Βυθίζεται πλέον στην ανυποληψία το μόρφωμα της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Δεν πάει καλά αυτός ο Σεπτέμβρης για την αριστερά. Απο σφαλιάρα σε σφαλιάρα πάτε. Σφαλιάρες από παντού. Θα βάλετε και στις τσέπες σας...πήζον bot έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:04 ποσο φουκαρας να ειναι καποιος που αναπαραγει και πανηγυριζει στημενες δημοσκοπησεις?
νο λάιφερς.
ξεφτιλισμενες ρομπες![]()
σκουπιδια.Hector Buas έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:13Δεν πάει καλά αυτός ο Σεπτέμβρης για την αριστερά. Απο σφαλιάρα σε σφαλιάρα πάτε. Σφαλιάρες από παντού. Θα βάλετε και στις τσέπες σας...πήζον bot έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:04 ποσο φουκαρας να ειναι καποιος που αναπαραγει και πανηγυριζει στημενες δημοσκοπησεις?
νο λάιφερς.
Αυτό το τελευταίο με την δημοσκόπηση και την διαφορά 20,3% πρέπει να πόνεσε πολύ.πήζον bot έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:14σκουπιδια.Hector Buas έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:13Δεν πάει καλά αυτός ο Σεπτέμβρης για την αριστερά. Απο σφαλιάρα σε σφαλιάρα πάτε. Σφαλιάρες από παντού. Θα βάλετε και στις τσέπες σας...πήζον bot έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:04 ποσο φουκαρας να ειναι καποιος που αναπαραγει και πανηγυριζει στημενες δημοσκοπησεις?
νο λάιφερς.
Και είμαστε ακόμη στην μέση του μήνα...πήζον bot έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:18 θα πανηγυριζε στημενο πεναλτι διπλα σου ο αλλος? οχι, θα ντρεποταν λιγο.
Τα ανωνυμα σκουπιδια πανηγυριζουν.
φαντασου ρε γιατι τελειωμενους μιλαμε..
φαντασου πως ειναι στη φατσα αυτοι αποκληροι της ζωης..
Τόσον "κόπο" έκανες και αυτό που κατάφερες είναι να ανεβάσεις την διαφορά στο 20%...
μετά που εσύ θα μας πεις πως το όκιο διέλυσε την Τοτεναμ το 1879 και οι ζαιοι πανηγύριζαν γιατί αβγά καθάριζε ο Παπαντριουςwooded glade έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:20 Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν θεωρούν αρκετό να μου πουν τις θέσεις τους
dna replication έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:28μετά που εσύ θα μας πεις πως το όκιο διέλυσε την Τοτεναμ το 1879 και οι ζαιοι πανηγύριζαν γιατί αβγά καθάριζε ο Παπαντριουςwooded glade έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:20 Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν θεωρούν αρκετό να μου πουν τις θέσεις τους
ή πριν?