταξύ των μεταναστών κι όχι στις οικογένειες ή τους μεμονωμένους που απλά ήρθαν να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους.
Προφανώς και οι άνεργοι που θέλουν πραγματικά να δουλέψουν και δεν θεωρούν κάποιες δουλειές παρακατιανές δεν είναι παράσιτα και πρέπει να παίρνουν επίδομα.
Πόσους είδες να τρέχουν για να πιάσουν μία θέση εργασίας εκεί;
Και ξαναρωτώ: όλοι αυτοί που ενώ υπάρχουν θέσεις εργασίας (τσάπισμα, κουβάλημα κλπ) στη χώρα και δεν εργάζονται, είναι για εσένα "παράσιτα";
Μία απάντηση θέλω.
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Ότι η όποια εκμετάλλευση στα εργασιακά, ισχύει ΚΑΙ για τους Έλληνες και κάποιοι νεραϊδοπαρμένοι θεωρούν ότι α) το "προσφυγικό" θα λυθεί αν αποκτούν οι αιτούντες άσυλο, καλύτερες παροχές απ' όσες έχουν οι οικονομικά αδύνατοι Έλληνες και β) πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (που δεν προσδιορίζουν) όλοι δικαιούνται άσυλο και άδεια παραμονής.αλασκα15++ έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:54Για τα χωράφια , δουλειές αγγαρείας είναι οι φτωχοί ξένοι (μετανάστες .. ) , παλιά ήταν οι Αλβανοί . Δεν πληρώνονται νόμιμο μεροκάματο . Αυτό υπάρχει δυστυχώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης . Στα χωράφια και στις οικοδομές γίνεται ο χαμός.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:42Αν θέλουν πραγματικά να δουλέψουν υπάρχουν χωράφια, μεταλλεία, κάδοι σκουπιδιών για καθάρισμα κλπ.Rudiche έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:41
Πιο ωραία μας τα λες τώρα.
Και ξαναρωτώ: όλοι αυτοί που ενώ υπάρχουν θέσεις εργασίας (τσάπισμα, κουβάλημα κλπ) στη χώρα και δεν εργάζονται, είναι για εσένα "παράσιτα";
Μία απάντηση θέλω.
Εκμετάλλευση. Φυσικά εδώ την πληρώνουν πάλι οι φτωχοί Έλληνες π.χ γεωργοί στην γεωργία
Εγώ είμαι της γνώμης , το έχω γράψει και σε άλλο νήμα, οι πρόσφυγες πρέπει να μοιραστούν . Γιατί αν συνεχιστεί αυτό και εμείς θα υποφέρουμε και οι πρόσφυγες. Η κάθε χώρα της Ευρώπη πρέπει να δεχτεί το μεριδιό της.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:59Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Ότι η όποια εκμετάλλευση στα εργασιακά, ισχύει ΚΑΙ για τους Έλληνες και κάποιοι νεραϊδοπαρμένοι θεωρούν ότι α) το "προσφυγικό" θα λυθεί αν αποκτούν οι αιτούντες άσυλο, καλύτερες παροχές απ' όσες έχουν οι οικονομικά αδύνατοι Έλληνες και β) πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (που δεν προσδιορίζουν) όλοι δικαιούνται άσυλο και άδεια παραμονής.αλασκα15++ έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:54Για τα χωράφια , δουλειές αγγαρείας είναι οι φτωχοί ξένοι (μετανάστες .. ) , παλιά ήταν οι Αλβανοί . Δεν πληρώνονται νόμιμο μεροκάματο . Αυτό υπάρχει δυστυχώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης . Στα χωράφια και στις οικοδομές γίνεται ο χαμός.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:42
Αν θέλουν πραγματικά να δουλέψουν υπάρχουν χωράφια, μεταλλεία, κάδοι σκουπιδιών για καθάρισμα κλπ.
Μία απάντηση θέλω.
Εκμετάλλευση. Φυσικά εδώ την πληρώνουν πάλι οι φτωχοί Έλληνες π.χ γεωργοί στην γεωργία
Για μένα, όποιος απαιτεί κάτι περισσότερο από τις παροχές που δικαιούνται ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολίτες χωρίς τις αντίστοιχες υποχρεώσεις των Ελλήνων, είναι βλαμμένος.
Κάνετε λάθος και οι δυο. Ο βιαστής είναι γνωστός ως "παράτυπος εραστής".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτό θα μας βόλευε ίσως προσωρινά, δεν είναι λύση .αλασκα15++ έγραψε: 14 Σεπ 2020, 14:45 Εγώ είμαι της γνώμης , το έχω γράψει και σε άλλο νήμα, οι πρόσφυγες πρέπει να μοιραστούν . Γιατί αν συνεχιστεί αυτό και εμείς θα υποφέρουμε και οι πρόσφυγες. Η κάθε χώρα της Ευρώπη πρέπει να δεχτεί το μεριδιό της.