!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έλληνες που μοιάζουν με... Έλληνες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Έλληνες που μοιάζουν με... Έλληνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Εικόνα

Εικόνα

Νίκος Γκάλης (στα νιάτα του)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Planis έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:23
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 03:07 Πολύ φυσιογνωμιστές την έχετε δει όλοι. Αυτό είναι ένα κολάζ από φάτσες συμφοιτητών μου στο πανεπιστήμιο (πλην ενός που είναι red herring). Αν κατορθώσει να βρει κανείς όλες τις εθνικότητες κερδίζει σούπερ μπόνους βραβείο:

Εικόνα
Δεν είναι εύκολο...

Ξεκινώντας από πάνω αριστερά: Ο πρώτος Ιρλανδός, ο δεύτερος Αμερικανός, ο τρίτος Ιταλός, ο τέταρτος Ισπανός.
Από κάτω αριστερά: Ο πρώτος Έλληνας, ο δεύτερος Γάλλος, ο τρίτος Άγγλος, ο τέταρτος Πολωνός.

Μαντάρα τα έκανα, αλλά δεν βαριέσαι... :P
Πάντως η άσκηση απέτυχε (ή πέτυχε. Όπως το δει κανείς). Κανένας σας δεν συμφωνεί. Ο καθένας είπε τελείως διαφορετικά πράγματα. Όχι Βρετανοί, Ρουμάνοι, Ισραηλινοί, Ιταλοί, Πολωνοί και δεν συμφωνήσατε καν για το ποιος είναι τι, να πω τουλάχιστον ότι υπάρχει μια συνέπεια.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως όλο και κάποιος θα έλεγε το προφανές. Ότι... :vp14:

...είναι όλοι Έλληνες. Hello!! Για τo 2008 μιλάμε, τα βρετανικά πανεπιστήμια ήταν γεμάτα Έλληνες.

Δεν έκανα καν cherry picking, ήταν όλοι από την σχολή μηχανικών και ήταν άτομα με τα οποία έκανα παρέα. Η σχολή γενικά δεν είχε μεγάλη ποικιλία, ήμασταν σχεδόν μόνο Έλληνες και Βρετανοί και 5-6 Πακιστανοί.

Όπως είπα υπάρχει κι ένα red herring. Ο πάνω δεξιά δεν ήταν συμφοιτητής μου, είναι δεύτερος ξάδερφός μου, μισός Πόντιος - μισός Κρητικός και η φωτογραφία είναι από το Μουσείο της Μαντάμ Τισό, όπου τον είχα πάει.

Μπράβο σε Planis και Cavaliere που αναγνώρισαν σωστά πως είναι φενάκη ο φυσιογνωμισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

δεν ειναι και ο μεσος ορος φυσιογνωμικα του ελ βεβαια.(με εξαιρεση εναν,που λογω στυλ ομως περνα για γαλλος)
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Κόκκορας έγραψε: 13 Σεπ 2020, 23:13 δεν ειναι και ο μεσος ορος φυσιογνωμικα του ελ βεβαια.(με εξαιρεση εναν,που λογω στυλ ομως περνα για γαλλος)
Ακριβώς. Σλαβικές και εβραϊκές φυσιογνωμίες. Στα χαρτιά ο καθένας μπορεί να λογίζεται Έλληνας
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 23:10
Planis έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:23
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 03:07 Πολύ φυσιογνωμιστές την έχετε δει όλοι. Αυτό είναι ένα κολάζ από φάτσες συμφοιτητών μου στο πανεπιστήμιο (πλην ενός που είναι red herring). Αν κατορθώσει να βρει κανείς όλες τις εθνικότητες κερδίζει σούπερ μπόνους βραβείο:

Εικόνα
Δεν είναι εύκολο...

Ξεκινώντας από πάνω αριστερά: Ο πρώτος Ιρλανδός, ο δεύτερος Αμερικανός, ο τρίτος Ιταλός, ο τέταρτος Ισπανός.
Από κάτω αριστερά: Ο πρώτος Έλληνας, ο δεύτερος Γάλλος, ο τρίτος Άγγλος, ο τέταρτος Πολωνός.

Μαντάρα τα έκανα, αλλά δεν βαριέσαι... :P
Πάντως η άσκηση απέτυχε (ή πέτυχε. Όπως το δει κανείς). Κανένας σας δεν συμφωνεί. Ο καθένας είπε τελείως διαφορετικά πράγματα. Όχι Βρετανοί, Ρουμάνοι, Ισραηλινοί, Ιταλοί, Πολωνοί και δεν συμφωνήσατε καν για το ποιος είναι τι, να πω τουλάχιστον ότι υπάρχει μια συνέπεια.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως όλο και κάποιος θα έλεγε το προφανές. Ότι... :vp14:

...είναι όλοι Έλληνες. Hello!! Για τo 2008 μιλάμε, τα βρετανικά πανεπιστήμια ήταν γεμάτα Έλληνες.

Δεν έκανα καν cherry picking, ήταν όλοι από την σχολή μηχανικών και ήταν άτομα με τα οποία έκανα παρέα. Η σχολή γενικά δεν είχε μεγάλη ποικιλία, ήμασταν σχεδόν μόνο Έλληνες και Βρετανοί και 5-6 Πακιστανοί.

Όπως είπα υπάρχει κι ένα red herring. Ο πάνω δεξιά δεν ήταν συμφοιτητής μου, είναι δεύτερος ξάδερφός μου, μισός Πόντιος - μισός Κρητικός και η φωτογραφία είναι από το Μουσείο της Μαντάμ Τισό, όπου τον είχα πάει.

Μπράβο σε Planis και Cavaliere που αναγνώρισαν σωστά πως είναι φενάκη ο φυσιογνωμισμός.
Eγώ το είπα "Γκρικ Φρατέρνιτυ τουίνκς".

Προφανώς, στο Πούτσεστερ σπούδαζαν μόνο Ελ για να γίνουν μηχανικοί, στο Τσοκοτσίνο φαρμακοτρίφτες και στην Ανατολική Μπουκοβίνκα γιατροί.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 13:22Τίμιες προσπάθειες, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες άλλων. Yochanan, leporello, Cavaliere, Beria, Planis, Νταρνάκας. zoltan.
Αν εννοείς να προσπαθήσω να μαντέψω τι εθνικότητας είναι αυτοί που ανέβασες, δεν θα το κάνω. Από καιρό υποστηρίζω ότι η μελέτη φυσιογνωμιών είναι παιχνίδι χωρίς νόημα.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

Αρχίδια Έλληνες είναι οι πάνω στη μέση και οι κάτω δεξιά οι Βrunn, Έλληνες με 3 παππούδες Ιρλανδούς και 1 Έλληνα, ίσως. Ούτε ένας Μεσογειακός στο γκρούπ, μόνο οι δύο Αλπικοί και ο Atlantid τη βγάζουν καθαρή.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Maejima, πάντα αναρωτιόμουν τι σκατοράτσα είναι αυτός
ποια είναι η γνώμη σου?

Εικόνα
Maejima

dna replication έγραψε: 13 Σεπ 2020, 23:48 Maejima, πάντα αναρωτιόμουν τι σκατοράτσα είναι αυτός
ποια είναι η γνώμη σου?

Εικόνα

https://humanphenotypes.net/Assyroid.html
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

προειδοποίηση για ιούς μου βγάζει το site
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 23:33
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 13:22Τίμιες προσπάθειες, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες άλλων. Yochanan, leporello, Cavaliere, Beria, Planis, Νταρνάκας. zoltan.
Αν εννοείς να προσπαθήσω να μαντέψω τι εθνικότητας είναι αυτοί που ανέβασες, δεν θα το κάνω. Από καιρό υποστηρίζω ότι η μελέτη φυσιογνωμιών είναι παιχνίδι χωρίς νόημα.
Βασικά γι' αυτό σε επικαλέστηκα. Γιατί μαζεύτηκε τσούρμο φυσιογνωμιστών και ήθελα βοήθεια. :003:
Maejima έγραψε: 13 Σεπ 2020, 23:34 Αρχίδια Έλληνες είναι οι πάνω στη μέση και οι κάτω δεξιά οι Βrunn, Έλληνες με 3 παππούδες Ιρλανδούς και 1 Έλληνα, ίσως. Ούτε ένας Μεσογειακός στο γκρούπ, μόνο οι δύο Αλπικοί και ο Atlantid τη βγάζουν καθαρή.
Ίσως να πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν ισχύει τίποτα απ' αυτά· ότι είναι μια πλάνη. Αυτούς που λες στην μέση, ο ένας είναι 100% Χαλκιδικιώτης, από την Μηχανιώνα, και ο άλλος Πειραιώτης-Κερκυραίος.

Ποια είναι η πιθανότητα όλοι αυτοί να είχαν Ιρλανδούς παππούδες και να βρέθηκαν όλοι μαζί στο ίδιο τμήμα, στο ίδιο έτος, στο ίδιο πανεπιστήμιο; Πόσοι Έλληνες παίζει να έχουν Ιρλανδούς παππούδες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Σεπ 2020, 23:30 Eγώ το είπα "Γκρικ Φρατέρνιτυ τουίνκς".
Ναι, αλλά δεν το είπες σοβαρά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Ο πάνω δεξιά μοιάζει με Ινδιάνο.
Maejima

hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 23:58 Ποια είναι η πιθανότητα όλοι αυτοί να είχαν Ιρλανδούς παππούδες και να βρέθηκαν όλοι μαζί στο ίδιο τμήμα, στο ίδιο έτος, στο ίδιο πανεπιστήμιο; Πόσοι Έλληνες παίζει να έχουν Ιρλανδούς παππούδες;

O Χαλκιδικιώτης το καταλαβαίνω, είναι μάλλον 100% με νοτιοσλαβικά γονίδια, εξού και το overlap. Ο Πειραιώτης είναι φούλ outlier για τα Ελληνικά δεδομένα.

Μπορεί, βέβαια, και να μας δουλεύεις ψιλό γαζί για να κάνεις το κομμάτι σου. Αν είναι όντως Έλληνες, είναι outliers, εκτός από τον Atlantid και τους Αλπικούς, και επιβεβαιώνει αυτά που ξέρω για τη γενετική της Μακεδονίας και της Θράκης.

Αν δεν είχαν εγκατασταθεί Πόντιοι και Μικρασιάτες, δεν υπήρχε περίπτωση να θεωρείται φαινοτυπικά ούτε κάν Μεσογειακή περιοχή, πόσο μάλλον Ελληνική.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ξαναλέω, δεν είναι καν cherry picking. Είναι άτομα του ίδιου έτους και της ίδιας σχολής, με τα οποία έκανα παρέα. Παρέλειψα και μερικούς άλλους, ακόμη πιο εξτρήμ, όπως αυτόν (πρόσφατη φωτό):

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”